Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigu

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lóg a szemem á, mindegy 2008.08.08 15:49:00
A minap megtörtént életem legrövidebb párkapcsolata, vagy minek nevezzem a dolgot. Épp mentem hazafelé a kedvesemhez, amikor jött velem szembe egy velem egykorúnak tűnő fiú, nézegetett, nézegetett, odaér hozzám:-Szia, bocsánat a zavarásért. - rámosolygok, hogy folytassa.- Á,…..
Lóg a szemem Nem gondoltam volna 2008.08.01 14:49:00
Nem gondoltam volna, hogy valaha blogot írok, és azt se, hogy ennyire meg lehet szopatni az embert. Csak térdelj és torokra...De akkor bemutatkozom: elvileg valaki vagyok, de jelen pillatanban a legnagyobb senki, 22 évesen épphogy kiestem az egyetemről, a legtöbb állásra túl fiatal vagyok…..
Nehéz, súlyos szakításokkal teli hét áll mögöttünk, úgyhogy olvasónk javaslatára könnyebb vizekre evezünk. Egyáltalán nem átlagos tinitörténet, hiszen a "szokásos" párhuzamos történetek, megcsalások, rágalmak mellett van benne külföldre kacsingató sztárfocista…..
Megtaláltam a kedvenc levélírómat: 1, 3 csodás sztorival lep meg minket 2, mindegyik történetéből lehet tanulni 3, Ha férfihatározót kellene írni, akkor ez a 4 szereplő helyet kapna, az tutid: Zsebadonisz, a Gebe, az Anyagias Fiú és végül Johnny Bravo. És azt hiszem, a látszat…..