Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hds.istván

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Tibortól, hogy a Homár erejében bízik, de nem tudom, hogy a Homár ereje itt mit tud tenni, mert a biztosítási díjak fizetési határidejének rendjét pontosan szabályozzák (itt olvasható pl. az MKB Biztosítóé, 20. o. 21.4), és bármennyire  hülyén is néz ki egy levélen…..
hds.istván 2015.11.16 11:25:04
@Antalbaba: Ott a pont! Addig kell feladni, ami a csekken van.
Az előző bejegyzésben írtam arról, hogy az egészséges befőttet lehetőség szerint tartósítószer (és persze más egyéb kemikália) nélkül kell tudnunk megoldani, aminek az egyik legfontosabb eszköze az üvegek fertőtlenítése. A fejünk tetejére is állhatunk, ha ez a lépés nem…..
Egy levél a sok közül, amiből kiderül, hogy hiába hívja a Telenor kicsit eufémisztikusan kivezetésnek egyes tarifái megszüntetését, az ügyfelek áremelésnek élik meg. A számok ugye nem hazudnak.  Tisztelt Homárosok! Szomorúan látom, hogy még nem árasztotta el a blogot a…..
hds.istván 2015.08.28 15:05:27
@Kulics: Szerintem nem a népességgel, hanem a népsűrűséggel kell kalkulálni. (kis ország...) A magyar neépűrűség: 108 fő/km2; EU:114 fő/km". Az okfejtés szerint az átlag fölött ~5% kellene hogy legyen a díj.
Drága Szülőtársak! Nyilván ti is vágjátok a centit az iskolakezdésig, ami immár valóban csak napok kérdése. (Azért nem vagyok teljesen biztos a napok számában, mert augusztus 20-án nagy örömömben egy hirtelen mozdulattal levágtam a centi maradékát és beleszórtam a…..
"Úgy tűnik a Nemzeti Parkolási Szisztéma nincs felkészülve a forintokkal vacakolás helyett mobillal fizetni akaró külföldiekre. Vagy legalább is nem igazán akar segíteni nekik." Tavaly augusztusban írtuk ez. Majdnem egy évvel később  csak a helyszín változott, a helyzet…..
hds.istván 2015.07.01 16:11:56
@cupcake25: Az 5 perc türelem egy álom. Hétfőn reggel 8:02-kor a Wesselényi-Rejtő sarkon látom, hogy megy a fotózás. Kérdem szépen, hogy miért szívatja a németet, a válasz annyi volt, hogy reggel nincs semmi türelem, csak mikulás csomag.