Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őrző

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Közeledik a tavasz első igazi nagy ünnepe: Húsvét. A keresztények ünnepeinek sorában az első helyen áll, mely Jézus Krisztus halál felett aratott diadalának, feltámadásának ünnepe. Egyben a tavasz eljövetelét, az újjászületést is jelképezi . Ez egy un. mozgó ünnep, melyet…..
Egy nagyon szimpatikus, közvetlen bemutatkozásnak lehettünk tanúi valamennyien. Az igazgatónő bemutatta kollegáit a leendő tanító néniket. A tanítók egy-egy részterület tanításáról tartottak rövid és közérthető előadást. Minden kérdésünkre választ kaptunk érthetően…..
Mindannyian az iskolába történő jelentkezés  részleteinek megismerése végett vettünk részt péntek délután a megbízott Igazgatónő és a Tiszteletes Úr által prezentált előadáson. Nagyon sokan voltunk, hiszen sok az eltévedt bárány is. Legalább négy osztályra való…..
A legtöbb erről szóló cikk, vagy neten elérhető olvasmány a szülőkről és a közvetlen környezetben fellelhető elkövetőkről ír. Mi történik akkor, ha az iskolában vagy más kötelező oktatási helyszínen történik a bántalmazás? Ez lehet lelki, fizikai, szexuális…..