Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrség hivatalosan is megkezdte azt a nyomozást „a nemzetiszocialista és kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása büntette”, azaz a holokauszt tagadása miatt, azon holokauszttagadó cikkek miatt, amelyek sorozatban, elsősorban a Kurucinfón jelentek meg...
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.09.10 20:19:42
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.09.10 20:22:42
@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

Téged még mindig rendesn fizet Putyin? A kollégák már perelik a munkahelyedet, mert nem fizet a troll fönökség:

www.origo.hu/techbazis/20150624-putyin-trollok-trollgyar-bepereltek-per-oroszorszag-blogger.html

Eddig létezésüket is tagadták, most azonban beperelték a trollszervezetet.

Először állt nyilvánosság elé a Kreml-párti, illetve Nyugat-ellenes bejegyzéseket gyártó trollhadsereg üzemeltetőcége. Az orosz propagandaszervnek hivatalosan még a létezését is tagadják, most azonban egy volt alkalmazatjuk beperelte őket, így
nem tudták elkerülni a nyilvánosságot.

Lyudmila Savchuk azért perelte be volt alkalmazóit, mert a trollgyár messze alulfizeti dolgozóit, és több munkaügyi előírást is áthág.

Yekaterina Nazarova, az ügynökség egyik embere elmondta a bíróságnak, hogy hajlandóak megegyezni a sértettel, aki egy szimbolikus tízezer rubeles (kb. 50 ezer forintos) kártérítést követelt volt munkáltatóitól.

Nazarova felajánlotta, hogy átutalják az összeget Savchuk számlájára, majd gyorsan távozott a bíróságról, anélkül, hogy nyilatkozott volna a sajtónak.

Teljes felszámolást akar

Savchuk elégedett, mivel a cég eddig nem vállalta fel létezését, most azonban elő kellett bújjanak a sötétből, és képviselőjük nyilvánosan mutatkozott. Az orosz nő elmondta, győzelme csak akkor lesz teljes, ha "a trollgyár végérvényesen bezár".

Kitálalt két troll

Áprilisban az Origo is beszámolt róla, hogy a trollgyár két tagja is kipakolt az ottani körülményeket illetően. A fizetett bloggerek elárulták, hogy feketén dolgoztak, bérüket készpénzben kapták, és még ismerőseiknek sem beszélhettek arról, hogy mi a munkájuk.
Bombaként robbant tegnap késő délután a hír: lemondott Hende Csaba. A honvédelmi miniszter „önkéntes” távozása annak ellenére ért meglepetésként mindenkit, hogy menesztéséről több alkalommal lehetett már hallani, Orbán Viktor ez idáig mégis ragaszkodott miniszteréhez.…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.09.09 00:35:40
@Brix: "Szep 15. től meg lehet védeni a határt , mert a törvényi keretek adva lesznek hozzá."

Szeptember 15-től Orbán gazdid megkapja a következő seggberúgást az európai kultúrállamoktól, ugyanis a baromja olyan törvényt akar elfogadni amely ellentétes mind a Genfi Konvencióval, mind az EU alapértékivel.

Ezek vagytok ti fidesz suttyók, miért nem mentek vissza Ázsiába, Európa nem a ti hazátok.
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.09.09 00:38:57
@Kuviklacz: "A németek félmilliót vállaltak be, és nem igaz, hogy nem tudtak mit kezdeni a hétvégén beérkezett húszezerrel"

Azért nem tudtak mit kezdeni mert a suttyó orbán azt hazudta az osztrák kancellárnak hogy maximum 4 ezren fognak átutazni a határon.
Ez a suttyó orbán tehát a nemzetrközi színtéren is pont annyit hazudik mint a birkahülye híveinek.
Egy hete dübörög a Magyar Idők, a Napi Gazdaságot váltó napilap, ami már indulásakor elég nyilvánvalóvá tette, hogy egyáltalán nem akar pártfüggetlen lenni. Ehhez képest a Magyar Idők alig egy hét alatt meghatározó újság lett, legalábbis erre lehet következtetni abból,…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.09.08 23:25:26
@Wikus Van De Merwe:

Azért szar ám nektek eszehagyott fideszkomcsiknak hogy még egy marginális blog vitában se engedi nektek a párt, hogy önálló gondolatokat írjatok be, hanem még ott is a központ által kiadott SZKP idők propaganda anyagához kell tartani magatokat:
Találj ki valam,i nem létezőt az ellenségedről, majd ájuld össze magad, hogy miket akar ez a borzalmas ellenség, majd beszéld meg magaddal hogy nahát most aztán netovább, majd vond le a következtetést, hogy te azért vagy itt, hogy ezt az ellenséget jól távol tartsd a világtól.

Azért az nagy égés, hogy ti fideszkomcsik ugyanazokat a Lenini módszereket használjátok mint a ruszki komcsi elvtársaitok, amióta csak Soros Gyuri kiszarta magából Felcsút legapróbb diktátorát.
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.09.08 23:27:16
@Hajdú Peter:

Azért te le se tagadhatnád, hogy olvasod a Fidesz Időket, az agysejt állományod ugyanis kompletten kipusztult.
Tudom, nem kell Bayer Zsoltot olvasni. De mit csináljak, ha egyszerűen képtelen vagyok megállni? Szerzett ő már nekem vidám perceket is. Például a Putyinhoz írt szerelmes levelén hetekig röhögtem. A legújabb…..
Magyarország népessége jelenleg kilencmillió nyolcszázezer (9.800.000) ember. A születés száma jelenleg bőven a halálozási számok alatt található, tehát természetes fogyás van az…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08 22:44:38
@retrovírus: "Majd pont a londoni mosogatók fogják pörgetni a gazdaságot."

Mert 500 ezer magyar tántorgott ki az elmúlt 25 évben londoni mosogatónak?

Te nagyon barom!
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08 22:57:26
@libsi nóta bárki unja:

Aztán mi lenne oksjóska, ha fordítva csinálnád, Magyarországon keresel valamit, aztán a nyugaton próbálsz megélni belőle?
Ja hogy az nem megy?

Akkor meg kár dumálni.
Azt írja Fritz Tamás a Magyar Időkben (amit lenyúlási okoból még Napi Gazdaságnak neveznek), hogy  egyáltalán nem ártana, ha kormány és ellenzék között legalább…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08 16:18:37
@Sir Galahad:

A fidesznácik álláspontja az, hogy bár életében nem látott még menekültet, de inkább ezen vitatkozzanak az emberek egész évben, mint azon, hogy hogyan lehetne a tolvaj fideszbandát elszámoltatni és bebörtönözni. Agyhalott nép ez a magyar.
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08 16:21:52
@megettem az aranybornyút:

Ha nem teszik az EU, akkor visszatakarodhastz Putyin gazdid illiberális Gulagjára. Az való nektek fidesznáciknak, nem Európa!
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08 16:25:08
@ogli dzsí: "Ha nekik annyira kell, mi a faszért zárták le az olasz-francia határt?"

Azért zárták le, mert Olaszország szerződése kötelesége a menekülteket regisztrálásra ott befogdani, nem pedig tovább zavarni őket Északra. Ráadásul Olaszország évekig felvette a jó sok EU pénzt pontosan arra, hogy kiépíti az infrasstruktúrát ehhez a procedúrához.
Az álkeresztény Fidesz-KDNP a saját politikai érdekében felhergelt egy országot azokkal a menekültekkel szemben, akiket egy ordas csúsztatással bevándorlónak nevezett. Orbánék nemzeti…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08 00:53:37
@Rwindx: "de ha a célországban azt mondják neki helo, akkor idefogják vissza küldeni (első EU-s ország ahol regisztrálták), ha 100 ezret, akkor 100 ezret, ha 200 ezret, (első EU-s ország ahol regisztrálták),"

Ezeket a bődületes baromságot ki hiszi el neked? Először is nem az első regisztrált ország számít, hanem az első EU ország. Ez meg Bulgária, Görögország, Spanyolország, Olaszország.

200 ezret meg még ezen 4 országba se küldenek vissza, ezt csak a fideszes hazudozók terjesztik. 200 ezer embert menedékjog hiányában a saját hazájába, vagy az EU területén kívüli első biztonságos országba küldenek vissza. Ez történt eddig is és ez fog történni ezután is, akárhogy hazudoznak is a fidesznácik.
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.08 01:04:26
@apanna: "Európa a migránsok hullámával szembeni jelenlegi hozzáállásával saját vesztébe rohan,"

Érdekes, hogy ezen pont azon országok nem hisztiznek, akikért te hisztizel. De miért hisztizel te azon, hogy mit akar magának egy francia. Vagy egy német? Ki a fene kér meg titeket sírókórust, hogy mindennap aggódjatok Európáért? Miközben Magyarország valójában nem is európai, hanem félázsiai?

És milyen vesztébe rohan? Hogy ingyen megkapja azt a szakemberanyagot, ami kell neki a gazdasághoz, meg a nyugdíj rendszer fenntartásához? Nyugat-Európának van esze, tudja, boldog lehet, hogy bevándorolnak hozzá. Nem úgy mint a segghülye magyarok, akik gőzerővel fogynak (elvándorlás, a társadalmi reprodukcióra alkalmatlan születési szám), erre a hülyéi még kerítéssel is veszik magukat körül, nehogy a megváltás el tudjon jönni hozájuk.
Ez egy ilyen debil nép, nincs itt mese.
Ha ezt szerkesztőségi macskánk megérhette volna! Úgy tűnik, a nyári politikai holtszezonban (na jó, félholt-, mivel a migrációs krízis érdemben mérsékli a híraszályt)…..
Hát eljött ez a pillanat is, vezetőszár, bilincs, kihallgatószoba – na jó, nem, csak idézés. Még az is meglehet, hogy bűnös vagyok. Ismeretlen tettes. Gyanús a rendszámom vagy mi. Az ember itt falun általában csendes napokra számít, reggel felkel, biotyúkok illatát szagolja a…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.02 11:20:15
@Szerinted a Vincent blogot zsidók írják?: "A civilizált világ épp arra készül, hogy kitépje a beleit az erőszakos, nagyhangú kommunista-liberális kisebbségnek."

Persze, pont ezért kapják le Kúrbán diktátort a tíz körméről már 2010 óta. Európa ugyanúgy móresre tanítja ezt a felcsúti félázsiai parasztot, mint a görög komcsi Cipraszt. Előbb utóbb mindkettőjük kénytelen volt meghajolni az EU előtt.
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.02 11:23:21
@bandiras2:

Érdekes, a magyar bünözési statisztika 10 ezerszer vastagabb, mint a menekültek bünözési statisztikája összesen Európában. Minden nap olvas az ember tucatnyi bünügyi riprotot, hogy a degenerált magyarja ezt ölte meg azt ölte meg, ezt erőszakolta meg meg azt erőszakolta meg.

Ma már a magyarok 80%-a mondja, hogy félek a magyaroktól, nem érzem magam mellettük biztonságban.
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.02 12:45:11
@profilo:

ne röhögtess fidesz elvtárs, Kúrbán pontosan hogy titeket a panelproli híveit szopatja mélytorkosan, ugyanis 99%-ban rajtatok szedi be a soha meg nem szünő megszorításait.
Én meg szuper jól járok ezzel a felcsúti diktátorral csak zsebelem be az egykulcsos szja sok 100 ezer forintos ajándékpénzét. Mindenféle különmunka nélkül, csak úgy adja.
Ti idióták meg még harcoltok is azért, hogy az életetek végéig megszorítson benneteket a mi gazdagodásunk érdekében. Tulajdonképpen ti nem csak Kúrbán, hanem az én hasznos hülyéim is vagytok.
Naponta több száz ember érkezik kis hazánkba. Fáradtan, elgyötörten, kétségbe esetten, gyászolva, űzötten, kisemmizve. Gyerekkel, feleséggel, nagypapával. Menekülnek valami elől és mennének egy jobb, békésebb, normális országba. Nem véletlen, hogy nem mi vagyunk a…..
Nem az európai meg a magyar szélsőjobb veszélyére, hanem a magyar kormányzat és Orbán Viktor radikalizálódására kellene rámutatnia a nemzetközi sajtónak; hiszen a Fidesz mára egy olyan párt lett, amit a nacionalizmus, a tekintélyelvűség és a populizmus kevercse tart egyben; s…..
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.08.01 09:51:07
@greeen2015:

persze te degenerált, annyira szarsz te itt a mostani Kúrbán diktátorra meg az állampolgárokon uralkodó intézményeire meg csatlósaira, hogy egész nap ezeket véded.

Most hogy belédvágod a felismerés, hogy egy nap te kerülsz majd a szopóágra a fideszkomcsijaid bukása után, most meg ordibálva hisztizel. Ahogy előre megírtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi sem álljon távolabb tőlünk, mint hogy a velejéig romlott és korrupt rendszert felépítő Viktort éltessük, de a mai nappal tény, hogy az elmúlt hetekben volt egy, azaz valóban egyetlen ügy, amit szakpolitikai, illetve taktikai szinten kiválóan kezelt a kormány. Miközben épp a…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.27 13:39:20
@nonolet:

Elolvastam minden genetikai jelentést a Kárpát medencére népeiről, szóval akkor mi is a kérdésed?
Vagy az nincsen, csak búslakodsz a déli pálinkád mellett, hogy most aztán majd az ázsiai magyar génállomány keveredhet ázsiai génekkel?
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.27 13:51:52
@nonolet:

te ennyire hülx evagy barátom? Nevenincs blogopkat akarsz itt eladni tudományos forrásként???????

Bruhahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!

Milliónyi agyhalott tengeti ezzel a napjait, hogy semmi tudományos ismeret nincsen a témábvan, de néhány szót megért, ezzelahzt hiszio, ohgy ő is nagydoktora lett a témának. És aztán megírja az ő blogat, amiket már az első éves szakirányú egyetemisták is kiröhögnek, de a sok milliónyi panelproli bezabálja a tudománytalanságot.

Szóval, mutass nekem olyan forrást, amelyeket az adott tudomány elismert szakemberei szignóztak. A baj az, hogy az meg neked nem fog tetszeni.
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.27 14:08:20
@desw:

te is csak ostobásogokat beszélsz, mert csak a bulvár színvonalat érted meg.
Az egész világ profitált a globális bevándorlásokból, gondolom, azokat a sok 100 milliónyi bevándoroltat nem esne kedvedre felsorolni, akik teljesen normálisan élnek és dolgoznak a társadalmakban, ráadásul vezetői pozíciókba is jutottak. Főleg a második generáció az amelyik még előbbrébb jutott mint az apjáék.

Ez pl. a magyarokról nem mondható el. Az apák generációja Kádár kizsákmányolt birkája volt, a fiaik generációja meg a Gyurcsány- Orbán maffiózók kizsákmányolt hülye birkája volt.

Szóval te az integrálódott bevándorlók 100 millióirólonerm akarsz tudni nem, miközben ha csak egyszer is jártál volna életedben nyugaton, akkor láthattad volna, hogy nincs az az üzlet, nincs az az iroda, nincs az a cég, ahol ne lenne bevándorló alkalmazott. Tehát iskolázottak és foglalkoztatottak!

Ezt te nem tudod felfogni, hogy 90%-uk teljesen normálisan és szociálisan biztonságban él, pedig ott vannak a szemed előtt. Neked csak az a réteg a téma, amelyiknek problémái vannak, na de Mo-on ennél még nagyobb rétegnek vannak még nagyobb problémái!

Te, mondd már meg, hogy te mit izgatod magad
Svédorsdzágon, meg akármelyiken, amikor Mo-on a szemed előtt lett 4 millió teremtett szegény, 600 ezer Nyugatra menekült magyar meg 300 ezer közmunkás?

Mondd már meg, hogy téged miért nem ezek izgatnak, hanem az az évi 2000 letelepül bevándorló?
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.25 20:12:35
@tarara:

Na már eljutottál oda, hogy mégsem marad Mo-on 150 ezer (sic!) menekült, mert úgyis felveszi őket az EU? Gratula!

Már csak odáig kellene eljutnod, hogy az a 150 ezer menekült nem is lesz idetoloncolva, mert a Nyugat tudja, hogy még 15 ezer menekültet se tud ellátni ez az ország. Még ha mindenkit gyorsított eljárásban tárgyalnának itt, akkor se.

Ráadásul általános iskolás földrajz, hogy az Ázsiából jövők az EU határát először Bulgáriánál vagy Görögországnál lépik át. Nem Mo-nál, mert ott véletlenül nincsen török határ. Tehát a rendkívül ostoba Kósa Lajcsin kívül mindenki tudja a, hogy a csak a paíron létező visszatoloncolásnál nem Mo-ra lenne visszaküldve az az esetleges 100 ezer, hanem Bulgáriába, Görögországba.

Ha ezt a nem túl sok IQ-t igénylő földrajzi tudást hajlandó a behiszterizált Orbánbirka elfogadni, onnantól kezdve lehetne értelmesebben vitázni.

De amíg a fideszfasizták arra játszanak, hogy kihozzák az emberekből a náci, embergyülölő hajlamaikat, addig nincs értelmes vita, csak népi ellenmozgalom a fidesznácik ellen.
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.25 20:19:33
@tarara: "Az iillegális határátlépők legnagyobb része nem az életét, testi épségét féltve lépett be az Unio területére és igyekszik a leggazdagabb jóléti államokba."

Hatalma tévedés! A nem európaiak 90%-a olyan országokból jönnek, ahol háború folyik (Irak, Szíria) vagy olyanokból, ahol szó szerint legyilkolnak, ha ellenvéleményed van (Afganisztán, Eritrea).
Ezeket el kell bírálni és ha tényleg közvetlen veszélyben voltak, akkor jár nekik vagy a letelepedés, vagy az ideiglenes megtűrés.
Mindenki mást pedig az elbírálás után szabályszerűen haza lehet küldeni. Vagy egy országgal a menekülési útvonalán hátrébb rakni. Az ezekről szóló egyezménykeket Mo aláírta, így be is kell tartania. Nem csak állandóan a kezét nyújtania az EU-s pénzekért.
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.25 22:45:02
@tarara:

ne hisztizzél már itt, meg ne hazudozzál már arról, hogy 100 ezeres számban lseznek ideküldve a menekültek! Ez TÉNY, hogy a gazdagabb EU országokj eddig is felvették az évi sok 100 ezres menedékjogkérőt és még évi 1000-et sem küldtek Mo-ra vissza. Épp kinnt van erről a cikk az indexen.

Ti olyan ostoba birkák vagytok, hogy két napig a nem is létező dolgokról hisztériáztatok éjt nappallá téve. Holnapra már hallgatni fogtok, mert még a fideszmaffia is beismerte, hogy hazudoztak a számokkal. Csak arra ment ki a játék, hogy a sok, arra hajlamos magyar ne a fideszmaffia garázdaságaival foglalkozzon két álló napig.

Ilyen sötét hülye beszopatható népségre aztán tényleg bármelyik zsarnok (Gyurcsány, Orbán) könnyen tudott kétciklusos hatalmat építeni, az lett volna a csoda, ha ennyi hülye országában ez nem sikerüllt volna nekik.
Rendesen kiakadt mindenki, amikor a Mokka stábja elment Röszkére bevándorlókat zargatni a bokrokban úgy, hogy közben egy nyilvánvalóan komoly gondokkal küzdő xenofób szabadságharcost helyeztek az adás középpontjába. A határvadász Irénke néni történetének bemutatása több…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.22 23:00:52
@Trackers:

A fidesznáci orbáncok, rogánok, az őket gondolkodás nélkül az agyhalálba is követő magadfajta csürhe mentalitásúak vajon mikor fogják beismerni, hogy mocsok dolgokra használják fel az EMBERI TRAGÉDIÁKAT?
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.22 23:08:39
@Ortodox: "hogy inkább fizetne érte, csak a területükre ne lépjenek a retkek"

és csak úgy árad a náci fideszparasztjából a keresztényi szeretet. Mert ugy magától Orbán führertől tudjuk, hogy Európa hanyatlik, teljesen vallást vesztett, na de a magyarok aztán, azok a keresztényi világ utoilsó bástyái. A félhülye xenofób Irénke néni, a náci mocsokkal magukat szívesen bekenő fideszbirkák. Ez ám itt az a kereszténység, amiért a "a fél világ minket akar másolni"!

Tanulj csak egy kis alap Szentírást fideszbirka, rád fér egy kis kútúra:

Éhes voltam, és adtatok ennem. Szomjas voltam, és adtatok innom. Idegen voltam, és befogadtatok. Nem volt ruhám, és felruháztatok. Beteg voltam, és meglátogattatok. Börtönben voltam, és fölkerestetek.
Erre megkérdezik az igazak: Uram, mikor láttunk éhesen, hogy enned adtunk volna, vagy szomjasan, hogy innod adtunk volna? Mikor láttunk idegenként, hogy befogadtunk volna? Mikor láttunk betegen vagy börtönben, hogy meglátogathattunk volna?
A király így felel: Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek. Ezután a balján állókhoz is szól: Távozzatok színem elől, ti átkozottak, az örök tűzre, amely az ördögnek és angyalainak készült. Mert éhes voltam, s nem adtatok ennem. Szomjas voltam, s nem adtatok innom. Idegen voltam, s nem fogadtatok be. Nem volt ruhám, s nem ruháztatok fel. Beteg és fogoly voltam, s nem jöttetek el meglátogatni. Ekkor ezek is megkérdezik: Uram, mikor láttunk éhesen vagy szomjasan, idegenként vagy ruhátlanul, betegen vagy börtönben, s nem voltunk szolgálatodra?
Erre majd ezt feleli: Bizony mondom nektek, amit a legkisebbek valamelyikével nem tettetek, velem nem tettétek. Ezek örök büntetésre mennek, az igazak meg örök életre.”
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.20 10:39:25
Ez a video maga a megtestesült esettanulmány arról, hogy mekkora degenerált félázsia maradvány nép ez a magyar.
(Állítólag) a migránsok már évek óta gyerekeket rabolnak el, autókba akarnak betörni és embert rabolni, házakat rohamoznak meg, a falu összes lakossága már szinte kis em mer menni az utcára és kollektive retteg. Erre mi történik?

Állami megoldás sehol, ugyanis rendőröket nem vesznek fel és nem fizetnek azért, hogy Röszkére menjenek. Persze a stadion építésekre repülnek a 200 milliárd forintok, arra van pénz!

Így a falu önerőből védi meg önmagát: kinevezik ezt a félbolond nyugger Irénkét a mindenható egyszemélyes seriffnek, aki szerencsétlenje amúgy is túlpörgéses agysejt leépülésben szenved. Aztán Irénke meg jól megvédi az egész 3200 fős(!!!) falut, mert hát a maradék 3199-nek nyilván egyéb dolga is van, meg hát reggel inkább a kocsmába megy, mint szír figyelésre.

Ha ezeket a szellemileg lepusztult észlényeket a TV valsóság showjában látja az ember, akkor egész héten rajtuk röhög, és konstatálhja, hogy remekül kiválasztották az idiótáját népszórakoztatásra.
De ez itt nem egy népszórakoztatás show, hanem a magyar valóság a tipikus magyarjával. Ha valaki nem érti ezt a sok szellemileg elsötétült fidesz birkát, hogy hogyan lehet egy ember ennyire sötét és primitív, akkor nézze meg Irénkét. Érteni továbbra se fogja, de legalább élőben látja hogy ezek tényleg léteznek.
895. Magukat magyaroknak nevező kábé kétszázezres ázsiai horda telepszik a tenger fenekére, melyet Kárpát-medence néven ismerünk. Első dolguk Álmos nevű fejedelmük megölése. Őt tették felelőssé a vereségért, ami ide űzte őket. A területet, ahol szlávok, bolgárok, frankok,…..
Tegnap jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági miniszter, hogy jövő hét szerdáig kell a belügyminiszternek elvégeznie a felkészülést, utána 4 méter magas kerítéssel történik meg a „fizikai lezárás” a 175 kilométeres szerb–magyar határ teljes vonalán. A Magyar…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.19 18:03:58
@Jemann:

aztán akkor mi lesz a 600 ezer Nyugatra menekült magyarral? Toloncolják őket vissza az EU országok, hogy oldják meg a problémájukat a szülőhelyükön?
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.19 18:10:43
@==T==:

tanulj még egy kis nemzetközi jogot, egy kis EU történelmet, kérdezzél nálad okosabbakat a nemhzetközi egyezményekről, szedjél fel egy kis ismeretet az európai civilizációról és a keresztényi hitvallásáról, less rá néha a nacionalista utat elutasító országok gazdasági sikereire, aztán ha ez mind megvan, akkor már nem fogsz olyan tipikus félázsiai árjamagyar gyülölettel rábámulni a világra.
Ilyen bődületes, otromba, ízléstelen, „habonyárpis”, demagóg kirakat-sallangot még nem látott a világ! Gyere vissza kisfiam havi százezerért! Óriási deal mondhatom, méghozzá százmilliós költségvetésből. Annak, aki ezt az egész borzalmat kitalálta, vajon mennyi esik le a…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.16 11:33:10
@♔batyu♔:

Nyugaton mosogatni még mindig biztosabb egzisztencia és boldogabb élet mint Magyaro-on 300-350 ezer bruttón fizetett diplomásnak lenni.
Aki csak mosogatni tud, az jót röhög, hogy iskolázottság nélkül a magyar mérnöknél sokkal több marad a zsebében a hó végén.
Aki meg csak kényszerből mosogat, az fél éven belül úgyis tud váltani a szakmai munkákra, ő meg ezért röhög egyre magasabbról a te fajtádon is aki hú de megmondja ám, miközben fingja sincs a valóságról.
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.16 11:35:42
@csak egy néző:

azt a cikket keresd meg, amikor a fél komlói fidesz lemondott és elmentek Svácba melózni. Majd két hónapon belül már majdnem vissza is jött mindegyikük, mert a tehetségtelen faszkalapok a világon sehol se kellenek.
Jut eszembe, ez a batyu nem komlói fideszes?
"Mindazt, amit elértünk, már lehet konszolidálni. Végre azzal foglalkozhatunk, amiért az egészbe belekezdtünk közel harminc éve. Eljött az ideje, megteremtettük az előfeltételeit, jöhet a polgári berendezkedés. Mindenki léphet egyet előre. Kényelmesebb, jólesőbb…..
Orbán Viktor ismét beszélt a nemzeti főadón, azt mondta, elsősorban az embercsempészekhez szól a kormány bevándorlással kapcsolatos plakátkampánya, amelynek célja, hogy minden embercsempészhez, útvonaltervezőhöz és megélhetési bevándorlóhoz eljusson a hír: Magyarország az a…..
A kormány migrációról szóló kampánya (nemzeti konzultáció és óriásplakát-kampány) semmilyen módon nem illeszthető egy alkotmányos demokrácia működésének kereteibe. A nemzeti konzultációt a kormány a demokrácia, vagyis a közügyek szabad megvitatása eszközeként igyekszik…..
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.13 13:30:30
@Nicktolvaj:

a plakátok csak arra bizonyíték te tahó náci, hogy Orbán diktátor minden eszközzel megpróbálja a fasiszta vadállatot kihozni a magyar emberekből.

A te fajta tanulatlan panelprolijából ez sikerült is. Csak éppen vészesen fogy a táborotok, prim itív fideszbirka állatok.
Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy 2015.06.13 13:32:29
@libsi nóta bárki unja:

"NEM ÉRTEK EGYET!
MINÉL TÖBB FIDESZNÁCI LESZ, MINÉL NAGYOBB A FÉLÁZSIAI NÉP ANARCHIÁJA, ANNÁL JOBB LESZ NEKEM!
HAZÁTLAN FIDIÓTA AKCIÓCSOPORT"
ÉS MOSZKVA BÉRENCEK