Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TanyasiLány

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lélekben már régóta készülök egy természet közelibb, részben önellátó életmódra, de amíg nem volt meg a mi kis birtokunk, addig ugye csak elméleti síkon, olvasással, videók nézésével tudtam hangolódni. És persze gyakorlatban is igyekeztünk, amennyire a körülményeink engedték Budapest peremén egy…..
Tanya születik A kis tanyánk 2022.07.17 13:02:58
Huuu! Hát jó régóta nem került ki új bejegyzés a blogra. Ezt nagyon sajnálom, de annyira kétséges volt, hogy egyáltalán sikerül e megvásárolnunk a kiszemelt házat, hogy úgy döntöttem, csak akkor írok újabb blogbejegyzést, ha már véglegesen miénk lesz a ház. Nagyon nehéz menet volt az adásvétel,…..
Tanya születik Csipkebogyós méz 2021.11.02 18:20:48
A napokban olvastam a házi vadgesztenye mosószerről, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet, és szeretném kipróbálni, ezért tegnap elindultunk a nagylányommal gesztenyét gyűjteni. Bejártuk a környéket, de gesztenyét sajnos sehol nem találtunk, csipkebogyót viszont igen! Gondoltam ne menjünk haza…..
Tanya születik A felkészülés 2021.10.30 15:10:48
Igazából fogalmam sincs, hogy mikor kezdtünk ténylegesen tanyasi életről álmodozni. Arra emlékszem, hogy én már kislányként is úgy képzeltem el a felnőtt énem, hogy egy nagy kertem, és rengeteg állatom lesz. Talán a férjem fogalmazta meg először, hogy milyen jó lenne egy tanyára költözni, de engem…..
Tanya születik A keresés 2021.10.22 14:20:48
Februárban ott hagytam abba, hogy eldöntöttük szeretnénk tanyára költözni. Decemberben úgy láttuk, hogy nemsokára adottak lesznek a lehetőségeink egy saját ház megvásárlására.Ez csodásan hangzik, de ehhez meg is kell találni, hogy mégis hova, melyik házat, szerződés, ügyvéd, kifüggesztés, CSOK itt…..
TanyasiLány 2021.10.23 20:23:59
@Payne86: Nagyon köszönöm! Remélem, hogy sok érdekes bejegyzést hozhatok még
Nos elindítottam a Tanya születik blogot, ez egy személyes blog, aminek a fő témája egy régi álmom valóra válása. Jelenleg Budapest egyik külső kerületében élünk "piciny" családunkkal: férjem, én és az 5 gyerkőcünk.  Már régóta játszottunk a gondolattal, hogy hátrahagyjuk a városi "kényelmet" és…..
„Szólítsatok Caitlynnek”- hirdeti Bruce Jenner, a Vanity Fair nevű magazin június 8-án megjelent kiadásában . Az Egyesült Államokban óriási visszhangot váltott ki az egykori olimpiai bajnok, az 1976-ban Montrealban tízpróbán aranyérmet szerző Bruce Jenner fotója. Az újság…..