Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M. Lajos

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a Java komplett, első osztályú összefoglalása számodra. Tartalmaz néhány "Mi a Java" típúsú részt.  Úgy döntöttem belekezdek a Java tanulásába, mivel elég régóta nem programoztam ezért a teljesen alapokat is beleveszem de megpróbálom úgy csinálni, hogy a tapasztaltabb fejlesztőknek is nyújtson…..
Jeff Dabe a Minnesotai Popeye egész évben az országot járja, hogy a lehető legtöbb szkander versenyen vehessen részt.   Jobb karjára megsérült, ezért 2012 óta kénytelen a bal karjával…..
Nem a szerb-magyar határra terezett 175 kilométeres kerítés egy hónap alatt történő megépítése az első olyan eset, amikor a realitásoktól elszakadva olyat ígér a miniszterelnök, aminek…..
A trollok jelenléte elég nagy probléma az interneten, ha nem a legnagyobb. De kik ezek a billentyűhuszárok, vérpistikék vagy ahogy a legtöbben nevezik őket trollok? Joggal merül fel minden érettebb ember fejében a…..
Vagy mégsem rovatunk újabb gyöngyszemmel bővült, biztonsági kutatók ugyanis egy olyan durva átverésre figyeltek fel, amely a frissen megjelent Windows 10 telepítőkészletének adja ki magát, ám ehelyett…..
M. Lajos 2015.08.04 18:21:47
Írta: Barina Zoltán, képek: Schmidt Dávid A tengerparti nyaralás során utak mellett, települések környékén gyakran láthatjuk, de a déli határaink mentén elvadulva olykor nálunk is…..
M. Lajos 2015.08.04 18:17:27
Nagy bajban van az ember, ha szépségversenyről kell írni, mert az ilyen műfajban újat, merészet, formabontót hozni, avagy megújítani az egész haccacárét nehezebb, mint felhúzni egy kerítést egy random határszakaszon. A szokásos eljárás ugye az, hogy jön X nő, a Miss Magyarország - Magyarország szépe…..
M. Lajos 2015.06.22 22:18:45
Sziasztok! Tudom múlt hétre ígértem kritikát de valahogy mindig közbe jönnek a dolgok akkor amikor az ember előre eltervez valamit. De viszont cserébe egy olyan animét hoztam nektek ami egyszerre mondhatni a stúdiójának az utóbbi évekbeli legjobb terméke de egyben ugyanaz érvényes…..
M. Lajos 2015.06.15 23:16:38