Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aldo_Raine

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan rég dobta piacra a BlitzWolf az első fülesét, mostanra pedig már kétféle változat is kapható. A mai cikkben az első fecskét vesszük szemügyre. Az ES-1 az olcsóbbik variáns, 4.400 forintért kapható, mégis megdöbbentett, milyen jól szól. A cikk végén kupon is található hozzá, amivel 3.000…..
  Egyszerűen hangzik a szubjektív válasz: ne.  Gondolkoznom se kell nagyon sokat a válaszon, mert szerintem Magyarország nem áll úgy gazdaságilag, hogy egy ekkora volumenű eseményt szervezzen, egymagában. Az országunk sem gazdaságilag, sem infrastrukturálisan nem áll azon a…..
  A középiskola elvégzése után nagy dilemmával találja szemben magát a tanuló. Hova tovább? Nagy százalékban a tanulók Főiskola vagy Egyetemi képzésre jelentkeznek, ott képzelik el a jövőjüket.  Ilyenkor van a nagy számolgatás a pontokkal, többletpontokkal kapcsolatban,…..
#Vélemény Mentelmi jog 2015.07.30 17:02:52
  „Ez a jog minden országgyűlési képviselőt megillet. Jelentése, hogy a képviselő nem vonható felelősségre a bíróság vagy más hatóság előtt, szavazata, véleménynyilvánítása miatt, és emiatt büntetőeljárás sem indulhat ellene. A mentelmi jog azt a célt szolgálja,…..
  A háború, amit az unokáink is vívni fognak még. Itt az a szerencsés, aki nem marad talpon, mert annak jutott ülőhely. Na de a kérdés, amiről mindenkinek megvan a saját véleménye: Kinek van igaza? Gyerekkorunkban (jó esetben) megtanultuk a szüleinktől vagy a tanárainktól, hogy…..