Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sélli_

18 bejegyzést írt és 1557 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a második évad is nagyon fasza volt, és ez az előzetes is biztató, nem lesz sok szarozás, csak akció, meg posztapokaliptikus adjadneki. Január 21-ig pont be lehet pótolni az első két évadot. ..
sélli_ 2015.12.16 10:46:13
A GQ összeállított egy 15-ös listát, aminek egyik elemét kicseréltük ugyan, de csak a békesség kedvéért, egyébként nem változtattunk rajta. A legvégén szavazhat mindenki, ha valaki úgy érzi, az ő kedvence kimaradt a listából, kommentelje be, és lesz egy másik poszt is.  1.…..
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
A fenti képet elnézve persze mi tudjuk, de hallgassuk meg, mivel fárasztotta a Borsot ma a VV4 mára teljesen legatyásodott nyertese: Értetlenül állok a kérdés előtt, hogy miért nem történik semmi a két nagy kereskedelmi csatorna irányából és miért nem ütik le azt a labdát,…..
A The Voice amerikai kiadásának tegnap esti válogató adásában végre szerepelt Király Viktor, ahogy azt a Velvet, mi, és a Stenk is megírta (nehogy valaki lemaradjon a sztoriról), és a várakozásoknak megfelelően nem is bőgött le, hiszen jó hangja van, sármos, és elő is tudja…..
A Last Week with John Oliver per pillanat a legjobb közéleti műsor a tévében és az interneten, ezért is érdemes figyelni, hogy milyen témákat dolgoznak fel. A legutóbbi adás kiemelt témája most a menekültválság volt, amivel kapcsolatban Olivertől tényleg megkapta mindenki a…..
A nyakunkon a hatodik évad, mutatunk hát pár képet, van köztük jobb is meg rosszabb is, jelenetes is meg beállított. A kedvencünkkel nyitunk. ..
sélli_ 2015.09.25 13:41:52
Közel egy hete tart már a Velencei Filmfesztivál, így éppen itt az ideje benézni, hogy milyen ruhákban parádéztak a hölgyek. Alessandra Ambrosio Elképesztően jól néz ki, akár a vörös szőnyegen, akár a délutáni programokon. Minden ruha telitalálat.   Dakota…..
A napokban belefutottam a Spinédzserekbe, nem sokkal korábban pedig az Amerikai pitébe és rá kellett jönnöm, hogy bizony még mindig nagyon bírom ezeket a filmeket, pedig azért közben felnőttem. De miért is szeretjük évekkel később is a '90-es évek és a 2000-es évek elejének, ma…..
comment:com Jön a Deadwood-film? 2015.08.13 08:45:39
Elég Twitteren egy megjegyzést tenni és beindul a dilivonat: Garret Dillahunt (aki a Deadwoodban két, szörnyebbnél szörnyebb karaktert játszott, plusz a Justifiedban is feltűnt, ő a lustaszemű a képen) kiírta, hogy ő úgy hallotta, hogy az HBO éppen egy Deadwood filmen dolgozik.…..
Az Index a Balaton Soundon felfedezte, a TV2 pedig most szerződtette Pumped Gabót. A Bors információi szerint Gabó az Ezek megőrültek! című műsorban mutathatja meg képességeit, lényét, és persze az izmait.…..
sélli_ 2015.08.12 11:56:39
A Fox az X-Akták feltámasztása és a tavaly életre rugdosott 24 után egy újabb klasszikushoz nyúlt, és zöld utat adott a Prison Break azaz Szökés minisorozatos (oppardon, event series) folytatásának,…..
Ha valamikor szobrot állítanak a fillérbaszásnak és gerinctelen nyomorúságnak, az tuti, hogy a TLC 19 Kids and Counting című reality-jéből megismert Duggar-családot fogja ábrázolni, és remélem, a majdani művész valahogy meg tudja örökíteni az álszent, bigott…..
  Az a nagy baj az Emmy-díjjal, hogy annyi jó tartalom van a tévében, hogy egyszerűen lehetetlen, hogy minden kategóriában mindenkinek bejöjjön az ízlésének, vágyának megfelelő lista, emiatt vinnyogni felesleges, ezt saját magamnak is mondom, mert élen járok a sértett cikkek…..
Egyes vélekedések szerint ő lehet minden idők legsikeresebbje, mások szerint csak ritka szerencsés, hogy nem sereghajtó csapatban kezdte a pályafutását. Sokan rajonganak érte, mások a falat kaparják a celebkedésétől. A McLaren csodagyerekétől a Mercedes sztárallűröktől roskadozó szerzeményéig: Lewis…..
comment:com Hírek kávé mellé 2015.07.15 09:00:00
Chloe Bennet (képünkön) és Clark Gregg (Agents of S.H.I.E.L.D.) így próbálta szórakoztatni magát a hatvannyolcadik Comic Con-interjú alatt.  Peter Facinelli lesz Maxwell Lord a Supergirlben. És hogy miről fog szólni az Agent Carter második évada? Innen kiderül. Allison Tolman…..
sélli_ 2015.07.15 12:55:24
@Leadfoot: Abszolute egyetertek. Imadtam a sorozatot, megneztem a mozifilmet, hatalmas csalodas volt.
Nem is ertem hogy akarnak ebbol meg mini sorozatot csinalni? Veronika 30+os korara atveszi apu magannyomozo irodajat (ha ugy nezzuk errol szolt az egesz sorozat csak gimiskent) amikor New Yorkban (vagy hol) ott varja fenyes ugyvedi karrier?? Eh, hulyseg. Nem kellene eroltetni.
Valahogy nyáron mindig kicsit több időt tudok szentelni a zenének, és mivel nem igazán vagyok elragadtatva a mostani felhozataltól, ezért mindig gyerekkorom kedvenceinél kötök ki. Nem mondom, van ma is pár jó szám, tulajdonképpen akármilyen műfajban, de kimagasló előadókat,…..
A klasszikus és (nem röhög!) kultikus sorozat folytatása - mert az lesz, ez a trailerből nyilvánvaló - ebből az előzetesből kiindulva olyan lesz, amilyennek a sorozatnak lennie kellett volna. Látványos, izgalmas, van tét, vannak jól definiált gonoszok, cél, mitológia, amit csak…..
Íme az Oscar de la Renta 2016-os menyasszonyi ruha kollekciója. Változatos formák, változatos hosszak, változatatos fazonok, változatos vállmegoldások... és még sorolhatnám. Kellemes nézegetést a mai pénteken is! ..
Ez egy múlt heti poszt, de mivel az itthon hétfő este bemutatott második évadról az olvasói levelek alapján sokan szeretnének olvasni, és valamiért pont ezt a posztot nem lelték meg, kénytelenek vagyunk kiemelni, hátha így mindenkinek jobb lesz. Az a baj a True Detective második…..
Gondoltatok már arra, hogy vajon melyik a 10 legjobb szerelmes film? Én már mindenféle listával találkoztam már. Ezek első ránézésre legalább annyira szubjektívek voltak, legalábbis nekem, mint az én TOP 10 SZERELMES FILMEM. Persze amikor végiggondoltam, hogy mely filmek is kerüljenek rá ezen szép…..