Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pajdú_héter

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Összezárva Friderikusszal című műsor stábja biztos kibírta röhögés nélkül a címszereplő felmondását, hiszen a műsort ilyen címmel alap, hogy nem lehet folytatni egy másik műsorvezetővel, bár ez utóbbi eshetőség sincs kizárva, tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő stábtagtól. A díszletet…..
pajdú_héter 2016.03.25 12:20:21
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
pajdú_héter 2014.01.14 15:41:03
Alapvetően az a nagy probléma, hogy követendő példaként kezelik ezeket az embereket a nézők. Semmit nem tett le egyik szereplő sem az asztalra, inkább csak elvett és a modorával az etikátlan és erkölcstelen viselkedésével szerepel a tévében. Ezt látja az a réteg, akik pontosan ugyan ilyenek, csak nem jutnak a képernyőre. És elkönyvelik, hogy 'aztarohadt' a jelenlegi f*szfej stílusommal lehet hogy nem imponálok a tanáraimnak/kollégáimnak, de még lehetek reality-sztár. Meg celeb. Meg a f*szom...

És akkor majd el kell újra magyarázni, hatezredjére, hogy az a viselkedés kedves 'szakmunkásJózsi', amit produkálsz, sehova sem vezet, életed végéig atka maradsz. Józsi pedig majd röhög egyet és konstatálja, hogy a tapasztalt felnőttek és nevelők által adott instrukciók zöme f*szság és igen lehet imponálni azzal, ha valaki tahó. És százezrek fogják nézni és reggel a Gyöngyösszentmihály és Rekettyésújfalu közötti mendetrendszerű járaton a kétszámjegyű IQ-val megáldott leányzók róla fognak beszélni.

Mindemellett ugyebár tegyük azt is hozzá, hogy ha értelmiségieket ültetnénk be egy ilyen műsorba, senki se nézné ahogy sakkoznak és a Newton tételeket magyarázzák egymásnak. Már ha egyáltalán van olyan értelmiségi, aki az előzmények ismeretében bevállalna egy ilyen valóságshow-t.

A célját azonban maga a műsor elérte, mert megbotránkoztat, a csapból is ez folyik jelenleg, hisz hát akkora szar, hogy mindenkinek muszáj erről beszélnie. És ezért jön a della a reklámokért.
"Győztesek, pedig otthon lúzerek" - címmel jelent meg egy enyhén cinikus cikk az Anglia Blikkjének számító Daily Mailben a Britain's Got Talentet megnyerő magyar árnyszínház csapatról. A bulvárlap az ex-hip Hop Boyz-os Szűcs Zoltán győzelmét is vitatja: az elmúlt…..