Regisztráció Blogot indítok
Adatok
STANIS

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódnak az évad prémium részei - végre van egy jó jelenet Dorneban, Stannis megteszi a lehetetlent, és amire mindenki várt, igen, Meereenben ismét lehet szórakozás gyanánt öldöklést nézni! A Fal Megérkezik Jon a most már csak harminc fős Szabad Néppel a Fal innenső…..
STANIS 2015.06.10 12:50:55
Sziasztok!
Nem leszek hiteles oldal ha nem néztek a dolgok mögé, és nem irtok le egy dolgot mindenhonnan.
Sok hiba van a bejegyzésekben, de ez már nagyon szemet szúrt! :)
Stannis oké, hogy nem volt szép dolgod, de látszott rajta hogy nem akarja de a nagyobb jóért meg kell tennie. Tywin Lannister-t senki sem szidta ennyire, pedig ő is megakarta ölni a fiát, és nem az ő könyörületessége miatt nem sikerült.
Másik meg, te uram atyám, Boltonék miért lennének jobban, talán a család, de Ramsay semmiképpen sem.
Stannis: Megégeti a lányát mert meg kell tennie, látszik rajta hogy nem akarja, szomorú is miatta, de nem tud mást tenni, vagy meghal az egyetlen olyan király aki észak felé is néz (a falon is túl), és az embereit megölik, Sansát kínozzák örök életére ha nem tesz semmit. Mindemellett nagy hadvezér és stratéga, szigorú (túl szigorú)
Ramsay: Nem jó harcos, csak vagdalkozik a karddal, nem fél semmitől (a rossz értelemben) és nem tisztel senkit. Meggyalázza a nőket, és élvezi hogyha fáj másoknak. Pusztán azért megkínoz valakit mert az neki tetszik, élvezetből. Élvezi ha másoknak fájdalmat okoz, kilovagol Deresből mert nem lenne elég vér abban hogyha megfagynak, hanem ő harcolni akar velük. Beteg!! (az apja jó játékos az tény, de Ramsay borzalmas)

Kérlek figyeljetek oda mit irtok, egész jó kis oldal lehetne, ha a dolgokat nem egy oldalról mutatnátok, hogy ez igy van és hogy ő jó, és hogy ő rossz. Az emberek sem jók vagy rosszak, az emberek is jók és rosszak!!
Több információ kevesebb vádaskodás!

Ui.: Miénk a harag!!