Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glock

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az okosok szerint Magyarországon nem érdemes lcd-monitort venni, mert ide csak a kézzel szelektált szarokat hozzák. Nem tudni olvasónk esetében ez történt-e, mindenesetre a szürkeimportált Samsung monitor semmivel sem jobb az itthon hivatalosan forgalmazottnál, sőt, még a központi…..
Glock 2008.02.19 16:00:54
Ööö, úgy látom az extrém digital fikázás nem is annyira a felhasználói élményekből táplálkozik. Végigolvasva a hozzászólásokat inkább tűnik úgy, hogy néhány váraljában eldugott számtech boltocska irigyli az ED sikereit és megragad minden nyilvánosságot azért, hogy halassa a hangját. Khhhm, khhmm, amikor a bolha köhög :-)

Szóval, hogy én is elmeséljem az ED-s élményeimet: karácsony előtt gondoltam meglepem a családot egy LCD TV-vel, kb 2-3 nap alatt sikerült kiválasztani a megfelelőt, rákerestem hol kapom meg legolcsóbban. A gép kidobott néhány forgalmazót: Pixmania, Edigital, AV Planet, stb...
Pixmania valami francia szutyok, csak szívnék a garral, köv Edigital, magyar gar, segítőkész telefonos, este 9-ig nyitva mammut. Azért a bizti kedvéért felhívtam AV Planetet is, kb hasonló hozzáállás, de macerás lett volna odaérni zárásig. Elmenetem Mammutba Edigitalhoz, megnéztem a TV-t, kifizettem, hazavittem, család tökre örült, azóta használom.

Ja, csattanó az nincs, csak annyi, hogy megmutassam milyen egy átlag felhasználói élmény, bár én nem látok a dolgok mögé, nem látom a nagy céges háttérkapcsolatokat, a vérvörösen ízzó konkurencia háborút a háttérben, és akkora szakértője sem vagyok a témának :-)

Egész egyszerűen azt látom, hogy van egy probléma (ami tényleg elég bosszantó), jön egy tájékoztatás a gyártótól, jön egy tájékoztató a forgalmazótól - szerintem mindkettő korrekt és teljes választ adott a problémára, nem beszélve arról, hogy mivel nem nagyon szoktak gyártók és forgalmazók fórumozgatni, olyan érzésem támadt, hogy ez a két cég komolyan veszi a felhasználói panaszokat -, aztán 2 nap múlva még ezen csámcsognak az egyéb számtech boltok.