Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamp0

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
adamp0 2018.08.08 08:31:28
@Juvetto: Biztos szégyenlős CR7! Nem akarja, hogy meglássák öltözés vagy tusolás közben! :)
A Juventus 1:1-es döntetlennel zárta az éllovas Inter elleni hazai rangadót, s péntek este a Monza otthonába látogatva nyílik meg a lehetőség a zebramezesek előtt, hogy megelőzzék a milánói együttest. A házigazda Monza együttese jelenleg a tabella kilencedik helyén áll, s az elmúlt szezon során…..
Az olasz sajtó hírei szerint az AS Roma 20 millió eurót, valamint Cengiz Ünder játékjogát ajánlotta cserébe a Napolinak, egyelőre mégsem sikerült zöld ágra vergődnie a fővárosi klubtól elvágyódó Arkadiusz Milik ügyében, mivel a lengyel támadó a Juventusnál képzeli el a jövőt. Milik jelenlegi…..
A spanyol sajtó értesülései szerint a Juventus tárgyalásokat folytat a Valencia 20 esztendős szélsője, Ferran Torres ügyében, s szeretné nyáron megszerezni a játékost. Az Onda Cero arról számolt be, hogy az egyeztetések már igencsak intenzív szakaszba kerültek, vagyis a Juventus céljai komolynak…..
adamp0 2020.06.30 14:51:42
@Lanzafame: ő nem Fernando...
Immáron hivatalos, hogy a több európai élklubbal, köztük a Juventusszal is hírbe hozott Erling Braut Haaland a Borussia Dortmundhoz kötelezte el magát. A torinóiak az utóbbi hetekben már-már befutónak tűntek a 19 éves norvég támadó kegyeiért folytatott versenyben, azonban végül nem tudtak…..
A Bayer Leverkusen 20 éves csillaga, Kai Havertz egyre több klub figyelmét kelti fel teljesítményével. A Calciomercato arról tudósított, hogy a gyógyszergyári alakulat hétközi, Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-meccsére többek között a Barcelona is küldött megfigyelőket. A 2:1-es német…..
A mai sajtótájékoztatón bemutatkozott a Juventus mestere, Maurizio Sarri, s a szakember első nyilatkozatát adta a zebramezes csapat edzőjeként. "Az embernek világos elképzelésekre van szüksége a pályafutása során. A Napolinak szurkoltam, mert Nápolyban születtem, s úgy láttam,…..
A jobbhátvédek már megkapták a bizonyítványukat, most a középső védőkön a sor, kezdjük a kapitánnyal, Giorgio Chiellinivel. Méltó utódja lett Buffonnak, büszkén nevezhetjük Capitanónak. Ő megtestesíti a Juventust, benne mindig ég a spirito, harcol, szívből játszik, az…..
adamp0 2019.06.14 12:18:35
@Ádám.84:
"@rockitbaby: így van, amikor visszavonul, nem marad már senki, aki igazi juventino lenne, egy korszak fog véget érni, csak a zsoldosok maradnak majd..."
és Khedira...
Az olasz sajtó értesülései szerint a Manchester United Matteo Darmian bevonásával próbálná megszerezni a Juventustól João Cancelót, s a pénz mellé az olasz válogatott védőjátékost is felajánlaná a torinói klubnak. A Tuttomercatoweb arról számol be, hogy a portugál…..
adamp0 2019.05.06 17:42:49
@kovta23: De, 2020-ig érvényes a szerződése.
A Bajnokok Ligájából való kiesés az Ajax ellen továbbra friss seb a Juventus vezetősége számára, ám a szakemberek azon gondolkodnak, hogyan tudnak előre tervezni és megfelelő stratégiát kidolgozni a nyári célpontok megszerzésére. A klub mesterének a kiléte nem kérdéses,…..
Az utóbbi hetekben Raphaël Varane-nal kapcsolatban olyan hírek láttak napvilágot, miszerint új kihívást keresve nyáron távozna a Real Madridtól. A potenciális kérők között a Juventus is szerepel, a torinói klub ugyanis szeretné felfrissíteni korosodó védelmét. A 25 éves…..
adamp0 2019.04.05 15:07:29
@babo0410: 4-et nyert, mármint BL-t.
Argentin források szerint az Inter kapitánya, Mauro Icardi nem fog aláírni szerződéshosszabbítást klubjával, a hamarosan lejáró szerződése ellenére. A viszonylag megbízhatónak tekinthető TyC Sports értesülései szerint a játékos felesége és ügynöke, Wanda Nara tájékoztatta a milánói klubot arról,…..
A Juventus portugál világklasszisa, Cristiano Ronaldo az olasz sajtónak adott hosszabb nyilatkozatban beszélt eddigi tapasztalatairól a zebracsíkos mezben. "Olaszország eddig csodálatos. Torinó más, mint Madrid, kisebb, de érdekes. Szeretem a helyet, a klubot és az embereket. A Juventus…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus három olasz tehetség megszerzésével építené tovább a jövőt, s hamarosan lépéseket tehet Federico Chiesa, Nicolò Barella és Sandro Tonali megszerzéséért. A Tuttosport szerint a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici élénk…..
A LaLazioSiamoNoi friss beszámolója szerint a fővárosi klub már terveket sző arra az esetre, ha Sergej Milinković-Savić elhagyná Róma kék felét, és az Atalantától érkező Papu Gómez lenne a szerb játékos rövid távú helyettese. Mivel az átigazolási időszak a végéhez közeledik, így gyors megoldást…..
adamp0 2018.08.08 12:31:31
@Il Principino: William Carvalho már a Real Betis játékosa. Majd egy hónapja írt alá.
adamp0 2018.08.08 14:17:22
@Juveboy92: Igen, viszont Martins jó lehetett volna nálunk is.
A brazil sajtó értesülései szerint a Santos komolyan fontolgatja a Juventus 20 millió eurós ajánlatát, amelyet a torinói klub az ifjú támadótehetségért, Gabigolért tett. A mindössze 19 esztendős támadót a nyári átigazolási időszak során több európai klubbal, köztük a Gonzalo Higuaín utódját kereső…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Giuseppe Marotta szerdán hosszabb interjút adott Juventus Museum épületében, amelyben beszélt nyári átigazolásokról, tervekről, illetve szerződéshosszabbításról. A klubvezető a délután során egyeztetett a csapat trénerével, Massimiliano Allegrivel, akit az interjúban a…..