Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Margabor

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MedIQ Origó interjú 2009.06.16 14:00:54
Nagy megtiszteltetés ért, kikerült az interjúm az Origo.hu főoldalára. Beszélek benne a MedIQ-ről, a Scienceroll.com-ról, az orvosi keresőmről, a Second Life-os projektjeimről, a kurzusomról és persze a Webicina.com-ról is. Ha valakit érdekel a hazai és nemzetközi orvoslás web…..
Ma kezdődik a köztévé új moziajánlós műsora, a Több, mint Mozi (18:55 m1), de nem lepődnék meg, ha ez vasárnap este már nem sok embert érdekelne. Utóbbiaknak ajánlom a Szellemirtókat (19:45 AXN), ami a nyolcvanas évek összes „betegségét” magán hordozza, és minél…..
Margabor 2009.06.14 17:02:08
@Fedor: Hát igen... Pedig még a moziban is egymás után vetítették egy belépő árából... (Sőt még popcornt is adtak hozzá) :)
Legalábbis Ausztráliában semmiképpen nem, ugyanis a The Chaser's War on Everything című viccesműsor készítőit két hétre letiltották az ország tévéképernyőiről, miután legutóbbi műsorukban volt egy szegmens, amiben halálos beteg kisgyerekekkel viccelődtek, az ausztrálok…..
Margabor 2009.06.12 15:35:16
@sixx: Ez betalált! :)
WiliamWallace... Nem kommentálom.
A tévéműsort meg jogosan tiltanák be jóóóóó hosszú időre.
Kérem szépen, az AXN-ről nem lehet elmondani, hogy nem tesznek meg mindent a Lost hazai népszerűsítéséért, a budapesti irodájukat valahogy úgy képzelem el, mint egy crossovert a parti tábor és a bunker belseje között, Dharma-logós cuccok mindenütt, meg Lost-akciófigurák a…..
Találtunk megint egy elrettentő példát arra, hogy mi történik, ha egy túl lelkes kollégát magára hagynak a fotósopp mellett egy órára. Szeretjük mi a Lostot, már hogy a fenébe ne szeretnénk, de ez a kép borzalmas. Klikkolásra nagyobb lesz. ..
Margabor 2008.12.04 12:57:29
Csak röviden a lényeg: ma este 22:05-kor indul a Dexter második évada a Viasat3 jóvoltából, akinek tetszett az első, az úgyis nézni fogja, aki meg nem tudja, miről van szó, olvassa el a hogyvoltokat itt, vagy nézze meg, miket írtunk a sorozatról eddig itt, itt, vagy itt...
Margabor 2008.11.11 18:48:22
A Grave klinika Izzie nevű szőke medikáját alakító, kicst hisztis színésznő volt az utolsó, akiből az önkritikát kinéztük volna, koppant is az állunk rendesen ma reggel. Azt olvastuk ugyanis, hogy Heigl (akit a Roswell című idegen lényes sci-fi-ben ismerhettünk meg, nem mellesleg…..
Van ez a jóravaló fodrászlegény, ez a Hajas, akiből itthon celeb lett, és mutogatják, mint a kisnyugdíjas 13. havi járandóságát, tessék, itt van, nekünk ilyenünk is van, kis pinaszakállal a fején galoppozik fel s alá a Nemzet Vágtáján, örüljetek emberek. Aztán jön a bibi, a…..
Számos, a hazai viszonyokban olyan Bors-Blikk vonulatba illő és megbízhatóságú oldal szerint George Lucas nemhogy tündibündi szőrmókokat nem akar látni a Csillagok háborúja univerzumban játszódó tévésorozatában, hanem egyenesen a Maffiózók-Deadwood vonal felé tolná el a…..
Az megvolt, hogy a Szombat esti láz eredetijének (Dancing with the Stars) előző évadában szerepelt Paul McCartney exneje, a műlábbal élő Heather Mills? Nincs is ezzel semmi baj, tiszteljük-becsüljük az elszántságáért, így tangózni nem lehet egyszerű mulatság. Mégis, mindez…..