Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fideszbirkák imához térdre Orbán gazditokért!

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még szinte fel sem ocsúdtunk a kormány idegenellenes plakátjaiból, Orbánék máris újabb döbbenetes ötlettel borzolják a kedélyeket. A bevándorlás elleni harc jegyében négy méter magas kerítéssel zárnák le a szerb–magyar határt, amiről mi is megírtuk véleményünket.…..
fideszbirkák imához térdre Orbán gazditokért! 2015.06.21 01:14:58
@pukancs: "sosem voltam bérkommentelő..Jobbikos vagyok "

Nézd el az olvtársnak hogy tévedett. Egy időben még csukott szemmel is fel lehetett ismerni a jobbikosokat, mert náluk osobább, sötétebb, semmt nem tudó de azt is rosszul népség nem volt.

Ma már viszont az ember bármikor képes egy jobbikost fideszesnek nézni.
Mindenki számára elérhető már a 2015-2018-as konvergenciaprogram, amelyben a kormány ismerteti legfrissebb középtávú gazdasági kitekintését.  Az elmúlt években leginkább azért voltak érdekesek a frissített előrejelzések, mert a Fidesz jobbára ezekkel együtt tálalta a…..
fideszbirkák imához térdre Orbán gazditokért! 2015.06.02 23:48:49
@maxval bircaman szerkesztő:

ha Bulgáriának ugyanúgy sikerülne megszabadulnia tőled, te kretén ruszki kémtől és fizetett ruszki netes trolltól, akkor egyből emelkedne a GDP-je 1%-kal.

A magyar GDP is csak attól pozitív, hogy a magadfajta legsúlyosabb elmebetegek ki lettek zavarva a keleti nyitásba. Hadd rohasszatok más országokat.
fideszbirkák imához térdre Orbán gazditokért! 2015.06.02 23:52:25
@Larry Silverstein: "A gazdasági helyzet az oka a fidesz várható 2018as győzelmének."

Inkább az, hogy a magadfajta fidióta agyamputáltakból van még vagy 2 millió. De egyre többen menekülnek már a birka táborotokból. Évvégéig már csak 1,5 millióan lesztek.
Lemondott elnöki posztjáról Szarvas Koppány Bendegúz, a Demokratikus Koalícióval szövetséges Ifjú Demokraták vezetője. Távozásáról, Pásztor Albertről és az ellenzék esélyeiről beszélgettünk vele, illetve arról: el tud-e képzelni egy Gyurcsány Ferenc nélküli DK-t. Azt…..
fordítógép Inodus 2015.05.31 18:41:10
Magyarország kultikus hely lett. Mindenki ide akar jönni. Főleg azok a szerencsétlen, mindenüket elvesztett, leginkább vallási üldöztetés, értelmetlen háborúk és népirtások által lelkükben örökre megsebzett emberek, akik régóta tervezik, hogy ha valahova, hát Hazánkba…..
fideszbirkák imához térdre Orbán gazditokért! 2015.05.31 23:21:32
@♔batyu♔: "A probléma azonban az, hogy a németek, osztrákok, csehek nem támogatják és ide küldik őket vissza."

Aztán azt tudod, hogy Európai Unió van már 2004-től?

Ami azt jelenti, hogy ha egy EU államban elutasítanak egy menedékjogi kérelmet, akkor az egész EU-ban érvényes. Ergo, ha a menekült Magyaro-on át ment a németekhez és elutasították, akkor a németek visszautaztják az illetőt Magyaro-ra a magyarok meg tovább a szerbekhez.

Mi ebben nehézség megérteni, hogy egy darab illegális menekült sem tud legálisanb az EU-ba maradni? Egy se fogja elvenni a közmunka helyeket a magyar rabszolgáktól.
Érdekes játék összeszedni, hogy kik a legtehetségesebb hazai politikusok. A listára olyan arcok is kerültek, akik egyben veszettül gátlástalanok is, akiknek egy pillanatra sem mernénk hátat fordítani, ha van tőr a közelben. Persze az alapkérdés az, hogy mi is a tehetség? Egy…..
fideszbirkák imához térdre Orbán gazditokért! 2015.05.31 17:16:20
@Kitiltottak a zusabol de LESZAROM.: "En csak ORBAN VIKTORNAK HISZEK"

Azt röhögöm bennetek kriptohívő fideszes cseléd népségben, hogy amikor a pap rákezd a 10 parancsolatra, akkor biztos a pad alá bújtok el takarásba a következő pontok elől:

2. Ne legyenek neked idegen isteneid színem előtt. Ne készíts magadnak faragott képet vagy bármely alakot arról, ami az égben fönt, a földön alant és a vízben a föld alatt van. Ne borulj le előttük és ne szolgáld őket, mert én vagyok az Örökkévaló, a te Istened, a féltve őrködő Isten, aki megemlékszik az atyák bűnéről a fiakon harmadiziglen és negyediziglen azokon, akik engem gyűlölnek. És kegyelmet gyakorlok ezrediziglen azokon, akik engem szeretnek és parancsolataimat megtartják.

8. Ne lopj.

10. Ne kívánd felebarátod házát (és földjét és trafikját és kaszinóját és erdejét és fáját). Ne kívánd felebarátod feleségét, szolgáját, szolgálónőjét, sem ökrét, sem szamarát, semmit, ami felebarátodé!