Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maciúr

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 16-án Larry Hypnox újra nyilvános hipnózis estet tart. Aki lemaradt az előzőről, annak mindenképpen ajánlom! Az ajánló: Magyarország első show-hipnotizőre. A nevettetés új műfaja! Tudomány, misztika, humor, egy show-ban! Legyen főszereplő egy álomvilágban! Legyen…..
Szeretnél 2 jegyet nyerni Breiner Tamás október 8-i estére? Szeretnél résztvenni egy interaktív mentál mutatványban az éteren keresztül? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint szombaton 9:00-kor a Budaörs rádióra tekerni - akár online - és hallgatni a műsort. Természetesen itt a…..
Szinte napra pontosan egy hónapja már, hogy belekezdtünk a "cég" viselt dolgainak boncolgatásába (I.rész, II.rész, III.rész, Phej, mocskosgecik, IV.rész), és mivel a hírek dőlnek, az érdeklődés pedig nagy, nem is állunk le a remek kis sorozatunkkal. Most egy apróságra,…..
2009. június 16. kedd, 18.00 óra Bűvészek és szkeptikusok Világszerte bűvészek is segítik a szkeptikusok munkáját. Egy csalót a bűvész gyakran könnyebben leplez le, mint egy tudós. Valahol a bűvész is azt csinálja, mint a csaló, csak máshogy adja el. De ugyanúgy tudja, hogy hogyan kell kihasználni…..
- Mi a neve a gyors, zsidó vallási vezetőnek?- MihamaRabbi...
- Kitalálom a gondolataidat.- Ki!- Hát én...
-Ez Ák tér?-Nem.-DEák tér!!..
-Mi a neve a megtorló, fakárosító főnöknek?-BOSSszú...
- Hogy hívják azt a természetben megtett kellemes sétát, melynek kezdő és kiindulópontja megegyezik?- Karikatúra...