Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neurotoxin

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka pillanatot mutatott be még a hosszú hétvége előtt a nemrég összegründolt Válasz.hu, a Fidesz színes pártlapja a Heti Válasz Magyar Arckönyvvel turbózott online kiadása: Lázár János épp mosolyogva áldja meg a kisfiát a Parlamentben, és még véletlenül sem távolíttat…..
Cifra Kaloda Böhm bácsi hősei 2013.02.09 11:05:49
A magyar történelem rejtett orcái. A mozgóképet, kérjük, nagy méretben méltóztassék megtekinteni.                         ..
neurotoxin 2013.02.09 16:51:49
Napraforgo53 Bárány-felhő című képe természetesen csak illusztráció Az Australian Times fura egy lap: az Egyesült Királyságban élő ausztrálok írják egymásnak, mindenféle témáról, amibe olykor az utazás is belefér. A napokban megjelent Budapestről szóló ajánlója…..
LisztesLáda Eric Franklin 2011.02.19 12:02:00
Mai kedvencünk nem mással foglalatoskodik, mint világítást szoborol. Nem mást, mint emberi testrészek, pontosabban csontok transzformált mását képezi le bór szilikát üvegből melyet még egy kis kryptonnal is meghint a megfelelő hatás kedvéért. Jobb, mint egy ledes kulcstartó s…..
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
neurotoxin 2010.10.03 02:31:06
@zala: laza
Nem fogjátok elhinni, de MTI. Kb. 30. alkalommal. UB brékingje:Az MTI fordításaiban nem ritkák a hibák. Pedig ugye ott elvileg profik dolgoznak. Az imént találtam ezt a gusztusos példát:http://index.hu/tudomany/2010/04/23/balnaurulek_segithetne_az_oceanok_szenelnyeleset/"a…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Kődzsungelben lakom, ami önmagában nem hátrány, sőt, világörökséget képező történelmi belvárosok szolgálják a szerencsés lakókat és turistákat szinte kizárólag cserepes növénnyel adózva a zöldnek (pl Dubrovnik vagy Párizs). Szóval szerencsés vagyok a Terézváros…..
Hozhatok egy csésze kávét, teát vagy ásványvizet? - a kérdés szinte minden komolyabb tárgyalás előtt elhangzik. Hogyan illik elfogadni? Miért kínálnak meg bennünket egyáltalán? Mi a protokoll a kávézás során? Néhány alapvető gondolat fekete vérünkről, s a…..
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
Mosolygós modellünk összeállításának színvilága elnyerte tetszésünket: a bicaj dinamikus kékjére rímelő farmert a pasztell rózsaszín felső és cipő teszi lányosan bájossá. Külön dícséret jár: a szűk farmer a láncvédő nélküli bringa esetében nemcsak divatos, de…..
neurotoxin 2009.06.28 20:05:34
Susan Boyle a Megasztár angol megfelelőjének, a „Britain’s got talent” című műsornak a nagy felfedezettje, akinek bemutatkozó dalát az adás óta a youtube-on 60 milliónál is többen látták. Egy csapásra felkapta a média, és híre pikpakk bejárta mind az öt…..
neurotoxin 2009.05.29 21:20:40
Aki azt gondolja, hogy a címben szereplő ember nem fogyasztott semmiféle drogot a feladat elvégzése előtt, az egy nagyon jóhiszemű ember. A 34 éves Angel Vidal Mendoza állítása szerint PCP hatása alatt volt, amikor négy éves fia egyik szemét kiharapta, majd a másikat megrágta.…..
Rájöttem! Líbia 2008.12.17 12:00:00
Libéria, Líbia és Libanon három nagyon hasonló nevű ország. Fel is merül rögtön a kérdés, hogy valóban szükség van-e mind a háromra? Libériában még élő fehér ember nem járt, Líbiáról az ég egy adta világon nem lehet tudni semmit, Libanon meg mintha pusztán azért…..
neurotoxin 2009.05.20 01:04:31
Felrakom gyorsan ezt a levest, mert pár nap, és már csak tavaszi ételeket illik készíteni. Pedig a galambgomba leves mindig finom, csak valahogy ritkán készítek. Most is csak szárított gombát lehetett kapni, kiegészítettem egy kis snassz championnal, hogy gazdaságosabb legyen. Sok…..
Kultplayen láttam, hogy megdokumentumfilmesítették a világ legkultosabban önpusztító újságíróját. A politoxikománia szakmai ártalom, de Hunter maximum Guiness-rekord lehetett volna azzal (tényleg, nem lett az?), ha egyúttal nem a világ legjobb újságírója. Még…..
Sokan vagyunk, sokfajta elképzeléssel az élet dolgairól. Ez hatványozottan igaz az emberi kapcsolatokra és érzésekre. Két ember közti történésekre nincsenek általános szabályok, nincsenek jól bevált fogások manapság. Régi időkben megpróbálták a szexualitást és a ffi-női…..
Fűzfőn, a Sirály kikötőben történt az eset, ami magát Herman Ottót is táncra perdítette volna: egy mázlista horgász kecsegét fogott, ami ugye abszolúte folyami hal lenne, de az erősődő népszavazási kampány hatására rendszerváltó hangulatba került, és beköltözött a…..