Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vkhir

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt a két elődöntő, kedves olvasóink szavaztak ezerrel, és kialakították a döntő mezőnyét, amibe öt jónőt juttattam be, tessék szépen közülük kiválasztani az űbercsajt, a kőkeménységet és jónőséget megfelelő arányban megtestesítő szuperamazont. Szavazni vasárnap…..
hogyvolt Sötét angyal 1x11 - Red 2010.05.30 17:00:00
A kapcsolótábla előtt Kendra kezében elemlámpa, Max pedig leszed-kiszed-átköt, miközben füstölög. Mármint szóban, ugyanis éppen fürdőnap van, de mint kiderült a szomszéd lopja az áramot, mert melegen kell tartania a lakását a kanabisz cserjék miatt és ez mélységesen…..
Kezdő jelenetünkben Bling emlékezteti a számítógépébe elmerült Logant, hogy bizony ideje lenne a randijára indulni. Logan tiltakozik, hogy ez nem is randi, és egyébként is dolgoznia kell, le is mondja mindjárt a vacsoráját hősnőnkkel, aki biztos megértő lesz. Blink szerint nem…..
Kezdőjelenetünkben egy lányt rabolnak el a nyílt utcán, de semmi baj, Szempár szervezte, hogy biztonságosan tudjanak beszélni, ugyanis a lány már többször fel szerette volna venni vele a kapcsolatot. Alinának hívják, annak a Nathan Herreronak a lánya, akivel Logan régen együtt…..
Nem túl vidám részhez érkeztünk, de sebaj, kellenek ilyenek is. Központi témánk Max néha előjövő betegsége, amelynek egyik tünete a fokozódó remegés. Ezt csak egy gyógyszerrel lehet csillapítani: a szer becsületes neve Triptofán, de mi az egyszerűség kedvéért hívjuk csak…..
Ott hagytuk abba, hogy Logan a nagy flört közben közölte Max-szel, hogy tudom ki vagy, mi vagy, és tudok segíteni megtalálni a többieket. Max erre olyan siralmas képet vágott, mint a szomszéd néni csirkéi, mikor közölte velük, hogy a gazdasági válságra tekintettel ezen túl nem a…..
Egyszer volt, régen volt, volt egyszer egy sorozat, melyben Jessica „minden férfi álma” Alba, és Michael „dögös NCIS Tony” Weatherly harcoltak… Kik ellen is? Miért is? Miről is szólt ez a sorozat? Emlékszünk még? Nem? Akkor itt a lehetőség, hogy mélyről…..