Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoRóka

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fantasztikus 5 héten vagyok túl, szuper helyes tanfolyami résztvevőkkel, akik napról napra újabb és újabb szeletét ismerhették meg cukorbetegként, inzulin-rezisztensként vagy életmódváltóként a szénhidrát diétázás alapjainak. Többek között beszéltünk a pékárukról is, és megismerhettek pár olyan…..
BoRóka 2016.04.06 15:32:25
@Nóri, Diéták és Álmok: Szia Nóri! Köszönöm a válaszod, ma már be tudtam szerezni mindent, most állok neki a sütésnek, drukkolj :)
Nyári melegben, pláne nyaralás alatt ha valamire nem vágyom: hogy sokat kelljen a tűzhely mellett állnom. Ugye ismerős? Ez egy nagyon egyszerű, laktató és alacsony szénhidráttartalmú vacsora. Az idei első saját cukkininket vágtam bele, és nem csak gyorsan lett kész, még isteni finom is lett! Friss…..
A 3. számú jelölttel a regisztrációm első napján máris összeakadtam, aki elég vagánynak tűnt ahhoz hogy felkeltse a figyelmemet, mégis kedvesen és udvariasan érdeklődött felőlem. Talán nem is vagány a legmegfelelőbb szó rá. De egyszerűen megfogott, az oldalon ő először.…..
Ha az online randioldalon a pasas az első üzenetében azt írja, hogy nagyon tetszik neki a személyiséged, akkor már gyanakodj! Velem ez ugyanis megesett és hangosan felnevettem. Na, de nyomozni akartam és megkérdeztem tőle, hogy mégis miből gondolja, hogy milyen vagyok hiszen eddig csak…..
Regisztrálni vagy nem regisztrálni? Ez itt a kérdés. Pár napig rágódtam ezen, de aztán hirtelen felindulásból regisztráltam. Na, jó ez nem teljesen igaz, mert előbb utánaolvastam, hogy melyik hogyan működik, fizetősök-e, mennyire népszerű stb. ennek tényleg érdemes…..
Szerencsére kaptam nyárra munkát, így emberek közé kell mennem, ami legalább kimozdít a "lelki kómából", amit még elég durván átélek és ismerkedhetek is új arcokkal. A munkából hazafelé arra gondoltam, hogy szakítok az eddigi hagyományokkal és a vonaton nem üres ülőhelyet…..
Itt a nyár, a fesztiválok, az ismerkedés igazi ideje. Rengeteg ember kitódul a koncertekre és ezek között bizony vannak facér férfiak (vagy olyanok, akik annak mondják magukat, de ettől most tekintsünk el). Az első friss szingliként megélt koncertre egyedül mentem, mert a barátaim…..
How I met men A blog célja 2015.06.13 17:16:43
Üdv néked kedves Olvasóm!  BoRóka vagyok, egy 26 éves szingli Budapest környéki leányzó. (Amúgy milyen elvetemült szó már az, hogy szingli? Kommentben várom az elviselhetőbb verziókat, de az egyedülálló és társkereső sem jön be igazán. Ti melyiket kedvelitek? Ha…..