Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laki Csapat

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tarnóczi Jakab rendezővizsgáját nézhettük ezen a szombaton az Ódry Színpadon – nem a Padláson, nem a Hevesi teremben, hanem a „nagyszínpadon”. A terem tele volt, a hosszú hétvége ellenére is voltak elegen, akiket érdekelt ez az esemény – március 28-án 22.30-kor lesz még egy biztosan, de túl sokszor…..
Laki Csapat Budapesten voltunk! 2015.11.19 18:51:37
Telt ház volt és nagy siker. Jól sikerült a fórumozás is!  Riportok és tudósítások készültek rólunk. Itt lehet elolvasni, illetve a műsorokat meghallgatni: Kossuth rádió Szombat délelőtt okt 24., Bartók Rádió Súgólyuk okt. 31. …..
MEGHÍVÓ MÁTYÁS, A NEM KIRÁLY ifjúsági fórumszínházi előadás a csereháti gyerekekkel a Stúdió K-ban (Budapest, IX.Ráday utca 32.) 2015. október 17-én. 16:00 - Mátyás, a nem király - ifjúsági fórumszínházi előadás a csereháti gyerekekkel 16:30-17:30 15 perces…..
Szeptember 12-én a tomori Polgármesteri Hivatal termét megkaptuk egy nagy, közös ünneplős beszámolóra: kivel, mi történt a nyáron? Jó volt újra találkozni és együtt megnézni a videót. Eljöttek a szülők, a testvérek és ismét itt volt  Kristóf vezetésével a Van helyed!…..
Mindannyian együtt voltunk a tomori Polgármesteri Hivatal termében és együtt megnéztük a nyári élményekről szóló videót. ..
Nagy élmény volt a gyakorlás Kristóffal és a Tudás 6alom csapat vendégeivel Lakon, augusztus 28-án. Már készülünk az októberi, Stúdió K bemutatóra! ..
Laki Csapat Laki tábor 2. rész 2015.08.06 18:20:48
..
Mindannyian benne vagyunk a tv-ben!!!! (a 8. perctől) http://www.mediaklikk.hu/video/roma-magazin-2015-08-03-i-adas/ ..
Július18-án az Ökoland táborban szokatlanul nyugis volt a reggel. Még rajzolni is volt időnk, mielőtt elindultunk a workshopra. Az Ifjúsági Házba belépve azon gondolkodtunk, hányan lesznek kíváncsiak ránk ezen a szombat délelőtti órán. Hiszen pénteken késő este még sok…..
Hosszú buszozás után érkeztünk meg Lakról a Bánkitó Fesztiválra. A többség életében először járt ilyen távol otthonról. Csodálkozásra nem sok időnk volt. Azonnal munkához láttunk a Polgármesteri Hivatal színháztermében. A délelőtti próbán gyorsan át kellett rendezni a…..
Eljött nagy nap! A sok-sok próba után előadtuk darabunkat a három falu (Lak, Selyeb, Tomor) közönségének a laki kultúrban (hivatalosan: II. Rákóczi Ferenc Művelődési Házban). A csodás uzsonna után a plakátokat a lányok készítették. Még egy kicsit énekeltünk, majd…..
Ma végigjátszottuk a darabot. Időnként még meg kellett állni, hogy jól megjegyezzük, kinek hol a helye a térben.   A kultúr nagytermében nem  a színpadon fogunk játszani, hanem  A NÉZŐTÉR lett a játéktér. Vannak nehezebb helyzetek. Sokat kell gyakorolni, hogy pontos legyen…..
Laki Csapat Mátyás, a nem király 2015.07.15 13:00:26
Hogyan találkozik a fórumszínház a slammel? Hogyan válik a néző játszótárssá és cselekvővé? Előadásunkban és játékunkban olyan történetet  mutatunk be, amit a gyerekek írtak, a mindennapjaik inspiráltak, és ami sokunk számára játéklehetőséget kínál majd. Az…..
A videót készítette Galyas Gyula, a Lakicsapat közreműködésével. Tomor és Lak helyszínein, 2015. július ..
Készítette Galyas Gyula a Lakicsapat közreműködésével. 2015. július ..
Laki Csapat Munkában a blogcsapat 2015.07.13 16:22:30
  Ez új dolog az életünkben, bár már hallottunk róla és láttunk is ilyet, de még nem voltunk hasonló helyzetben...Ezek itt a munkánkról készült fotók, Juli csinálta. A szövegeink a Tagok oldalon olvashatóak. A blogírásra Dzseni vállalkozott elsőként, ő a legbátrabb…..
Néhány kép a játékokból, amiből majd az előadásunk lesz. (Fotók: Ránki Juli) Sok mozgás, pontosság, ritmus kell a jó előadáshoz. Az egymásra figyelés alapvető. Ez színház, ahol mindenki függ a végszótól és tőle is függ a következő megszólaló. Sokat tanulunk…..
A videót Galyas Gyula készítette. ..
Közös kalandunk folytatódik majd, mert utazunk! Július 17-18-án várnak minket a  Bánki tó Fesztiválon. http://bankitofesztival.hu/szinhazi-programok/ Hogyan találkozik a fórumszínház a slammel? Hogyan válik a néző játszótárssá és cselekvővé? A Bohócok a Láthatáron csoport…..
Laki Csapat Üdv a Netnaplónkon! 2015.06.16 12:18:27
Az Ifjúsági Fórumszínház Lakon júliusban megkezdi 10 napos élménytáborát. A Pestről érkező felnőttek és a laki mentorok, és gyerekek már  néhányszor találkoztak: voltak  jó játékok, beszélgetések. És fotók, videók is készültek közben.   Itt fogjuk leírni…..