Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigaCsiga

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
volt egy tanítványom aki virágkötő lett. én a virágkötést nem tartottam sokra egészen addig, amíg az anyjával nem találkoztam, aki szintén virágkötő volt. kirándultam is vele. megáll egy akármilyen réten, kézbevesz egy marék akármilyen vadvirágot, és olyan csokrot köt…..
bigaCsiga 2013.01.21 11:48:53
@hanger: Gergő, van más blog, ahol mostanában írsz?
Nagyon érdekelne, hogy mi lett pl. a séf melletti ténykedésed kimenetele. Mennyi időt töltöttél el ott?
oktatás-filozófia problémafa 2008.09.06 08:14:47
a sok egyszerű projektmenedzser kitalált egy marék olyan módszert, amivel áltluk komplexnek látott dolgokat tudnak elemezni a viszonylag egyszerűen felépített agyukkal. nem szégyen tőlük ellesni dolgokat. az egyik, ami nagyon tetszik nekem, és haszonnal forgattam már magam is, az a…..
"Büfé-ruhatár szak", avagy "Beiratkozás a sarki romkocsmában" címmel tartott előadást Máté András a Szabad Egyetemen. Az ELTE BTK Logika Tanszékét vezető egyetemi docens a bölcsész-képzésekkel kapcsolatos hiedelmeket cáfolta felszólalásában. Nézzünk néhány…..
bigaCsiga 2013.01.17 16:16:46
@sanyix: hallottam már mástól is ezt a papírmániás elképzelést. ugyanakkor azt veszem észre, hogy a gyakorlatban nagyon is jól el lehet helyezkedni papír nélkül sokfelé. A normális munkáltatóknál a releváns gyakorlat helyettesíti a szakképzettséget.
A blogomnak köszönhetően bepillanthattatok már a k-pop világába egy-egy klip erejéig. A Gangnam sytle ma már egymilliárd fölötti letöltéssel a Youtube legnézettebb videója – de a blogom olvasói már szeptember közepén megismerkedhettek ezzel a remek számmal, amikor még csak…..
bigaCsiga 2012.12.31 04:06:53
@α Ursae Minoris: Bár sok posztnál volt ingerenciám írni, most szántam rá magam, hogy regisztráljak, így íróként a blogon új vagyok, olvasóként meg ismerősként régebbi :)

Ez a finn ének jópár éve slágerré vált, akkor hallhattad. Sokan telefonhangnak is használták.

Mikunak nem a grafikai kidolgozása a különleges, hanem hogy miközben sok nyelven a beszédszintetizálás is mesterkélten, akadozva működik, "ő" szöveggel énekelő szintetizátor.

A viccre térve, persze nem akartam alábecsülni a bele fektetett munkát, ahogy Tarantino filmeket sem érzem összecsapottnak.
bigaCsiga 2012.12.30 00:27:17
Nemrégiben találkoztam a neten Hatsune Mikuval. Rögtön két kultusz találkozásaként jó példa tőle az Ievan Polkka.
www.youtube.com/watch?v=SEtjK5rLA3k

De élő koncerteket is ad, annak ellnére, hogy nem létező ember, csak egy szintetizátor.
www.youtube.com/watch?v=2uOmQmM1mg4

Korábbi k-pop leírásaid zenéjét hallgatva is mindig bizonytalan voltam, hogy ez vicc-e vagy komoly. Viccre véve tetszik is.

(Tarantino filmjeivel vagyok így, hogy annyira túlzón erőszakos, hogy nekem már nem is félelmetes, így tudom elviselni, sőt szeretni a ponyvaregénytől a killbillig)
A Homárt mindig is szexuális izgalomba hozták a reformok, így tíz pálcalábbal dübörgönk örömünkben, hogy a Tesco - legalábbis a Soroksári úti egység - március elseje előtt már hetekkel deportálta a kasszákból a so 2007 egy- és kétforintosokat. Az ügyesség ott rejlik, hogy…..