Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scopolamine

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam Figyelem! 2011.04.28 22:03:00
Ki nem kapott még levelet tőlem? :) ..
Nem vicc, láttam a Facebookon. Azt írja magáról: "I'm just an old random stoner lady. I like hot chicks and weed!"Vallása: Rastafarian, a profilképe sarkában meg egy erősen pixeles, de azért egyértelmű gandzsalevél. Nem hiszed? Katt ide!A legjobb persze az, hogy nem csupán a…..
  Mivel nem én nyertem a 700milliót vasárnap a hatoslottón, továbbra is munkából kell megélnem, törleszteni a nyomorult lakáshitelt, meg fizetni a mindent.Talán láttátok a hírt, miszerint Zimány Linda munkanélküli segélyt kért és kapott (ma már nem ez a hivatalos neve ennek…..
Scopolamine 2010.07.12 17:01:48
@zoli vagyok: Zimány Linddának faszkorbács! :)
@Frucsasz, az őzikelány: Nagyrészt Veled értek egyet a témában, én 4 éve vettem fel hitelt és fleeseben forint- és devizaalapút, pont azért, hogy valamennyire balanszban maradjon a kockázat és a magas törlesztő között, többé-kevésbé be is jött.
Ugyanakkor azért azt mégsem lehet, hogy aki meg buta volt (vagy csak simán nem volt rá lehetősége, hogy másképp intézze a lakásvásárlást) az puszuljon, mert buta.
Persze itt meg felmerül egy újabb kérdés: hol kezdődik az a kategória, ahol kimondható: emberünk nem csak simán ostobenkó, de PONTOSAN TUDTA, hogy ezt nem fogja tudni fizetni. Gondolok itt arra a (sajnos nem csekély számosságú) csoport tagjára, aki megveszi 20 éves hitelre a ZAUDIT, csak hogy legyen, aztán hazakocsikázva felbattyog arra a csótánytelepre, amit otthonnak nevez, és leül egy faládádára nézni a szintén 6 éves hitelre vett LCD TV-t (hiszen az KELL), majd hőzöng hogy képtelen fizetni a hitelét. Na az kerüljön csak az utcára, hátha abból tanul.
Igazad van, ezekhez két hülye kellett, egy hülye bank, aki odadta a hiteleket 0 önrészre, 0 kezesre, és egy hülye ügyfél aki meg felvette azt a hitelt, mert képtelen elfogadni az aktuális helyét a világban, és felmérni a pénzügyi képességeit.

Egyébként alapvetően sajnos egyre többet látom ezt: Az emberek minden faszságba belemásznak, mert azt hiszik , a boldogságukat csak az LCD TV-vel meg a drága kocsival lehet mérni, holott már rég túlnyújtzkodtak azon a bizonyos takarón. Gecin hangzik, de próbáljátok nem féreérteni: Nem képesek elfogadni hogy hol a helyük. (Nem mondom én azt, hogy örökre ott lesz, de igenis fel kell tudni mérni, hogy hogy is áll az ember aktuálisan még ha később be is jön a jó világ.).
Tudom, hogy szopóág van mostanság, túl sokszor kell szégyenlősen annyit mondani, hogy "na jó, de egyébként azért...", meg "de a Gyurcsány meg...". Tudom, és ezért nem írok most itt a Nyilatkozatról, meg egyéb baromságról.De, mint azt a régi olvasók már…..
Ötévesforma kisfiú áll a boltban, túl a pénztárakon, ott, ahol a kosárból szoktak kipakolni. Zokog, de nagyon.Mellette a kiskamasz, kerek nővére, anyu még fizet, mikor eltörik a mécses. Miért sír? A nővére válaszol: mert elvesztette az újságját. A kisfiút rázza a sírás,…..
Ada lesz a Megasztár női műsorvezetőjeSzabó Zsófi lesz a Megasztár női műsorvezetője Zimány Linda lesz a Megasztár női műsorvezetőjeGregor Bernadett lesz a Megasztár női műsorvezetőjeSzorcsik Viki lesz a Megasztár női műsorvezetőjeLiptai Claudia lesz a Megasztár női…..
 Párleírás lelki gyomorforgással. Szia Szaki-blog és mindenki akinek van kedve elolvasni! Olvasgatom a blogot egy ideje és gondoltam, hogy ha más történetein szórakozom akkor én is írok nektek és így ti is szórakozhattok az én lelki nyomoromon. :) Nem vagyok mai csirke,…..
Egy nevét elrejtő lány írt minap, aki nemrégiben arra vetemedett, hogy az egyik jeles társkereső oldalt használja. Szerencséje volt, hisz fellépése után rövid időn belül - kudarcos randik és őrült arcok nélkül - talált magának egy szimpatikus fiút, akivel azóta is…..
A férfiak faszfejek, ez a mai történetünk meszidzse, és csak sajnálni tudjuk a lányt, akit egy hozzánk hasonló szerencsétlen férfi visszakergetett Istenhez. A lánynak így jobb legalább. De érthetetlen, miért szívta meg kétszer. Mondjuk az egyik informatikus volt, ez vajon magyaráz…..