Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emberek Vagyunk Egyesület

15 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére most tudtunk segíteni, de sajnos még nagyon sokan várnak ehhez hasonló segítségre. Sok esetben a Fogyatékkal Élő Szülők nem keresnek annyit, amennyi egy albérlethez elegendő lenne, de mondjuk egy költség elven működő önkormányzati lakást meg tudnak pályázni, és siker esetén csak a kaució…..
Az iskolakezdéskor is minden segítség jól jön a fogyatékkal élő szülőknek, így az M&M PSG iskolabüfé segítségével jótékonysági egyesületünk bevásárolt élelmiszerekből, melyeket előzetes felmérés alapján válogattunk ki.  A Tanszeres csomagot a Múlthéten szállítottuk ki 15 család részére. Most…..
Nagyon bosszant bennünket az igazságtalanság. Az, hogy politikusok havi 3 milliót is összeszednek civilek támogatásaiból, adományokból, De nagyon érdekel bennünket, hogy valódi, igazi problémák megoldására is ilyen segítő készek vagyunk-e? A nyáron 3 Fogyatékkal Élő Szülő is felkereste…..
"A háború egy olyan hely, ahol egymást nem ismerő és nem utáló fiatalok ölik egymást, olyan öreg emberek döntése miatt, akik ismerik egymást, gyűlölik egymást, anélkül, hogy egymást ölnék."Erick HartmannAz Orosz-Ukrán konfliktus és a Háború ismét olyan embereknek okoz kárt, olyan embereket tesz…..
HANGSZERED A GYÓGY-SZERED! (AVAGY HANGSZERT A KÉZBE!) - Ezzel a címmel indítunk jótékonysági gyűjtést, melynek segítségével egyrészt terápiás célokkal, másrészt hangszer ismereti és muzsikálás megismerésének céljából hangszereket tudjunk vásárolni, fogyatékkal élő szülők érdeklődő gyermekeinek, vagy…..
Ha segítenél kérünk az alábbi számlaszámra utalva segítsd a Fogyatékkal Élő Szülőkért Mozgalmat:Asztalos Brigitta, OTP: 11773085-00667663 A FÉSZ Mozgalom egy a tavalyi év végén alakult mozgalom, mely a fogyatékossággal élő, gyermeket nevelő szülők, vagy fogyatékkal élő gyermeket nevelő apák és…..
Túl vagyunk rajta. Mondhatni könnyedén, bár 2 hétig nem volt könnyű az élet, tényleg borzalmas ez a betegség, minden ami rosszat mondanak róla többnyire igaz. Mi mégis szerencsések vagyunk, mert minden post-covid tünettel, egy hónappal később újra tudunk itt jelentkezni és segíteni ahol lehet.…..
Online Kiállítást szeretnénk csinálni fogyatékkal élő barátaink munkáiból, ezért kérem ha ismertek olyan embert, művet, alkotást, ahol a fogyatékkal élőség és a művészet találkozik egy emberben (vagy többen) kérem küldjétek el az elérhetőségét, vagy magas minőségű felvételt, fotót, videót a…..
Nyakpántok, kulcstartók, hűtőmágnesek, maszkok, később pólók, sapkák amiket megvásárolva minket támogatsz. Illetve rajtunk keresztül olyan szülőket akik betegséggel együtt élve nevelik gyermeküket, gyermekeiket. Nincs könnyű dolguk, ezért megérdemlik a segítséget, mely elsősorban nem anyagi hanem…..
Gábor (Veszprém megye)Gábor vagyok 57 éves, kerekes székben élem az életem 14 éve, mióta a lányom megszületett. Vidéken élünk, egy faluban, melyben egyre kevesebben élnek, és egyre kevesebb a segítség is, a házunk romos, hol omladozik, hol nem, néha kapunk segítséget, de többnyire nem. Míg nem…..
"Az egyesület, mely annak idején elindult, most változás alatt áll. Egyrészt átalakul, új néven, új célokkal, új emberekkel és új lendülettel fog foglalkozni a fogyatékkal élő emberek érdekeiben, másrészről új mozgalom indult, új céllal, a fogyatékkal élő SZÜLŐK megsegítésére. " 1. VW POLO ELADÁSA,…..
Fogyatékkal élő szülő vagy? Betegséggel élve neveled gyermeked, unokád, gyámoltad? Csatlakozz csoportunkhoz, most! KlikkAz Emberek Vagyunk Egyesület elindította a Fogyatékkal Élő Szülőkért Mozgalmat, mely segíteni, támogatni szeretné a különböző problémákkal, fogyatékkal élő szülőket, s most…..
Egyesületünk eddig is igyekezett minden évben több olyan rendezvényt, programot, tevékenységet csinálni, mely újdonság, érdekesség lehet a fogyatékkal élők számára, ám egyre halványuló lendülettel tudtuk ezt végezni, a tagok elfoglaltsága miatt is. Ám most megújuló, tettre kész, lelkes társasággal…..
Kedves érdeklődő!  Hosszas de nem mindenre kiterjedő részletes beszámoló következik:Marutis Projektünk szünetel. Ennek oka nem más, mint emberi gyarlóság, félreértések, bizalmatlankodás, irigység és rosszindulat. Amolyan szimpla emberi tulajdonságok. Na, de mi is történt valójában? Az EVE…..
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
VÁSÁROLJ TE IS LADÁS NYAKPÁNTOS KULCSTARTÓT. A VÁSÁRLÁSSAL TE IS SEGÍTHETSZ EGY KIEMELT TÖRŐDÉST IGÉNYLŐ GYERMEK GYÓGYULÁSÁBAN!ÁRA: 650 FT / DBÉRDEKLŐDJ IDE KATTINTVA A BEJEGYZÉSHEZ HOZZÁSZÓLVA!..
Belsőség Kreatív traffipaxolás 2015.07.21 20:26:01
Én értem, hogy szükség van sebesség ellenőrzésre, ha nem lennének traffipaxok, elkanászodnánk mindannyian. Igen, tudom, mindenki baromi szabályszerűen közlekedik, soha senki nem hajt gyorsan, és csak azoknak a nénikéje térgyekalácsát, aki meg de. Csak én még nem találkoztam…..
Emberek Vagyunk Egyesület 2015.07.21 21:27:03