Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZSIRáfZSÍR

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy örömömre Maga Lenin (nyugi nem Vlagyimir Iljics) - kinek írásait anno a Techstory blogról ismertem meg és aki jelenleg a Modernwartech blogot írja - meghívásomnak engedve megörvendeztetett a nyári szünet alatt egy bejegyzéssel, amiben néhány igazán furcsa repülőgépet mutat be Nektek. Nos eljött…..
Továbbra is gyűjtöm a fogyasztói véleményeket az 50 év feletti korosztályból. Hiszen nekik is szólnak a reklámok. Nekik is szólnak a reklámok? Álljon itt Eszter véleménye ebben a kérdésben.   Eszter kettős szerepben van: vállalkozóként életbevágóan fontos a számára, hogy jól reklámozza a…..
ZSIRáfZSÍR 2019.07.11 21:57:05
@balazsman: "Viszont ha elfogadod, hogy ingyen kapsz műsort, cikket és az még érdekel is, akkor a reklám adja az előállító szájába az ennivalót, megérdemli, mert olyat gyártott, ami téged érdekel. A profitot is megérdemli."

Nos, nem!
Gondolom, hogy senki nem tartott fegyvert az "előállító" homlokához, hogy márpedig neki ezt csinálnia kell. Az a saját döntése. Mindegy, hogy hobbiból, feltűnési viszketegségének vakargatásából, unalmában vagy bármely egyéb okból/célból vált "előállítóvá", engem nem érdekel.

Ha grafomán, közlési kényszeres, ige-hírdető vagy csak egyszerűen lúzer, teremtse meg saját magának az anyagi hátteret az agymenéseihez és ne az én f...al akarja verni a csalánt. Ne az én hátamon akarjon felkapaszkodni az uborkafára. Ne az én arcomba tolja bele ezerszám kéretlenül a reklámokat, értsd ne engem árusítson ki.

Újabban néhány website-on belefutottam olyan jelenségbe, hogy felugró ablakban arra figyelmeztettek, hogy reklámblokkolót használok és ugyan kapcsoljam már ki, mert az csökkenti a bevételeiket. Hát barátom, pedig szokjál hozzá, hogy egyre inkább ez lesz és egyre többen használják az adBlokkereket a Ghosteryt a cookie-blokkolókat. Majd elmorzsolok néhány könnycseppet a reklámbevételek miatt elhulló oldalakért, de ilyen áldozatra hajlandó vagyok.

Egyébként pedig tetszettek volna nem túltolni, elviselhetetlen mennyiségűre felfuttatni a sok idiótábbnál idiótább reklámot.
A Blikk információi szerint ősszel egy új, saját műsort kap az ATV-n Jakupcsek Gabriella, aminek már elkezdődött az előkészítése. A hírt sem Németh S. Szilárd, sem maga a műsorvezető nem erősítette meg hivatalosan, de iparági források alapján az Indes is úgy tudja, hogy a műsor ősszel elindul...
Nagy leépítések történnek az MTVA-nál, aminek köszönhetően a közmédia megvált a Ridikül beszélgetős műsort is vezető Jakupcsek Gabriellától. A Blikk mai száma azt írja, hogy a műsorvezetőnő teljesen belebetegedett a hírbe és már a hangja is elment. Azt is elmondta a…..