Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyasbarat

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha horgászatról van szó, akkor leginkább a halak ugranak be mindenkinek és rájuk rajtunk kívül a macskák szoktak vadászni. Ennek ellenére más állat is tud horgászni, mint pl a medvék a pisztrángokra, amikor a sebes sodrású folyókban a halak vándorlása közben próbálnak pár…..
Egész jó kis mese szerintem a Hős6os vagy Hős Hatos vagy akárhogy is hívják itthon, mert van pár neve ugyebár. Nem olyan rég láttam, de nagyon is tetszett, mondjuk kicsit kiszámítható volt a történet, de egy mesének azért legyen jó vége. Kicsit keresgéltem és találtam is…..
Egyes emberek nem csak mindenféle feladatra tanítják meg a kutyájukat, hanem sokféle ruhába is öltöztetik, A Sport Kutya öltöztetős játékban egy spániel kutyára lehet többféle sportszerelést feladni.Lehet a kutyánk baseball játékot, átlagos szurkoló vagy épp kényelmes sport…..
Kiskutyára nem lehet haragudni és ez úgy is van, amíg nem csinál valami csibészséget. Nos a mi kis puppynk szép és rendes amikor a szem előtt van, de amikor eltűnik a gazdi csak azon gondolkozik, hogy mit szerezzen meg magának. Figyeld, hogy mikor nincs ott  gazdasszony és…..
Ha ismered a téli olimpiát, akkor talán már a Curling sportról is hallottál. Az a feladat, hogy egy nagy jeges felületen egy követ a színes körök közepére kell juttatni. Ez a játék pont ilyen, csak itt nem a követ, hanem a kutyát kell célba juttatni. Élvezetes kutyás és sport…..