Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lexandro

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdtem, nem tom van-e ertelme...Anyum regen mindig mondta irjal naplot fiam, mert ven fasz korodba jo lesz visszanezni mi tortent ropke eletembe...S hogy miert is kezdtem el... van nekem egy hulye Xander nevu ismerosom, akihez nagynehezsegek aran vegre sikerult eljutni tobb het probalkozasa…..
Lexandro 2007.01.22 16:28:12
peza blog Egy kis regi emlek... 2007.01.20 18:02:00
 Xanderizmus I. (2002-10-22 12:22:55) Xander: Emberek... Xander: ma reggel törtem a fejem és szokás szerint korszakalkotó gondolatok jutottak eszembe Xander: ebből az egyik pezával kapcsolatos Xander: szóval KI AZ AKI NEM ISMERI A PEZÁT?! Xander: he? Xander: szerintem ő…..
Hat nem egyszeru het volt...Sok minden tortent...- 32 eves lettem, egy evvel ven faszabb sok minden jot es kedveset, es szamomra hasznosat kaptam ajandekba, de nem mondom el mit :P- jogsim nem keszult el, miert is hittem, hogy elkeszul, majd talan jovoheten valamikor...- T*-Com-nal a telefont…..
Valahol megzavart az idojaras... egy csoppet, az alvas elmaradt, NAGYON, olyan voltam mint a mosott sz*r. Az elmuvel sem volt sikeres, 2x is voltam, 1x nem adtak mar szamott, 1x meg mar nem volt nyitva, sok miert van, de valasz?ELMU: 3 honap... 3 honap... 3 honapja elinteztem a csoportos beszedest,…..
Lexandro 2007.01.20 13:17:20
yoneked.hu/main.php

Ha mákod van, akkor a t-com vonalat sem kell megvenned, mert a datanet ingyen telót ad. IP telefont...

Nálam sajna nem lehet, a ragya verné ki őket...
peza blog Kis onkormanyazat 2007.01.09 00:13:00
Erdekes erzes... 15 ove van lassan jogositvanyom... mondom h ven fasz vagyok... :DA mai nap gyorsan elinteztem a ceges dokival az egeszsegugyi alkalmassagit, gyors volt, nem is vartam tobbet. S jott az onkormanyzat, kivancsi leszek az uj jogsimra, nem is lattam meg egyet sem ami plastic kartyas.…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Nyilván felmerül a kérdés, hogy mi értelme van Magyarországon még egy videómegosztó szolgáltatást indítani, miközben van már egy tucat? A kérdésre, úgy tűnik, a CoolTV adja meg a csattanós választ. A néhány napja indult Coolspace-be mindenki beregisztrálhat, és feltöltheti…..
w Van egy Lufti a hálószobában 2006.12.10 00:08:00
Hétvégékre homályzónát ígértem, fringe theory-kat, marginális hiedelmeket. Mielőtt a szcientológusokat tűznénk nyársra, teszek egy kört ufótémában. A mítoszt magát nem ismertetem, eléggé közismertek az elemei Roswelltől az amerikai kormányba beépült idegeneken át a Gaiát…..
Kibontakozott itt egy érdekes vita Shenpen kollégával, hogy kellenek-e szándékolt hazugságok, szebb néven mítoszok az ember életébe, úgyhogy ennek apropóján beajánlom a frissen letölthető, 1013-as számú legújabb South Park-epizódot, ami egy kétrészes sztori befejezése.…..
Lexandro 2006.11.10 15:24:23
Álmatlan éjszakákon szoktam szemlézni az Új Embert, ami a katolikusok legfőbb lapja elvileg, gyakorlatilag pedig a Magyar Nemzet ájtatos melléklete. Mindig van benne bibliamagyarázat, most hogy-hogy nem, a gumibotokról. Le is vonják a következtetést a végén: "Az ügyeskedve…..