Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wabao3

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hinnéd, egyértelmű a válasz arra a kérdésre, miért jó az neked, ha van kutyád. Mert van, akivel játszhatsz és visszahozza az eldobott botot. Időnként meg jobb a semminél, hiszen jó társ. A dolog azonban koránt sem ennyinél merül ki. Jácint megmondja a tutit...   Miért…..
Ajajaj... Zsuzsi képe éjszaka elsötétült. Felhúzta a gyászzászlóját. Mert tegnap is vesztett. Nem mintha Ő tehetne róla, mégis kudarcként éli meg. Azt hiszem, ha tehetné, vaskézzel bánna a Halállal és boxolná ki a ringből, amelyben minden egyes nap megvívja a maga harcát a…..
Vidám beszélgetésnek indult, de nem majdnem vérfürdőt rendeztem belőle. A probléma, amit menten meg is osztok mindenkivel, nálam macska ügyben merült fel.   Beszélgetés a rokonokkal. Köztudottan éle-halok a macskámért, megkérdezik, mi van vele. Mire azt válaszoltam, jól van,…..
Igen,, örökbe lehet fogadni Tapsit, de nem a Hapsit! Ezt a Tapsit fogadhatod örökbe! :-) Tapsi 2014. júliusi születésű, ivartalanított fiúcska. Egy eleven, játékos, imádnivaló és mindig jókedvre derítő kutyus. Mindenhol ott van, hiszen minden érdekli. Ráadásul egy igazi…..
Figyelem, figyelem, figyelem szigorúan nyilvános dolog következik! HŐSÖKET TOBORZUNK! Egy szigorúan nyilvános projekt céljából... Panettone, Wabao, Zsuzsi és Spanci a Spániel Farm első hősei és a Spánielmentés szervezetnek elkötelezett, hűséges harcosai, akik…..