Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onga lajos

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik egyre több részlet lát napvilágot a régi klasszikusokról: pár napja a Ponyvaregény eredetileg tervezett szereposztása sokkolt minket, amit meg is gifesítettünk, most pedig hasonló témában jelentkezünk. Az, hogy eredetileg Eric Stoltz alakította Marty McFly-t, nyílt…..
onga lajos 2015.09.18 09:01:19
@djukel:

Csaxólok, nem a vetítés időrendjében forgatnak. A felépült helyszíneken leforgatják pár nap alatt azt is ami a mozi kezdetére kerül, és azt is ami a mozi végén van. A közepét meg veszik 3 hónappal később, mert akkor ér rá valamelyik színész.
onga lajos 2015.09.18 09:02:44
@Dartois83:

Az Enemy mine egy részét Fóton (is) vették fel.
Egyelőre csak koncepcióként létezik az az Égei-tengerhez álmodott ház, amely kitalálói szerint maga a megtestesült lírai brutalizmus. Tényleg elég vadul néz ki a sziklák közé tervezett ház, amelynek a tetejét úszómedence fedné, bútorai pedig betonból készülnének. Sziklába vájva  ..
Vegyünk néhány számot, amit ha végigolvasol és végiggondolsz, akkor nagyon meg fogsz lepődni! különösen az 5. pontnál! Az eddigi magyar nyugdíj Guiness-rekordot egy 57 éves munkaviszonnyal bíró honfitársunknak osztották ki: a havi nyugdíjszelvényen pontosan 1.308.565 Ft…..
Legalábbis ez van abban a nyilvánosságra került jelentésben, amit az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára tett közzé a Facebook-oldalán, és amit a 444 vett észre. Vikidál annak idején Dalos fedőnéven jelentett zenésztársairól, ezért 2004-ben bocsánatot kért.…..
Nemzetközi kitekintés rovatunkban egy portugál autókölcsönzőről próbáljuk lebeszélni az arra járókat. A portugál polip avagy NO drive on holiday! Történetünk okulásul szolgáljon minden gyanútlan Portugáliába készülő turistának. Kálváriánk első állomása a…..
Az egy hónappal ezelőtti eset után ismét problémák akadtak az RTL Klub a Híradó után, ezt az Origo szúrta ki még tegnap. A lekonferálás után a műsorvezetők pár másodpercig hang nélkül kezdték el leszedni magukról a mikroportot, majd egyszer csak elsötétült a képernyő, és…..
onga lajos 2015.06.24 11:22:42
onga lajos 2015.06.24 11:47:09
@Koszper Gábor:

Azért kapja a fizetését a koma kamerával a kezében, hogy keresse a hibákat. Még szép, hogy kiteszik az eredményt.
Az elmúlt hónapokban gőzerőre kapcsolt kormányzati kommunikáció minden erejével azon van, hogy a bevándorlással tematizálja a közbeszédet. Bár a bevándorlás valóban rendkívül komoly kérdés, amellyel feltétlenül foglalkozni kell, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a magyarokat…..
onga lajos 2015.06.24 11:37:31
@♔bаtyu♔:

" Vajon ki tömte ki segélyekkel a cigányokat úgy, "

Szerintem farkasflórival a soraitok között jó lenne ha inkább nem bizonyítanád folyamatosan, hogy agyhalott vagy.
onga lajos 2015.06.24 11:42:21
@♔bаtyu♔:

"3%-os GDP "

Amikor egy fideszes agyhalott GDP-ről hadovál, mindig egy ismerősöm jut eszembe, aki az elnyomó Gyurcsány alatt éves szinten 4-500 db. egyedi gépet épített, aztán jött az orbáni kánaán, és 2013 körül az éves 1-2 gépépítés után bezárta a céget.
Buta vagy, a GDP-t az autógyártók adják (igen, az a 2-3 darab), ha elmennének (elmennek, sokáig nem fogják bírni az ortodox gazdaságpolitikai lenyúlásokat) a szart is kilopod majd egy másik hozzád hasonló agyhalott elől orbán seggéből.
onga lajos 2015.06.24 11:45:04
@konrada:

Ezt a legjobban egy statisztikával lehetne igazolni, amiben nem az szerepel, hogy a fideSS maffia a lenyúlt pénzekből Gucci táskát, házakat. palotákat és gyerekeknek lakásokat vesz, hanem munkahelyet teremt. Addig csak szép álom, hogy a fideSS maffia majd beindítja az országot.
Hat év alatt nem sikerült, már egymást ölik a maradék koncért.