Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wicca

0 bejegyzést írt és 400 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ünnepi időszakban nem lesznek hagyományos posztok, hanem a verspályázatra érkezett munkákat fogjuk kiposztolni. A szám az érkezési sorrendet jelöli. A kép innenLepke voltam, táncoló,Az ô lénye: napelem.Fájt az élet. Neki fájtam én.Így lekoptatott…..
Őrült péntek ez, el vagyok csúszva, ne haragudjatok, épp elég nekem Verespálné véreres, szigorú tekintete ilyenkor. Két frappáns lekoptatással készítünk titeket a péntek esti őrült hepajra.   Megmondom őszintén , a barátnőm vette szülinapomra a könyvet ...és 1 nap…..
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
Az apokalipszis lovasai ernyedten engedték el harsonáikat, amikor az előttük álló fiatalember a naplemente állásából kiszámolta szerelmét. És ne legyen közünk tőrös férfiakhoz, ne feledjük. Innen loptuk Sokáig gondolkoztam, hogy megírjam-e nektek a most következő sztorit,…..
A vonaton ismerkedés is olyan fiktív és egyben zajos történet. Érdekes, hogy fél évig jártam pécsre és vissza, és kurvára nem állt velem szóba senki, ellenben egyszer nem bírtam leszállni a Piliscsabára tartó vonatról, csak Újpesten, ami akkor a világ végének tűnt (ma itt…..
Valamiért az életemből kimaradtak a súlyosan buta lányok, akikkel hegyeket lehet elmozgatni. A netes társkeresésről már annyiszor elmondtuk a véleményünket, mint egy sportkommentátor az olimpián, hogy a magyarok ellen csalnak. Average Joe kutatása jó tapasztalat azok számára, akik…..
Hány nőt érdemes hazavágni a szerelemért? Tényleg nem a vastag a divat manapság? Mit jelent a hétvége 7 nélkül? Kávét? Rendhagyó poszttal jelentkezünk itt a nyár végén, mert szeptember 1-től végre visszaállunk a rendes megszokott szakítós ritmusba, jön a napi két poszt,…..
Vannak az ilyen teljesen hihetetlen sztorik, de mivel hasonló esetről nem egyszer derült már ki, hogy megtörtént, ezért most a kedves olvaskra bízzuk, hogy a levélíró haverjának geciségét elhelyezzék az etikus újságírás skáláján. Verespálné, mit tesz ilyenkor egy jó…..
A távkapcsolatokról mindent elmondtunk már, de az ilyen Géza-szerű férgekről még hetekig tudnánk beszélni. Lányok, miért hisztek a féfiakban? Az olyan férfit, aki meg nem bízik meg benned, miközben olimpiai sporttá fejlesztette a félrekúrást, és rekordokat döntöget…..
Hát így tegyen bárki is a férfiak kedvére. Egy előző posztban a rövid haj még szakítóok volt, most meg már ez a szexepil, jól rá is farag a levélíró. Vigyázzatok a helyes pultos lányokkal, az egész világ szerelmes beléjük. (A levél még a születésnapi buli előtt…..
Erősen kétlem, hogy ez a sztori valóban, így és ilyen formában tényleg megtörtént, mindenesetre a szóviccblog nevű gólem okán új pontot veszünk fel a toplistánkra. Noha 2008 a rossz humor éve, a rettenetes szóviccel ismerkedni próbálókat továbbra is máglyára vetjük.Sziasztok…..
Az államalapítás idióta légiparádéval terhelt nemes ünnepén mi mással is jöhetnénk elő, ha nem a csajozásairól híres I. Kristóf legendás történetével.Kedves olvasók, ne feledjétek, ma éjfélig tart a Goldenblog, kérlek, szavazzatok még egy utolsót ránk…..
A beszédaktus-elmélet alapja, hogy ugyanazokkal az előfeltevésekkel szükséges dolgoznunk, ami adódik egyfelől kultuálisan, nyelvileg. Másfelől a párkapcsolat maga a közös előfeltevés-rendszer. Ha a lány fürdés után szexre vágyik, akkor ne legyünk már olyan széplelkű férjek,…..