Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rostas

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Maci volt II. 2007.01.18 07:00:00
Ledöntötték Wass Albert szobrát Solymáron. Kényelmes megoldás, hogy a MAGUKFAJTÁK tették, úgyhogy aki inkább a maga kis zsákvilágát ápolná ma, az ne olvasson tovább. Az se, aki hős cheguevarista felkelőket sejdít a bűncselekmény mögött, és titkon örvendezik; utóbbi viszont…..
Subba A hét videói 2007.01.15 13:12:00
Áldott olvasónk, Kicsiskip, akitől Batman Attila emléke is származott, újabb videókkal örvendeztetett meg minket a kilencvenes évek elejének alkonyzónájából. Elsőként egy újabb részlet a Három Kívánságból, amelyben a szponzor Fruit-tella Tibi bácsi közreműködésével jól…..
Az ilyen Világ árvái című műsoroknál előre lehet tudni, hogy addig-addig mutogatják a sok árvagyereket, a betegeket, a szegényeket, a nyomort, a szeméttelepet, meg ilyeneket, amíg vagy be nem csúszik valami jókora taplóság, vagy banálissá nem teszik az egész témát.…..
Odáig végül is rendben van a dolog, hogy kiásunk egy régi sztorit, retrózgatunk,  megkérdezzük az utca emberét, emlékszik-e Anett Pötzsch műkorcsolyázónőre, aztán nyomozgatunk egy kicsit, hogy igaz volt-e, vagy csak városi legenda, amíg ki nem derül, hogy Gyulai István…..
w Állóháború 2006.11.27 12:00:00
Mért veszekednek a politikusok folyton? Ugye. Mért nincs már végre egyetértés meg béke, szintén ugye. Ezt lehet hallani mostanában innen-onnan; a kutatások szerint zuhan minden párt népszerűsége, ez is arra utal állítólag, hogy elege van már a népnek a kakaskodásból.…..
w Red Hot Catholic Love 2006.11.15 02:38:00
"Mivel a homoszexuális aktus nem töltheti be az emberi szexualitás természetes célját, erkölcsileg soha nem elfogadható" - közölte Arthur Serratelli, az iránymutatást kidolgozó bizottság vezetője. "Az ilyen aktus ráadásul soha nem vezet el az igazi emberi…..