Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piropöttyös

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
piropöttyös 2020.12.08 12:05:14
@Alice from madness: jó oké, 6. évadtól felfelé. :D
Oké, elengedem nyertél, nem létezik ilyen, teljesen felesleges elvárás, hogy ne fenyegessenek pl intenzívre kerüléssel egy műsorban. Oké, elengedtem :)
piropöttyös 2020.12.08 12:15:56
@Alice from madness: Azt nem értem a castingosoknál, hogy miért nem lehet legalább 1-2 karaktert találni egy évadba, aki egy fokkal összetettebb mint ezek az amőbák. Elég lenne 1 vagy 2 ilyen ember, meg pár izgibb feladat, hogy úgy keverjék meg kicsit az állóvizet, hogy nem kell 2 naponta lerészegedni a társaságnak. A többi birka úgysem tudná mivan, elég lenne csak egy picivel okosabb játékos. Bár nem tudom mennyire van megkötve a kezük, meg lehet egy ilyen ember sem jelentkezik, mert annak már nem fér bele egy való világos szereplés. Ha ezek az érdekes, feltűnő karakterek tudni sem akarom kik estek ki a válogatásokon, te jó ég.
piropöttyös 2020.12.08 12:03:52
@Alice from madness: Említettem pár sorral feljebb VV Attiláék szériáját:) Attilától azért nem egy tűrhető, emészthető konfliktus volt köpködés és csicskagecizés nélkül. Úgy állt bele, vagy akár generált konfliktust, hogy nem ment le alpáriba.
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
piropöttyös 2019.10.13 15:37:41
@Robbie2008: te az eletben is ilyen rohadt nehezen engedsz el dolgokat?
Kva nehez lehet igy elni:D
Napokkal ezelotti kommentekre reagalsz meg mindig. #facepalm
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..