Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Poli!

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rövid sztori az igazán pofátlan magyar vásárlóról, aki ahelyett, hogy örülne egy doboz ingyenciginek, visszamegy 16 centért. Németországban rend van és fegyelem: Köln, REWE szupermarket: bulihoz vettem egy-két apróságot, többek közt egy üveg legolcsóbb narancsüdítőt…..
Don Poli! 2009.12.28 13:09:39
Samu, kedves sörkedvelő olvasónk ez úton figyelmezteti minden további sörkedvelő olvasónkat, hogy a maglódi Auchan érthetetlen árképzéssel az eddig 209 Ft-ért árult Bürger sör literjét 645 Ft-ra emelte, de csak a kétliteres kiszerelésben. Vigyázzunk, nehogy ráfázzunk! Én…..
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
A Homár tökéletesen megérti N.M.-et, ugyanis hónapok óta zaklat egy ügyvédi iroda, hogy fizessem be egy Gripen árát, amiért pár éve elkaptak a hetes buszon. Persze ordas hazugság az egész, nem kaptak el, hetes busszal utoljára úgy tíz éve utaztam. Mondtam nekik, hogy rendes…..