Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Augusta6

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Kedves Munkahelyi Terror!   Szeretném én is leírni a történetemet a munkavállalással kapcsolatban, mert már nagyon idegesít. Egyben szeretném tanácsukat, segítségüket kérni, hogy az ilyen esetekben mi a teendő,…..
Augusta6 2016.04.29 08:09:29
@igazságos.: Nem értem a kommentelőket, igenis ezer körömmel ragaszkodnia kell ahhoz amit tanult és amiben dolgozni akar. Mert Magyarország nem az a hely, ahol egy teljesen másik szakmából visszakerülhet majd x év múlva. Addigra ott lesz x év munkatapasztalattal egy más területen és nulla gyakorlattal a szakmájában, így meg teljesen esélytelen lesz. Ez saját tapasztalat.
A kattintásvadász cím következménye a gyors pontosítás kényszere: valójában arról lesz szó, hogy miért jó olyan helyen élni, ahol a melegek merik vállalni másságukat.  Fél éve Berlinben élek, és itt rendszeresen látni olyan párokat, akik nyugodt, félelem nélküli gyengéd…..
Augusta6 2015.09.22 08:40:27
@csi szi: Hivatalosan 4-10% közötti arány a társadalomban. Azonban sokkal nagyobb azok aránya akik valamilyen formában érintettek, mint akik konkrétan melegnek vallják magukat. Pl Kinsley kutatásaiban a nők 13% számolt be arról, hogy azonos nemmel volt szexuális kapcsolata (orgazmusa) életében, de ettől még nem vallották magukat melegnek. Szóval a 10% lehet helytálló.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.comelérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror! Sajnos én már 2013. augusztus 21-től vagyok…..