Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scalles

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kérdések és válaszok az emberi faj történelméről, a különböző földönkívüli fajok Föld bolygón betöltött szerepéről és a közeljövő eseményeinek taglalása Simon Parkes-szal egy sok témát érintő, átfogó helyzetelemzés keretében, mely a „Project Avalon”…..
Scalles 2015.07.15 10:45:23
@Magyar Sámán:
Algiz rúna teljesen jó, kiválóan működik (futhark rúnákat ajánlom)
Scalles 2015.07.16 16:14:15
A dinemziók/ Világok 7 "szintje" van és minden világon belül további 7 szint/osztály található. Azaz általunk ismert szerint 49 szint létezik.

1.Van a fizikai világ ezt mind ismerjük, a felső fizikai világot nevezem éternek. Mert nem különül el a fizikai világtól azaz részese.

2. Az asztrális (vagy álom világként is ismeretes) Rendszerint itt élünk mikor alszunk, vannak olyan emberek akik teljesen aktív életet élnek mikor alszanak, csak az ott megtanult információt képtelenek lehozni a fizikai agyba. Lényegében ez az érzelmi birodalom. 7 szintből épül fel amik nagyon különböznek egymástól, de bármelyikben képesek vagyunk belépni, ha bizonyos feltételek adottak. a 7. szint a legalacsonyabb itt élnek gonosz lények és emberek. Ezt világot a keresztény pokol mutatja be ( legalábbis arra utal). Alaphangon a normális ember aki teljesen átlagos életet élt halála kor a 4. szintre lép be. Ez a világ nem tűnik másnak mint amit meg szokhattunk, csupán nincsen éjszaka. ( csak a 7-es legalacsonyabb világban van éjszaka de az örökké tart). A legmagasabb szint az 1. szint ide érkezik a spirituális emberek nagy része, itt található a vikingek valhallajája is. Természetesen a fizikai testben élő ember is felkeresheti ezeket a világokat, ha kellőképpen fejlett spirituális szintre jutott.

3. Mentális azaz gondolati szint, ide csak az igazán magas élő (fizikailag) ember képes fel jutni. Egyébként itt található a keresztények mennyországa is. Itt piheni ki a lélek a leszületés fájdalmait. 2 osztályra van bontva a mentális sík: alsó és felső mentálisra. Az alsó szint 4 részből áll, normális körülmények között nem lehetséges átlépni az egyikből a másikba. A felső mentális síkot hívják kauzális síknak. Itt a lélek maga található, aki a személyiség által össze gyűjtött adatot elemzi.

Említés szerűen:
4. Buddhikus sík
5. Atmikus sík
6. Anupádaka sík
7. Ádí sík

személyiség>>Én (vagy lélek)>>Monád

Legalább is én így tudom (rövidítve), csak csupán érdekességből említettem meg, ha már hasonló téma szóba jött. Köszönöm hogy elolvastad!
Scalles 2015.07.16 18:14:53
@Magyar Sámán:
Való igaz ARTHUR E. POWELL írásaiból származik ezen tudásom, én magam is találtam részeket amit nem érzek valósnak eddig 4 könyvét elolvastam az 5-ből ami ezzel foglalkozik ( lehet több is van de csak 5-ről tudok)

Nekem már volt pár furcsa élményem, legutóbbiak energia vámpírok és kopogó szellemek voltak, e miatt kicsit visszább is vettem mert nem voltam túl hatékony ellenük :/
A legintenzívebb élményem:
Lefeküdtem aludni, majd felébredtem, de még félálmomban voltam, ágyam előtt egy fehér ruhás férfi állt (feltételezésem szerint angyal), aki kitörölte az emlékezetemet. Pontosabban azt mondta: - Ezt felejtsd el! - A kérdés már csak az mit is? (mintha tényleg ott lett volna, nem tűnt álomnak)
  Corey felfedi a náci Németország irányítóiból és a hozzájuk köthető titkos társaságokból alakult ún. Szakadár Civilizáció eredetét. Ez a csoport a II. Világháború után egyezményeket kötött az USA-val, szövetségre lépett több földönkívüli fajjal, majd teljes…..
Scalles 2015.07.07 17:36:40
@20121221:
Bár ugyan az idézett szöveg nagy része tényleg így van de már unalmas, hogy állandóan negatív hangvétellel gondolnak az emberek az akkori német birodalomra. Ez egy jól fel vett nyugati gondolkozás, hogy ők milyen rosszak, stb. Egyértelmű honnan fúj a szél. Nem állítom hogy tényleg szentek voltak, de lemerném fogadni, hogy ennél sokkal cifrább dolgokat követtek el a szövetségesek, és legnagyobb vészmadaruk U.S.A. személyében.
Meg hogy gonoszok, nevetséges, akkor a hüllőkkel kötött U.S.A. megállapodás az ember kereskedel ténye mi? (amerikai fel fogás szerint: járulékos veszteség )
Scalles 2015.07.09 21:54:43
@20121221: Hitler nem volt zsido, árja fajhoz tartozott. ( a fenti csak terelés, hogy nagyobb tragikumnak látszódjon az a bizonyos esemény a zsidok részéről amiről nem írnám le véleményem.>>segítség: holo->>> ) A fenti a szokványos feketítés, keverve egy érdekfeszítő féligazságba.
  David Wilcock előadása az Illuminátusok földönkívüli eredetéről, az emberiséget évezredek óta irányító legfelsőbb vezetőkről, és a hüllőkkel kötött szövetségükről. Beszél a titkos űrprogramok és az Illuminátusok kapcsolatáról és a közeljövő eseményeiről,…..
Scalles 2015.06.13 19:59:25
goodethungary.blog.hu/2015/04/20/a_titkos_urprogram_letoltheto_pdf

Ami ezen pdf-et illeti, óriási kavar van benne, megint fél igazság. Úgy keveri hogy alig lehet elmenni rajta, ki olvassa annak azt tanácsolom óvatosan, nagyon félre vezető információk vannak benne. Úgy keveri a hüllőket, az ősi istenekkel, akik jó oldalon vannak (Őrzőkként hivatkozik rá, akik az emberek oldalán voltak. És nem kell sok időt rászánni, hogy valaki megtalálja azt a szöveg részt (nem a pdf-ben) Miszerint az ősök egy csoportja az őrzők fellázadtak és szembe szálltak velük. Akik a védelmükbe vették az embereket ("Bukott Angyalok") ) Talán el is hinném a leírtakat, ha nem lenne tapasztalatom az őrzőkkel.

A kannibál rész egyértelműen hüllő tevékenység.
Scalles 2015.06.14 13:25:51
@GoodET Hungary:
Kedves GoodET!
Ez egy kicsit kényes ügy, nagyon sok félreértelmezés övezi a témát. Lényeg , egy látomás szerű élmény gyaránt kapcsolatba kerültem egy Istennel (azaz egy Őrzővel). Akik felajánlották a segítségüket, azóta támogatom őket, ahogy tőlem telik. A céljuk, hogy az emberek, magas spiritiuális szintre emelkedjenek. Viszont a negatív földönkívüliek és támogatóikat zavarja jelenlétünk, ezért mindent meg tesznek hogy minket rossz fényben tüntessenek fel, gonosznak beállítva, ami kissé bosszantó. De most nem térnék bele a részletekbe.

köszönöm, hogy elolvastad.