Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Botond Sólyom

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre újra van min rugózni, az előválasztás eredménye bizakodásra ad okot. Kissé paráztunk, hogy Dobrev túlnyeri magát, de ezt megúsztuk, Budapest összeszámolása után 2-3 százalékpont lesz a különbség Karácsony előtt, ez semmi.  Lényegében eldőlt, hogy ha Karácsony és Márk-Zay közül az egyik…..
Botond Sólyom 2021.10.01 22:39:27
Két értelemben is belazulhatott a miniszerelnök: a járványkezelésre is jellemző ez, de annak is örülhet, hogy a nép jobban elismeri áldásos tevékenységét, mint korábban. Mindkettőről durva dolgokat tudtunk meg a napokban. Járványkezelés ügyben a helyzet világos: extrém magas fertőzöttség mellett…..
Botond Sólyom 2021.04.18 12:47:33
@Ménár Atya: "Másrészt a valós állapotokról simán lehet fotókat filmeket csinálni egy mobillal is, ha annyira gáz.
De valószínűleg csak az lenne rajta, hogy van minden eszköz, és rend van a kórházakba"

Aki ilyen gátlástalanul hazudik, az nyilvánvalóan a fidesz fizetett talpnyalója. Ha pedig nem az, és magától teszi, az még rosszabb, hiszen saját aljasságáról állít ki szégyenteljes bizonyítványt.
Szerintem köszönd meg Hakapeszi Mikinek, hogy nem vágott ki innen, úgy hogy a lábad sem éri a földet.
Az a fura, hogy erre számítottunk, mégis kicsit meg vagyunk lepődve. Az elmúlt hetekben kijött több közvéleménykutatás is, amelyek azt mutatják, hogy az egyesült ellenzéki lista már leverné a Fideszét. Persze a választás a kábé 30 billegő egyéni körzetben dől el, de ez akkor is komoly változás.…..
Botond Sólyom 2020.12.24 23:43:52
@nincs1agy:

Hogy mit csinálna az ellenzék? Éppen a héten tették közzé 13 pontban a legfontosabb teendők. Minden normális embernek örömmel üdvözli ezt, hiszen a korrupt, tolvaj, autark orbánrendszer helyett, a jogállamiság helyreállítását, az iparszerű tolvajlás megszüntetését helyezi a fókuszba.

Nyilvánvaló persze, hogy neked, mint hazug orbánistának mindez nincs ínyedre.
Botond Sólyom 2020.12.25 20:13:15
@nincs1agy:

"Felállítanák saját korrupt tolvaj rendszerüket, plusz beeresztenék az illegális migránsokat"

Így van nertárs, hazudozzál még. A krumplin meg a hazugságokon kívül számotokra más remény úgysem maradt.

Remélem 2022-ben néhány fideszes már a rács mögött tölti a karácsonyt.
Az uniótól korszerű és széleskörű közép- és felsőoktatás kialakításához kértünk pénzt, de Orbán visszatérne a kommunista gyakorlathoz. Hogy is van ez?! "A szakmunkásképzésnek a becsületét vissza kell adni. Az a logika, hogy mindenki vagy nagyon sok család azt hiszi, hogy a…..
Botond Sólyom 2015.06.06 13:57:13
@Emzé Periksz:

Hé, te Címeres Narancs Marha! Oszt mondd már el azzal nagy eszeddel, hogyan jutottál el odáig, hogy ami az oktatásban nem fideszes, az eszdéeses? He, OkosTojás?