Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DerekJeter2

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Akarunk-e egy ilyen országban élni?- teszi fel a kérdést Lánczi Tamás rezsimszolga. Apja egykori marxista szerkesztő, aki egyetlen sor értékelhető tudományos munkásság nélkül lett egyetemi tanár, intézetvezető, majd rektor, és az Orbán-rendszer főideológusa. Lánczi Tamás főnöke egy rosszarcú…..
      Pinát mondott Donald Trump. Igazából puncit, de az amerikai televíziók így sem tudják leadni, ki kell fütyülni azt a részt.  A pinarészt. Tizenegy évvel ezelőtt pinát mondott, ez most a főhír. És azt is mondta, hogy meg akart valakit dugni. És most a Trumpnak vége van.     Képzeljük el, hogy…..
" Half the morning's gone.Coming down the hills A strong and strapping wolf Bit half the morning off And in his heart it went Up to the hills, to the wilds.Every thing wept afterwards.Up there in the hills, in the wilds With wolves round a fire there is fun The morn feeds itself to the flames Not…..
DerekJeter2 2016.09.20 08:20:20
..egy kis színes a külvilágból...saját élmény...
93 tavasza.
Valahol egy tengeri kikötőben...
A saját hajóm a parancsnok kisstílű hűtögép biznisze miatt a parton hagyott. (máshol volt szabad daru)
Bekéredzkedtem egy vesztegzár alatt levő jugoszláv(szerb) hajóra (ők álltak melletünk). Lerádiózták nekem hogy két óra múlva a jugó hajó mellé áll az enyém, akkor felvesznek. Addig maradjak a jugó hajón és élvezzem a hamisítatlan balkáni vendégszeretetet. Ez abban nyilvánult meg, amit legtöbben a Kusturica-filmekből ismerhetnek. A hajó szalonjában szinte mindenki piázgatott, kártyázott, hangos rezesbanda szólt valami pioneer hifitoronyból.
Fiatal parancsnok, és másodtiszt ült mellém. Egy üveg slivovica elő...
Pár udvarias kérdés egymás családjáról, otthonáról. Aztán merészebben, talán a pálinka hatására, kérdés: tudom-e kik Ők? Mondom, a személyzet. Aha..És még?
Passz.
- Szóval mi itt a legtöbben a szerb tigrisek tagjai vagyunk. Mladic tábornok és Seselj testvérünk árnyék katonái. Amolyan tisztogató csapat.
Ezeknek az embereknek mind volt civil foglalkozása a háború előtt. Volt köztük buszsofőr, péksegéd, portás. Ilyenek.
Mindnek volt bosnyák munkatársa, szomszédja. Békében elvoltak egymás mellett. Egy csapatnak szurkoltak, egy orvoshoz jártak. És még ilyenebbek.

Aztán csak bámultam az elém rakott pisztolyokat (!!), jelvényeket, szerb címeres sapkákat. Fényképeket, amin terepszínű ruhás, fekete csukjás katonák fegyverekkel pózolnak üszkös romok előtt. Egy kölyök tigris a nyakánál megmarkolva szintén belenéz az objektívbe. Egy civil ruhás ember van középen: Seselj.
Mindenki a szalonban megmutatja magát a képen, melyik Ő.
Azt mondják ők büszke hazafiak.

Finom volt a pálinka, de itt megborzongtam.
          Nem fogok valakit bántani azért, mert felmászott a Szabadság-hídon a turulmadárra az Izland elleni döntetlen miatt, és azt sem, aki úgy érzi, hogy Birkir Saevarsson újabb tíz-harminc-ötven év kormányzási lehetőséget adott Tiborcz Géza Béla Ottokár apósának. Azt gondolom, hogy a magyar…..
        2014-ben Schmidt Mária udvari majdnemtörténész kapott Széchenyi-díjat, 2015-ben pedig az érdekes gondolkodású miniszterelnöki tanácsadó Tellér Gyula.        Március 13.-án éjjel tizenkét óráig várjuk a tippeket. Kizárólag szakmailag sajátos hírű figurákkal lehet indulni a versenyben, ez…..
DerekJeter2 2016.03.12 13:52:13
             Kovács Ákos szerint a nőknek nem dolga versenyezni a férfiakkal a munkaerőpiacon, az ő dolguk, hogy tartozzanak valakihez. Kovács Ákos valamiféle balkáni Michael Bubléként tölt meg rossz ízlésű emberekkel Papp László arénákat, ami nyilván több, mint a…..
DerekJeter2 2015.12.17 14:08:40
@Evezős: Ákos és a kormány...meg a fanok... Országos Mr.Furkó találkozó.
Orbán Viktor hazai pályán 2-1-re legyőzte a hajrában szépítő Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel kijutott a 2016-os franciaországi kontinenstornára. Több szempontból is történelmi jelentőségű…..
DerekJeter2 2015.11.17 15:22:27
@Peterpapo: De kár hogy nem én játszottam meg 10ezer euroval hogy eb selejtezőn(!) több mint hat gól lesz...akkor ugye amikor a görögöknek mindegy volt...a magyaroknak is mert a görög meccs nem számít majd bele a végelszámolásnál. És hát dülöngélt mindkét kapus ide-oda...potyogtak a gólok. Érdemes a norvég meccs védéseit és a görög meccs nemvédéseit összehasonlítani. Állati jó buli...
DerekJeter2 2015.11.17 15:39:26
@Peterpapo: igaz, de nem a győzelem fizetett jól vagy rosszul, hanem a 7 gól..
Nagyon úgy fest, hogy második nekifutásra sem jut el odáig az ellenzék népszavazási kezdeményezése a vasárnapi boltbezárással kapcsolatban, hogy megkezdődjön az aláírásgyűjtés, mivel egy „szemfüles” magánszemélynek ismét sikerült megelőzni beadványával az MSZP-t, amely…..
DerekJeter2 2015.11.03 09:33:11
@ulpius66: A féktelen profitvágy...aha...Mészáros, Habony, Orbán, Rogán, Simicska, Gíró Sz...soroljam?
           Az Index.hu vette észre, hogy Nógrádi György biztonságpolitikai gumidominó és egyetemi tanár egyik doktorandusza az egykori FPÖ-politikus Rüdiger Styx, meglehetősen schmittpáliánus jellegű doktori disszertációt produkált.            Ha az ember jobban…..
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
DerekJeter2 2015.09.18 18:33:37
@Éva Zentai: "
Hidd el, hogy kigyót melengettek a kebleteken" hogy az a kbsztt, tetvs, petyhüdt végtag ne álljon fel soha többet... hát nincs senkinek elege ebből az árokásásból?? melengettek...ti...bezzeg mi, nem....de ti igen...és még sokkal jobban...ti!!...de mi nem... fszm készvan...megérdemelnénk mind az útolsó ítéletet...egytől egyig. bocs.
Örülünk, Vincent? Bevándorlók 2015.06.03 13:00:07
Egy szír és egy koszovói menekült baktat a Magyar Munkahely felé. Egyszercsak odaérnek egy óriásplakáthoz, mire megkérdi a koszovói a szírt, Idegen Nyelven:  - Te szír! Mi a tököm van odaírva? - Mittudomén. - mondja a szír. - Nézzük meg iPhone-on! - Kacsint a szinte csak…..
DerekJeter2 2015.06.12 08:44:44
@Begren: Manapság Europában a jólétben felnevelkedett, és taníttatot és az ISIS-hez csatlakozni akaró, vagy csatlakozott szélsőségesek a gyakoriak, Nem a Hősök Terén robbantgató pakisztáni családanya.
A "vicc" attól nagyobb, hogy ezek az emberek olyan siiták mellett is lakhattak az európai városokban, akikkel még jóban is voltak, de mire kiértek Irakba, már halomra robbantgatja az ottani siitákat a piacon. Ennyit a terrorizmus és a bevándorlók összefüggéséről...persze mindkettő látott már mosógépet...úgyhogy van kapcsolat köztük.