Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roppongi

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
TComment Ezt még simán kipofozzuk 2012.05.01 06:50:00
Tabu a törött autó? Mit lehet megjavítani és mit nem? Mi gyűjtjük be Európa roncsait? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Roppongi 2012.05.01 17:58:00
@végbéla: Nem csak a biztositok... Az egyszeru olajcseret is lejelentik a muhelyek es minden javitast. Csak akkor kapsz engedelyt muhely uzlemeletesere, ha csatlakozol a szamitogepes adatbazishoz es onnantol kezdve mindent amit csinalsz barmilyen auton ami begurul a muhelybe, le kell jelentened... Itt egy pelda egy hasznaltautorol:

www.carfax.com/VehicleHistory/p/Report.cfx?partner=DLR_3&vin=19UUA66278A021140&zipCode=
Nagyszerű szalonrasszizmusos hírt olvastunk minap: a Super Bowl, azaz az amerikaifutball nagydöntője alatt sugárzott egyik autóreklám megrendelője elég kínos botrányba keveredett, mert a filmet gyártó cégnek utasításba adták, hogy mennyire sötét bőrű szereplőt fogadnak el a…..
Róbert hiába vitte vissza hiányosan érkezett csomagját a Top Shopnak, a postaköltséget és a Törzsvásárlói kártyát csakazértis ki akarják fizettetni vele:Előzőleg már vásároltam a Top Shop-nál egy cipőt, meg korábban mást is. Mivel nem vittem vissza, így nem volt probléma.…..
Roppongi 2011.06.17 22:11:39
@hagyma: node miert?... csak fejbe kell csurni egy sinnel aztan johet a pirolizis...
Zsolt 10 napja várja, hogy véget érjen az ünnepi bódulat a Lufthansánál, és elvesztett ajándékosbőröndje megérkezzen. Eltűnésük után szinte azonnal lokalizálták a csomagokat, de december 24-ig csak az egyiket sikerült leszállítani:Egy jó ki repülős történetet szeretnék…..
Roppongi 2010.12.29 16:24:51
@AlulírottFentemlített: Mibol adodik a 10 perces kulonbseg? :) Bar ha jol sejtem ez neha tobboras kulonbsegre duzzad.
Roppongi 2010.12.29 17:09:11
@Judge: Szerintem az atlanti piacot nem erdemes a tavol kelethez hasonlitani. A Singapore, Cathay, Malaysian stb mar tobb, mint egy evtizede igy szolgaltatnak. A masik oldalrol ha nezed, a United, American, Delta stb jaratokon meg az alkoholert is fizetni kell 6-7 USD-t... igen, a tengerentuliakon is. A FRA-MIA uton kozlekedo 747-esek a legregebbi Luftwaffe kepek amik meg mukodnek. Le fogjak cserelni bennuk a rendszert, vagy meg inkabb a gepeket fogjak majd lecserelni de pont ez a viszonylat allandoan tele van utassal, ugyhogy berzenkedni lehet, de nem hiszem hogy a Lufthansa jelentos mertekben fog utasokat vesziteni ezert.
Roppongi 2010.12.29 18:20:25
@Judge: Nekem nem adatik meg a valogatas lehetosege... De en pl ha tehetnem sem mennek BA-val vagy az altalad felsoroltak egyikevel sem. Frankfurtnal csak London az, ahol szarabb atszallni... Munchen viszont messze a legjobb repter Europaban. Nekem semmi bajom sem volt egyik Airbussal sem... ha nem akarsz veluk utazni akkor eleg sok legitarsasagot kenytelen leszel bojkottalni... ha megengedheted magadnak akkor hajra... de fenntartom hogy ilyen dolgok miatt nem fog bukni a Luftwaffe.
Varánusz Aláírod, Pali? 2010.12.29 08:00:00
Nagy nap ez a mai, Feleim! Vigyázó tekintetünket a Sándor Palotára vessük és figyeljük, hogy ébred a Nemzet Tolla a mai napon. Eljött a nap mikor döntenie kell: tökös legény lesz végre, vagy pöckölhető fejű vásári figura. Kiteszi az országot EU elnökségesdivel együtt…..
Olvasóink jól tudják, hogy nem szoktuk őket saját nyavalyáinkkal és problémáinkkal fárasztani. Mai posztunkban azonban kénytelenek vagyunk kivételt tenni, mert véleményünk szerint a frankfurti nemzetközi repülőtéren három héttel ezelőtt megélt események igenis megérdemlik,…..
Roppongi 2010.12.28 16:27:38
@csurtus: Nem lenne sokkal egyszerubb beismerni hogy te voltal a hulye?
Mert pedig te voltal a hulye. Tenyleg.
Roppongi 2010.12.29 15:23:08
@csurtus: Tokeletesen ertettem elsore is, nem szorul ujabb magyarazatra. Te meg szerintem azt kellene hogy megertsd, hogy a biztonsagi embereknek nem az a feladatuk hogy a szabalyzatot merlegeljek illetve ertelmezgessek, hanem az, hogy vegrehajtsak. A moziban sem mesz oda a jegyszedo nenihez, hogy ugyan neked csak masnapra szol a jegyed, de miert nem enged be ma es akkor meg van idejuk hogy a te holnapi helyedet eladjak es egyebkent is van hely a mai eloadasra. Nem meggyozni kell a biztonsagi embert hogy nem jelent veszelyt, mert ezt nem o merlegeli. Elkuldtek meg az utazasi szabalyzatot is, szepen kiteheted a vecebe es legkozelebb nem viszel magaddal olyan targyat amit elvesznek.
Raadasul valoszinuleg arrogans is voltal a kapunal amikor el akartak venni az ongyujtodat. Mutass egy olyan biztonsagi embert nekem, aki ha beszolnak neki akkor azt mondja, hogy: bocs, tenyleg igazad van... igy mar atviheted. Ha nem lehet akkor nem lehet. Ezek szerint a dohanyzastol a tudorakon kivul gutautest is lehet kapni.
BUEK

Az autistak klubja
Azt nem lehet tudni, hogy a most következő történetből mi az igazság, de az biztos, hogy a zuglói Fidesz tagjainak érdekes előélete van, és amúgy a párt környékén manapság az a szokás, hogy mindenki mindenkit följelent. Kedden egy zuglói presszóban tartottak…..
Roppongi 2010.12.28 18:46:27
@Filhipposz: Mar csak azzal a titokkal maradtal ados hogy Te szemely szerint milyen pozicioban vagy az adott partszervezet adott helyi galerijeben?
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Roppongi 2010.11.24 18:53:12
@kispista: Te tenyleg ekkora barom vagy vagy fizet valaki erte?
Kedves Olvasó,Ha már egyszerűen nem tudtad elképzelni, hogyan lehetne még az eddigieknél is pofátlanabb Veled szemben a Kormány, nem tudtál durvábbat elképzelni, mint amiket elmúlt hónapokban tapasztalhattunk, akkor most nyisd ki a füled!Az Orbán-Kormány ma megzsarolta a magyar…..
Roppongi 2010.11.24 18:41:30
@stratez: Nagy egy barom vagy te ocsi... de majd rajossz.
A tragédiából jól eladható, nézettségnövelő médiaesemény lesz, ez a világ rendje. Mert miközben szörnyülködünk és rémüldözünk, felháborodunk és szemrehányunk, azért legtöbbünket csak áthatja valami morbid kíváncsiság. Ez élteti a bulvárt. És persze jönnek az…..
Roppongi 2009.11.27 17:52:34
@ati27: Bar az is igaz hogy ez a 4 mind "gyogyszakon" szuletett... Hiaba, 18 evesen meg ugy gondoltam jo otlet a Szociolingvisztika... aztan meg azt gondoltam hogy a kozgazdasagtan jo otlet... De mar elmult...
Roppongi 2009.11.27 17:58:00
@ati27: Nincs gond... de a mernoki diploma tipikusan olyan hogy tanulni is kell hozza es konkret tudast ad... Nem csak maszatolas mint akarmelyik bolcsesz vagy kozgazdasagtan cucc... Raadasul nem csak seggelni kell hanem erteni is kulonben nem megy... :) Ez a szerencsetlen lovoldozos srac meg mi a fenenek kezdte a mindig elolrol az egeszet?.. Gondolom valahol azt olvasta hogy a gyogyszergyaraknal sok penz van...
Roppongi 2009.11.27 18:08:43
@ati27: Ami azt jelenti hogy hasznalod is azt a tudast amit az egyetemen tanultal... es ezert jar az ember egyetemre. A fent emlitett hibbant gyermek nem tudom mi a fenenek jart a gyogyszeresz szakra... valami fixa-ideaja lehetett hogy neki oda kell mennie... Sokan vannak, akik nem veszik eszre hogy rossz helyen vannak, de ha mar elkezdtek akkor azert is vegigviszik... Gondolom te elvezed a munkad, erdekel is amit csinalsz es szeretsz uj dolgokat megtanulni... Akkor abba a kis szazalekba tartozol akiknek jol sikerult a tovabbtanulas es aztan a munkahelyvalasztas... Es ez a kis szazalek nagyreszt a mernok-orvosi es hasonlo szakokon vegzettekrol mondhato el... Hallottal mar tortenelem-magyar szakon vegzett embert arrol beszelni hogy meg van elegedve? :) :) :) En sem...
"A Lufthansáról alkotott véleményem? Vízfejű multi, cselekvésre képtelen, felelősséget maximálisan elhárító, udvariatlan, tájékozatlan, arctalan, fogáspont nélküli, zsírosan csúszós hájtömeg, az ügyfelet semmibe vevő társaság." Mi gerjeszt egy kisgyermekes apát…..
Roppongi 2009.02.02 08:59:00
Hmm... Van a cikkben igazsag, de ugy latom azert az iroja eleg sokban felelos a kialakult helyzetert...
Uj-Zeland es merfoldek: ugyan szemetsegnek tartom, de a Star Alliance tobb tagja is a foglalasi osztalytl teszi fuggove hogy mennyi merfoldet ir jova... Ha pl a V foglalasi osztalyra szolt a jegy akkor sem a Singapore Airlines sem a Thai (de meg szerintem az Air New Zealand sem) nem ad egy fia merfoldet sem. A gepek tulbookolasa minden legitarsasagnal normalisnak szamit, igy akarjak elkerulni hogy ures helyek legyenek a gepen. Ezt ugy lehet kivedeni hogy online kell becheckolni... Es akkor meg ulohelyet is lehet valasztani. Szoval ez itt hulyeseg No 1.
Florida: az, hogy nem tudja, hogy mukodik az atvilagitas, okes... eltuntette a kezipoggyaszt a szallitandok kozott... De persze a tortenet csuful santit... A kezipoggyaszra ugyanis nem tesznek baggage tag-et. Ami nelkul az atvilagito at sem veszi... tehat ez mar innen nem igaz.. de ha meg az atvilagito atvette, akkor onnantol (ha nincs rajta nevkartya) senkinek fingja sem lesz hogy kie a csomag es hova megy. Innentol kezdve a Lufthansanak az egvilagon semmi koze sincs hozza. Ha meg volt rajta baggage tag (tehat mar a pultnal becheckoltak a csomagot) akkor meg a cikkiro hulye hogy beletette a fenykepezogepet a csomagba. A Luftwaffe tenyleg tetu egy ceg es tenyleg nem konnyu oket elerni... en tobb, mint 15 eve repulok veluk es mostanra en is odaig jutottam hogy mas torzsutasprogramot valasztok... De ebben a sztoriban spec pont semmi saruk nincs...
Hirtelen tengerentúli tudósítónkká avanzsált a már idézett abomagyar. A húsz éve Sydneyben székelő Halász Attila csak önöknek, csak most összefoglalja az elmúlt hónapok számára legnagyobb borélményeit. Mi tagadás, nem fukarkodik a piszokul magas pontszámokkal: nemcsak a Bass…..
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
Hiába mondja azt a Blikk és a Színes Bulvár Lap is, hogy a holnap esti Fábry Show-t csak tizenhat éven felülieknek ajánlja az RTL Klub, és vastag sárga karika lesz meg pinázás, a csatorna azért inkább kifütyüli a Kelemen Anna és Fábry Sándor beszélgetéséből a nemi szerveket,…..
Álmatlan éjszakákon szoktam szemlézni az Új Embert, ami a katolikusok legfőbb lapja elvileg, gyakorlatilag pedig a Magyar Nemzet ájtatos melléklete. Mindig van benne bibliamagyarázat, most hogy-hogy nem, a gumibotokról. Le is vonják a következtetést a végén: "Az ügyeskedve…..