Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M4TV

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online Tenisz Fogadás szabályai, kiértékelése ! Most, hogy az Tenisz Franciaország Roland Garros javában zajlik, blogbejegyzésem témája is tenisz fogadásokkal kapcsolatos.Mi történik akkor, ha olyan teniszmérkőzésre fogadsz,ahol az egyik játékos a mérkőzés előtt…..
Nyereséges online sportfogadás, stratégiák javaslatokTöbb éves tapasztalattal, stratégiákkal segítünk eredményei javításában!Azoknak hoztam létre ezt az oldalt, akik  sportfogadásokat tesznek az Interneten keresztül és azért, hogy egy módszertant, tippeket ,eszközt nyújtsak a…..
Sziasztok!Ahogy ígértem megérkezett a stratégiákkal foglalkozó cikkünk is. Remélem ezt is sokan olvassátok majd és sokaknak is segítséget fog nyújtani a továbbiakban. Na akkor vágjunk is bele.Két nagyon fontos dologról fogok most beszélni. Talán ezek a legfontosabbak egy…..
Sziasztok!Kaptam egy olyan kérdést, hogy melyik fogadóirodánál érdemes fogadni, valamint új ügyfélként melyikhez éri meg beregisztrálni. Ezzel a poszttal szeretnék erre válaszolni, hátha másoknak is hasznos lesz ez a kis írás.Akkor jöjjenek az irodák. Nem sokat próbáltam ki, de…..
Sziasztok!Ez a cikksorozat azok számára készült, akik sportfogadással foglalkoznak, akár kezdő, akár profi szinten. A kezdők számára sok újdonságot tartogatnak majd ezek a cikkek, de biztos vagyok benne, hogy a haladóbbak is találnak 1-2 érdekességet.Akkor kezdjük is a legfontosabb…..
Sziasztok!Hogyan válj profi sportfogadóvá II. részAhogy ígértem megérkezett cikksorozatunk folytatása. Amennyiben már láttad az első részt nyugodtan olvass tovább, ha viszont még nem, akkor azt itt pótolhatod.Akkor folytassuk is ott ahol az első rész végén abbahagytuk. Megvan a…..
M4 Sport Tv M4 Sport tv csatorna 2015.05.31 15:13:07
Hamarosan indul az M4 Sport csatorna! Júliusban indul az M4 Sport csatorna - írták a hirado.hu-n közzétett közleményben. Március 15-étől a Duna TV lesz a nemzeti főadó, az M4 Sport csatorna indulásáig a kiemelkedő hazai és nemzetközi sportesemények is ezen a csatornán lesznek…..