Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noble

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is; aki uralja a jelent, az uralja a múltat is.” /George Orwell: 1984/ 2007. szeptember 26.: „Az olajügyekkel kapcsolatos kormányzati rendelkezések egyik legfőbb alakítója a PM volt. Arnold Mihály, a VPOP parancsnoka lapunknak…..
Noble 2008.02.19 17:26:12
Felgyújtottak két átkelőt kedden Szerbia és Koszovó között a tartomány elszakadását ellenző szerbek - közölte a koszovói rendőrség.  A délelőtt folyamán feldühödött szerb csoportok megtámadták és felgyújtották az 1-es kapu néven ismert jarinjei és a 31-es kapu…..
FireBird EMI közleménye 2008.02.19 17:12:50
Jelentsen mérföldkövet Koszovó az erdélyi magyarság küzdelmében!Az EMI nem ért egyet Európa térképének népszaporulat alapján történő átrajzolásával (így a trianoni diktátummal sem), ezzel együtt azonban fontosnak tartja, hogy megértse az új állam születésének üzenetét…..
Koszovó után közös ellenséggé minősítik vissza az erdélyi magyarokat, erről írnak többek között a romániai magyar lapok. Közben továbbra is folytatódtak a Koszovó-ellenes zavargások. A román pártok Koszovó témájában ismét „közös ellenséggé” hajlamosak…..
Egyre több állam ismeri el Koszovó függetlenségét, közben Oroszország és Szerbia az Egyesült Államoknál és az ENSZ-ben protestál a terület elszakadása ellen. Az EU külpolitikai képviselője Pristinába utazott.     Koszovóba utazott kedden az Európai Unió kül-…..