Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warper80

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 3-án, szombaton Magyarországra jön, és az Arcadia nevezetű geek dzsemborin dedikálással egybekötött előadást is tart Ian Livingstone, a lapozgatós könyvek legendás szerzője! Livingstone magyarországi látogatását az Insert Coin Egyesület a Videojátékos Kultúráért szervezte le…..
Warper80 2018.09.18 23:35:12
@agarik: Az a baj, hogy szomorú, negativ, magyar létminimum alatt kereső állampolgár vagy, eléggé megkeseredve ha jól látom. A jegy, és minden hozzá tartozó kiegészitőjével együtt, abszolute megéri az árát. Mindenestül. Azért, mert a mestert idehívni (kis piacra), kifizetni, pénzt adni neki az idejéért a szervezőknek is pénzbe kerül, és mivel kicsit a piac, így drágább a szerző ideje. Nem baj, nem kell kifizetned, nyugodtan kommentelgethetsz ide, attól nem lesz jobb. Nem feltétlenül az minimálbérhez kalkuláltálk a dolgot, de egy átlagosnak mondható, havi 350E-es fizetésből is jutná egy 5-9E forintos jegyre, szorri. Ha nem, akkor a nem hiszem, hogy a szervezőknél van a hiba. Hadd jegyezzem meg halkan, hogy amúgy 15-30EUR-ról beszélünk, összevissza.
Burmai Napok Miért éppen Myanmar? 2015.06.07 19:09:54
Miért éppen Myanmar? Sok délkelet-ázsiai ország van, mégis Myanmar volt az, amelyik eddig a leginkább megfogott. Az burmai emberek hosszú évtizedeken keresztül elszigetelve, vérengzésektől és politikai háborúk sorától megtizedelve éltek. Az ország azonban az utóbbi években úgy…..
Üdvözöllek a Burmai Napok Blogon!Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy kicsit több információval szolgálhassak Burma, azaz Myanmar történelmét, kultúráját, népeit multját és jelenét illetően. A mai magyar nyelven elérhető interneten vajmi kevés információ található ezzel…..