Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lond

83 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
Lond 2010.05.11 09:18:00
A héten a második állomásához érkezett a macidobálás során összegyűlt 4451 db plüssjáték kiosztása. A Balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthonba látogattak el válogatott jégkorongozóink, megrakott zsákokkal. Az eseményről többet írni nem is szeretnénk, nézze meg inkább…..
Fehéroroszország két városában, Minszkben és Bobrujszkban kezdődnek az U18-as világbajnokság elitcsoportjának küzdelmei. A legnagyobb esélyes a 2004 óta rendre jól szereplő Egyesült Államok, valamint Oroszország és Kanada, utóbbi tavaly lecsúszott a dobogóról. A legutóbb…..
A Fidesz több kommunikációs hibát is elkövetett a kampányban, amelyek hozzájárultak választási vereségéhez – mondta 2006-ban Orbán Viktor akkori kabinetfőnöke, Navracsics Tibor. A politikus a legtalálóbb igét választotta: a „hozzájárultak” formula…..
10 nap királyság egy gyönyörű országban, 30 olyannal, amilyen én vagyok.Kell ennél több? :)..
Két edzés után szombaton bemutatkozom a Tasmán Ördögök krikettcsapatban, a magyar másodosztályban, majd vasárnap a Dunamenti Kengurukban, a Premier Ligában. Menő, mi?:)..
Születésnapi Rorschach-tesztünkben ismét keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem…..
Lond 2009.02.24 11:36:17
http://eurosport.blog.hu/2009/01/15/kezdodik_a_kezi_vbÉs kiegészítésként a tippem az élmezőny végső sorrendjére:1. Horvátország2. Franciaország3. Szerbia4. Dánia5. Spanyolország6. Németország7. Magyarország8. Norvégia9. Lengyelország10. Svédország11. Oroszország12. Románia..
Akkor belevágunk. Elkezdjük a 2009-es évet. A popsink befagy, a nadrágszárat szorosabbra kellett húznunk, de a Premier League robog tovább. Lesz két helyi rangadó kapásból (a Villa Parkban és a Riverside-on), a kiesés ellen több csapat már most is küzd, de még Liverpoolban is a…..
Lond 2009.01.09 22:47:10
Megkezdődött a Bundesliga, mi meg csak kapkodtuk a fejünk. Már az első fordulóban élre állt a Hoffenheim, a Bayern hülyére verette magát, csak hogy hitelesebb legyen, mint Törrök Szultán, a nagyok adták-vették a taslikat és ritkán maradtak négy-öt gól alatt. Kár lenne tagadni,…..
Dillinger, aki nem más, mint az első kommentelő, aki döntetlent tudott kiharcolni Pötével szemben, most ismét elsőként hallotta meg a hívó szót, és Barcelonában megtapasztalt személyes élményeit pixelbe ontva szerzett nekünk nagyon kellemes perceket. Hajlunk rá, hogy ezt megosszuk…..
Az érdekes kilencedik fordulóval sikerült kicsit megbolondítani ezt a bajnokságot. Nem csak a kommentelők egyenlítéséről van itt szó, hanem arról, hogy a Liverpool most már tisztán vezet, a Hull nagyon megmakacsolta magát (magyar a dobogón!), a United továbbra is szórja a pontokat,…..
Lond 2008.10.28 18:09:03
Az európai kupák - főleg a kisebbik - miatt, ismét vasárnapra tolódik a hangsúly a Premier League-ben. Múlt héten a két tökutolsó randevúja számított a forduló meccsének, most a két éllovas csúcstalálkozójára fog gerjedni a focirajongók nagy része. A Chelsea - Pool mellett…..
Hihetetlen élete volt. Huszonévesként érte a holokauszt, megjárta Auschwitzet, repülőgépgyárban dolgoztatták a náci Németországban, megúszta Drezda bombázását. 56-ban kilenc hónapos terhesen a pincében húzta ki a Corvin közben a Forradalmat. Aztán megszülte az apámat. Utolsó…..
Nehezen tudom eldönteni, hogy az ügy szereplői közül ki a nagyobb csótány. Az, aki néhány tízezer forint megtakarítása végett (esetleg merő idiotizmusból) másfél méteres karámon keresztül tereli be a szurkolókat a stadionba, vagy az a kiemelkedően közhasznú szervezetként…..
Brutál egy körön vagyunk túl megint. A nagyok közül ismét az Arsenal bukott, kétségbeesésbe kergetve szurkolóit. A United és a Chelsea könnyedén lépett túl - az előzetesen kellemetlennek jósolt - aktuális ellenfelén, a Pool meg - úgy tűnik - megtanult nyerni is. A botladozó…..
Az idei bajokság második rangadóján is túl vagyunk, de az elsőhöz képest csak annyi hasonlóságot tapasztaltunk, hogy a szenvedő felet ismét az Atlético Madrid személyesítette meg. A Barcelona gyakorlatilag kivégezte a fővárosiak szezonját, akiknek a mostani vereség a legkisebb…..
Fura egy hétvége lesz, annyi szent. Már-már kálcsói magásságokba változik a jól megszokott menetrend, és több mérkőzést fognak lebonyolítani vasárnap, mint szombaton. A kupacsapatok ismét elég jól teljesítettek. Kivételt az Everton és talán a Chelsea jelenthet, előbbi…..
Míg az olaszoknál és a spanyoloknál hétközi fordulóval mulatták az időt és okoztak pár álmosabb percet szerzőtársainknak, addig a szigeten, az egész mezőny a Ligakupára koncentrált. Pár apróbb meglepetéstől eltekintve, papírforma eredmények születtek. A hétvégén pedig…..
Először is elnézést azoktól, akik esetleg számítottak egy bejegyzésre tegnap, sajnos gyakorlatilag közelharc folyik a laptopért, most az a szerencsém, hogy apám alszik, a hugom pedig zuhanyzik, így van egy nyugodt 10 percem, amíg tudok írni.Kezdtük ugye az utat az utazással, mókás…..
Nem pontosan azt kaptuk az első fordulótól, mint mit vártunk, de egy izgalmas bajnoki versengés ígéretével ütögethetjük a billentyűket. Pedig nagyon langyosan indult, hogy aztán még unalmasabban folytatódhasson. Szerencsénkre azonban bekapcsolódott a Real Madrid, hogy tradicionális…..
Még mindig úgy érezzük, hogy emiatt nem kellett volna minket berángatni a kánikulából. Az átigazolási szezon sem zárult le, a sérültek sem épültek fel, a fiúk sem kerültek formába. Ennek ellenére ugyanazokért a három pontokért csatáznak a csapatok. Több-kevesebb sikerrel, sok…..
Lond 2008.08.27 09:41:37
Két hét nagyon kemény meló, két hét álmatlanság, két hét tele feledhetetlen élményekkel: vége életem első Eurosportos olimpiájának. Gyengébb magyar szereplés, mint az elvártak, de azért Lengyelország mögött, Norvégiával holtversenyben, Csehország és Szlovákia előtt az…..
Sajtóközleményt hozott az elektronikus postás, örüljünk közösen: A SPORT TV örömmel jelenti be, hogy a 2008-09-es idénytől kezdve újabb négy évre megvásárolta a francia bajnokság mérkőzéseinek exkluzív közvetítési jogát.A közvetítések eddigi rendszere változatlan…..