Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hooligansboy

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött a hattyúdal ideje. Vége a műsornak és ezzel együtt az én írói karrieremnek is. Én is addig voltam érdekes, míg zajlott a verseny, ezek után bármit is írnék, nem nagyon olvasná senki, s ez teljesen jogos is, hisz én kérem-szépen csak egy bűvész vagyok, ki a témát…..
hooligansboy 2008.05.18 01:20:38
csak egy megjegyzés. ugye múlt héten láthattuk Breiner Tamástól a robbantós műsorát. fekete doboz, személyes tárgyak, bomba, előtte film a családdal. most ugyanezt láthattuk Danny Blue előadásában (egyik barátom szeritn pornószínész lehetne ilyen névvel...), csak itt a nagyi ült a nézők között, akit volt olyan kedves és bemutatott. senki nem tudja, hogy Kovácsné miért volt olyan fontos, hogy mindenki lássa, és megdícsérjék a faluban az unokáját, miközben a boltból tart hazafele. a problémám csak az volt, hogy Danny az egész produkciót egy másik köntösre építette. gyárépület , satöbbi. a mutatványa ott bukott meg számomra amikor megjelent a képernyőn... viccet félretéve naggyon furcsa volt, hogy későn ért oda... egy olyan kocsival. ha trabantot adnak alá, és arra teszik a DANNY - 1-es rendszámot akkor megértem, hogy amíg a stáb, meg a doboz kb 15 perc alatt odaért akkor ő egy Maseratival (információim szerint az volt) nem ért oda fél óra alatt. kicit gyanus. ja és az, hogy megvan a doboz, bazz nincs időnk, semmi gáz kinyitom, és 2 másodperc alatt belelát a Nóra agyába, miközben mások fél percig varázsizélnek amig bejut az agy információs sztrádájába. és amit az elemző már írt, hogy 2 kód után hirtelen kinyitotta. bazz k*vára elb*ta a mutatványt. számomra a múlt heti DVD-s szarral írta le magát de nagyon. alapba én a Breinernek szorítottam, de hát ez van...
a Danny mondjuk megfogta a szingli 20-30-as korosztályt. és mint tudjuk sokan vannak...
welll...a döntőben Danny Blue nyert. csak azt nem értem,hogy miért. a múlt heti produkciója (DVD-s) enyhén gyengére sikerült, ami köszönhető a lejátszó hibájának. kis technikai hiba, vagy a háttérből valaki leállította a lejátszást??? nem tudni. az azonban igaz, és ezt…..
Huszonnégy órán belül kiderül, hogy lesújt-e egy újabb ciklon Burmára. Ha igen, az hihetetlen pusztítást végezhet a kétmillió hajléktalanná lett burmai körében. Az országot irányító katonai rezsim ennek ellenére sem engedi be a külföldi segélyszállítmányokat, önmagában…..
A nevüket elhallgatni kívánó magyar szeretetszolgálati munkatársak megkapták a vízumot a katasztrófa sújtotta Mianmarba. A Baptista Szeretetszolgálat magyar munkatársai előreláthatólag pénteken érkeznek meg Mianmarba (Burma), ahol elsőként a Baptista Világszövetség helyi…..