Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sós Éva

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kőszív Boldog új évet? 2019.12.31 21:24:41
Végül csak írtál. Az egy évre hivatkozva boldog új évet kívántál. Nem zaklatott fel, hogy jelentkeztél. Már közömbös, ha írsz, és az is, ha nem. Meg is lepett, mert csupán egy hete, hogy utoljára beszéltünk. Jobban mondva bántottuk egymást. Nem érzek mehetnéket, nem érzem, hogy írnom kéne, hogy újra…..
Vidéki nagymamámat meglátogatva nagyjából 3 dologban lehettünk biztosak: lesz húsleves, paprikás csirke nokedlivel és kókuszkocka. Nos, sajnos Ő már nincs velünk, viszont a kókuszkockájának nosztalgiája annál inkább. Hogy mitől volt különleges az ő kókuszosa? Például mézes piskótából készítette, jó…..
Rengeteget segíthet egy állat jelenléte a gyászolónak, de nem minden esetben jelent jó megoldást.A modern betegápolás anyja, Florence Nightingale már a 19. században megállapította, hogy egy állat „tökéletes társa a betegeknek, különösen a hosszan elhúzódó krónikus…..
Sós Éva 2016.02.02 07:42:29
@arsenal71: Ez nagyon nagy segítség lehet, tudnánk erről kicsit beszélni? A sos.eva@frontline.hu emailcímre írjon kérem elérhetőségeket, és keresem önt! Köszönettel: Éva
Lenéznek és megaláznak a munkahelyemen. Mert megtehetik - legalább is ezt gondolják, hiszen ezek a vezető beosztású férfiak még így szocializálódtak 1970-ben, és erre nevelték fiaikat. Az ő generációjuk a nőt meghágja és kifigurázza, így jelenleg is kétfelé osztják a…..