Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puppet

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A negyvenéves férfi naplója Aki egyszer fontos kérdésben hazudott már (például örök hűséget esküdött, és megszegte azt, vagy egyszerűen hosszú időn keresztül hallgatott valamiről, amit el kellett volna mondania - mert ez is hazugság!), annak hogy lehetne a továbbiakban…..
A Ferenciek és a Kálvin között fél úton található a jogi kar patinás épülete. A külső kinézet bonyolult belső elrendezést sejtet. Gyanúm húsz perc múlva végképp beigazolódott, a bejárathoz legközelebbi wc az első emeleten van. Ahogy felértünk a lépcsőn forduljunk jobbra,…..
Kezdjük az eredményhirdetéssel: a Kutyás Lucy lángralobbantása kapcsán érkezett ötletek közül a sssserc lett a nyerő, gratulálunk ZooLnak, további teendőiről levélben értesítjük. (Egyébként jól futott még a flrummm és a süssssss is, a vicces kategóriában kiosztott…..
puppet 2009.10.08 13:48:51
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Kaptunk egy rakás ajándékot a Kés/alatt ötödik évadának indulására, és miután a kollégák kifosztották a konténert és hazavitték az életnagyságú Julian MacMahon próbababákat és Kelly Carlson szilikonbetétjeinek pontos mását (asztalra, dísznek), a maradékot kisorsoljuk a…..
Az megvolt, hogy a Szombat esti láz eredetijének (Dancing with the Stars) előző évadában szerepelt Paul McCartney exneje, a műlábbal élő Heather Mills? Nincs is ezzel semmi baj, tiszteljük-becsüljük az elszántságáért, így tangózni nem lehet egyszerű mulatság. Mégis, mindez…..