Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalandpark Játszóház

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is lesz nyári tábor a Kalandpark Játszóházban! A Kalandpark Játszóház nyári tábora minden évben nagy siker, és bár még csak április van, de már sokan kérdezték: ugye idén is lesz? A válasz természetesen igen, ki nem hagynánk a nyár legjobb programját:) Ha hiszitek, ha nem, mi pont ugyanúgy…..
Idén is lesz nyári tábor a Kalandpark Játszóházban! A Kalandpark Játszóház nyári tábora minden évben nagy siker, és bár még csak április van, de már sokan kérdezték: ugye idén is lesz? A válasz természetesen igen, ki nem hagynánk a nyár legjobb programját:) Ha hiszitek, ha nem, mi pont ugyanúgy…..
Kalandpark Játszóház 2016.03.21 19:07:00
Húsvéti Nyuszi buli a Kalandpark Játszóházban Gyermeked alig bírja már kivárni a húsvéti nyuszit? Szeretnétek részt venni egy igazi húsvéti buliban, de a vasárnapi napot a rokonoknál töltitek? Akkor van egy jó hírünk: a Kalandparkba már március 26-án, szombaton megérkezik a húsvéti nyuszi! Gyertek,…..
Új trambulinja van a Kalandpark játszóháznak: nagyobb, szebb, jobb mint az előző;) Az ugráló igen népszerű a gyerekek körében, de gyakran előfordul, hogy egy-egy felnőttet is pattogáson kapunk. Jól teszik, mert trambulinozni igazán egészséges: olvass tovább, és eláruljuk, hogy miért!..
Idén is nagy örömmel és lelkesedéssel vetettük bele magunkat a farsangi buli szervezésébe.Nagyon ügyelünk arra, hogy minden évben más legyen a fő program, azért, hogy mindig tudjunk Nektek újdonsággal szolgálni. Természetesen vannak olyan szokásaink, amik már hosszú évek óta változatlanok, így…..
Graffitisek figyelem! Szeretsz a színekkel játszani? Meg akarod mutatni a tehetségedet a világnak? Már régóta szeretnél valami nagyot alkotni, de még nem találtad meg a megfelelő felületet? Színezd újra a Kalandpark Játszóház teljes homlokzatát! Tavasszal megújul játszóházunk, és szeretnénk, ha ez…..
Csupa izgatottság, csupa ünnep ez a December, alig fejeztük be a Mikulás buli szervezését, máris nekiálltunk, hogy újabb két különleges mulatsággal kedveskedjünk Nektek. Hozd el hozzánk a gyerkőcöt az ünnepek alatt, mert igazi karácsonyi és szilveszteri bulival várjuk…..
Találkozz a Télapóval! Szinte még alig telt el a nyár, nemrég még vidám lurkók szaladgáltak a nyári táborunkban, máris arra kell eszmélnünk, hogy pár nap és megérkezik a várva-várt Télapó. Erről a jeles eseményről mi sem szeretnénk lemaradni, sőt szerves része…..
Kalandpark Játszóház Só-time 2015.10.19 11:43:50
Ugye emlékszel a király történetére, aki megkérdezte a lányait, hogy ki mennyire szereti?A legkisebb azt mondta, hogy „én úgy szeretlek, mint a sót” és a király nem is tudta, mennyire szépet mondott a lány, amíg meg nem próbált só nélkül élni… A jó hír az, hogy a…..
Engedd, hogy a gyerek – gyerek legyen! „Vedd fel ezt a pulcsit, vedd le a kabátod, ne menj oda, maradj itt, ahhoz ne nyúlj, ne szaladgálj, ne kiabálj, gyere ide, menjél oda, maradj csöndben, ne csináld ezt, ne csináld azt!” Könnyen lehetne folytatni a sort, a gyerekek életének fele…..
Kedves Babókák, Anyák és Apák!Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a nagy sikerű  Kerekítő foglalkozás szeptember 16.-án újra indul a játszóházban, méghozzá egy nyereményjáték kíséretében.( erről lentebb olvashattok)A részletekért olvass tovább: Ezek a foglalkozások a…..
A cikk tartalmából röviden, sietős anyukáknak: Szeptember 6-án 10-14 óráig gyerekruha- és játékbörzét tartunk a Kalandpark játszóházban A börzére a belépés ingyenes Az asztalfoglalás 1 500 Ft A vásárlók között kisorsolunk egy 6 800 forint értékű, 400 perces…..
„Hogy repül az idő!” – mondhatnánk, de az olyan közhelyes –különben is, nem az idő repül, hanem mi magunk! A Kaland Napközis Nyári Tábor első hónapjában a képzeletünk szárnyán bejártuk már Európát, Afrikát, Ázsiát és Ausztráliát, ezekből hoztunk most neked egy…..
  Ez azért nagyon jó, mert még egy útvonalat kitaposunk Felétek, drága kis pajtásainkhoz, barátainkhoz, vendégeinkhez. Láthatjátok majd, mik okoznak nekünk sok-sok örömöt a veletek együtt töltött napokon,hogy miken dolgozunk a háttérben, hogy milyen terveink vannak, s hogy…..
A játék jó! Ehhez kétség sem fér:) De tudod azt, hogy pontosan mitől is jó? Hogy miért kell minden gyereknek rengeteget játszani? Összegyűjtöttük neked 7+1 pontban a játék legnagyobb előnyeit. A játék segíti a szocializálódást Előbb-utóbb minden kisgyereket…..