Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jettero

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért ezt a címet adtam, mert a szcientológusok láthatóan az egész hatósági eljárássorozatot az "elpusztításukra" irányuló támadásként értelmezik. A Hubbard-irányelvek megváltoztatása szóba sem jöhet, marad a harc és a vallásüldözés-kártya újra és újra és újra és újra történő kijátszása.....
Jettero 2017.11.07 13:29:19
@Bgisi: Tényleg nem rossz fickó.
Mondjuk az ô reakciójára majd kiváncsi lennék, amikor majd rájön hogy mirôl szólt valójában ez az egész.

Ô szerintem kifejezetten jó lenne az int bázisra so tagnak.
Bárcsak az lenne. Belelátna dolgokba.
Jettero 2017.11.07 14:52:46
@Reformeress:
Tudom, hogy mennyire szar hely.
Épp ezért kívánom neki.
Mert ott olyan ellentmondásossággal találkoznak a legelkötelezettebb szcientológusok is, hogy az már áttöri a folyamatos racionalizálásokat.
Letörik a szarvuk. Bizonyos szempontból ez terápiás hatású.

Vannak olyanok, akiknek csak ez segít, amikor ôk kapják telibe a szopatást.
Nem mindenki tud magától felül emelkedni a csoportösztönön, a vesztébe rohanó romantikus idealizmuson, a saját önelégültségén, hogy a világot menti meg. Miközben mindvégig csak egy szekta buborékvilágában élt.
Jettero 2017.11.08 01:59:13
@Reformeress:
Látod látod.

Ez volt az a pillanat az életünkben, amikor a legnagyobb felismerésünk volt.
Megértettünk valamit saját magunkkal kapcsolatban. Hogy becsaphatóak vagyunk. Szeretünk becsapva lenni.

Megtapasztaltuk, hogy egy szilárdan kiépített ideológia és világnézet, csak törékeny, múló dolog. És minél komolyabban vesszük, annál inkább realitássá szilárdul. Pedig csak egy illúzió. Ami abban a pillanatban "elblowzott".

Mondhatni ez volt a szcientologia EP-je.

Azóta sokkal másképp látom a világot.
L. Ron Hubbard élete igen kalandos és fordulatos volt. A szcientológia alapítója tudott élni. És élt is. Többet, mint amennyit a szcientológusok képesek lennének megérteni és befogadni – legalábbis az egyház menedzsmentje szerint...
Jettero 2017.11.07 05:22:44
@Jettero: ja a karácsonyfás sztorimról jut eszembe:

Sokak szerint csak szart kaptam. De ezt csak azért mondják, mert irigyek. Így hát természetesen részrehajlóak. Korábbi sérelmeik miatt akarják elhitetni velem.

Én igyekszem mindenben meglátni a jót.
Mindenki döntse el, hogy neki mi a valós.
Nekem csak az a lényeg, hogy Boldog legyek.
Jettero 2017.11.07 15:01:04
@Pannon Puma: nagyon korrekt észrevétel.
Bárcsak a szcientológiában ismert "ésszerûsködés" vagy "elnézôség" kifejezést a szcientológusok megvizsgálnák saját magukra vonatkoztatva.
Jettero 2017.11.08 01:46:27
@Tara11:
Jó látni, hogy ilyen ôszintén írsz a nyereségeidrôl. Érzem az írásodban, hogy valóban így is látod.
Ha ezek a dolgok neked segítettek az tök jó.
Én is használok dolgokat a tanulói kalapból, legfôképpen a szótisztázást, ugyanakkor használok még egy csomó más adatot is, amit más kutatók javasolnak. Amiket talán még hasznosabbnak is tartok. Ezeket használva én is boldog vagyok.
Imádok tanulni.
Persze egy szcientológus baráti körben rögtön lemókusoznának.

Úgy gondolom, hogy az, hogy az alacsonyabb szinteken lévô techbôl nagyon sok mûködik, az nem azt jelenti, hogy az összes mûködik. Különbségekben kell gondolkodni.

Azért mert sok dolog, amit az öreg javasolt mûködött, nekem nem azt jelenti, hogy

1. minden mûködik belôle,
2. ez az egyetlen mûködôképes technológia
3. az egyetlen szellemi szabadsághoz vezetô technológia
4. ez a technológia az emberiség egyetlen esélye különben végünk van az elkövetkezô évmilliókra.
5. Mivel ez az emberiség egyetlen esélye és Nagy bajban vagyunk ezért rendben van, hogy a családomat, wogos barátaimat mind hatrább hagyjam a fontossági listán.
6. Mivel én az emberiségért dolgozok néha rendben van, hogy megtegyek olyan dolgokat, ami másoknak ártani fog, mert én a Nagy ügyért teszem. Ebben a játszmában mindenki nyer.

Szóval használd, amíg boldog vagy, de légy résen és vizsgálj meg mindent alaposan. És merj kérdéseket feltenni. Ne hesegesd el vagy magyarázd meg az outpointokat.
Már ezért megérte megnézni. Szakmailag ez volt egyébként a legjobb interjú eddig, a kisebb tárgyi tévedéseket pedig bőven ellensúlyozza, hogy végre sikerült megszorongatni és sarokba szorítani ezt az embert. Az azért elgondolkoztató és árulkodó volt, hogy leginkább a szcientológia egyházi és…..
Jettero 2017.11.07 15:19:23
@Ammonia73: ezek a kedvenc kérdéseim. Jól összefoglaltad.
Annyit Quentin-hez, hogy a volt tanulópárja Karen (a vezeték nevét elfelejtettem) szerint, akivel együtt voltak az Apollo-n, Quentin nem volt homoszexuális csak álmodozó mûvészlélek. Nem bírta hogy az apja bele akarta kényszeríteni ebbe a pr képbe, amit neki mint a Hubbard család tagjának képviselnie kellett volna.
Elmenekült aztán öngyilkos lett.
Ez az, ami nem létezik vagy csak a "végső esetben" alkalmazzák (attól függően, hogy éppen ki nyilatkozik)...
Jettero 2017.11.07 13:16:47
@FenePéter:
Ez jogos.
Meg ebben az esetben lehet pont errôl van szó.

Én inkább az intézményesített kapcsolat megszakítást nem kedvelem.
Pl: amikor felhívtak az orgból, hogy xy OT7-es volt BP org ügyvezetôvel többet nem beszélhetek, mert elnyomóvá lesz nyilvanítva. De persze a sarga papírt nem rakják ki (mint ahogy a referencia szerint kellene) mert az nagyon enturbuláló* lenne.

*Enturbuláló: A csodavilághoz ragaszkodó szcientológusoknak esetleg kellemetlen gondolatai támadnának.
Pl: hogy lehet az, hogy egy OT7-en auditaló, az orgnak több milliót adomanyozó személy hirtelen elnyomó lesz? Jobb nem tudni errôl.

Pedig én szeretnék vele beszélni.

Ha a kapcsolat megszakítás egyéni döntés és az egyház nem gyakorol nyomást ebben (mint ahogy az interjúkban elhangzik)
akkor ezek szerint srd ülések között simán viberezhetek xy-nal? És gondolom az egyháznak ez rendben lesz. Nem kell etikára mennem emiatt.
Nem állítanak választás elé, hogy vagy SRD-n auditálok és nem beszélek xy-nal
Vagy beszélek xy-nal, de akkor nem folytathatom a 350 ezer forintos SRD tanfolyamomat.
Az idei Oscar-gálán (is) elhangzott egy poén a műsort vezető Jimmy Kimmeltől a szcientológia rovására, idézem: MNO - Oscar 2017 tudósítás A komikus már az elején is folyamatosan adagolta a finom, ám stílusában visszafogott oda-odaszúrásokat, csípős megjegyzéseket. „Az emberek mindig azt mondják…..
Előzmények: A szcientológia és utóhatásai 1. rész - KapcsolatmegszakításA szcientológia és utóhatásai 2. rész - Szabad prédaA szcientológia és utóhatásai 3. rész - A HídA szcientológia és utóhatásai 0. rész - Kérdezz tőlem bármitA szcientológia és utóhatásai 4. rész - Egy új vezető   Leah Remini…..
Jettero 2017.03.16 09:49:44
@mindless and simple:

"Több "hívő" kételkedik ebben a szarban, mint gondolnád. :) Érzik, hogy csak palira vett statiszták valami ocsmány tragikomédiában, de képzeld bele magad egy pillanatra az ő helyzetükbe: tegnap még az emberiséget mentetted meg mint határtalan képességekkel felruházott szellemi lény, ma pedig kéne kezdened magaddal valamit egy olyan világban, amelyben az adóbevallásod se tudod önállóan kitölteni. Tapasztalatból mondhatom, hogy eltart egy ideig, amíg a szürreális kábulatból felocsúdik az ember szcientológiából kiábrándult gyermeke, és talál egy kapaszkodót a valóságban. "

Ez így igaz.
Én is folyamatosan kételkedtem, de nem igazán mertem megkérdezni bent senkit erről. Külsős barátomból, meg egyre kevesebb volt, meg éveken át védtem előttük a szcientológiát, hülyén jött volna ki, hogy pont őket kérdezném meg a kételyeimről.
Pl: egy csomószor gondolkodtam, hogy vajon az auditálásban feljött esemény tényleg előző életi volt, mert inkább úgy tűnt mintha valami képzelgés lenne csak hogy találjak valamit, amire aztán az auditor rákapott. Sok bugyuta Rondroid annyira lelkesen beszélt előző életi eseményekről, hogy azt hittem, hogy csak velem van a baj. Úgy voltam vele, hogy ezt biztosan be lehetne bizonyítani valahogy.
Kérdeztem embereket, hogy akkor megkeresték-e a levéltárban az előző életi nevüket? Vagy megtalálta-e az utcát google street view-ban, ahol előző életében lakott s.t.b... Aztán etikára kerültem, mert ilyenről t.i. nem szabad beszélni. A kételyeim feloldására pedig a ksw1-et kellett elolvasnom és kigyurmáznom a 10 pontját.

Mondanom sem kell, nem voltam elégedett, de mivel kényelmetlen lett volna további kérdéseket feltennem magamban, ami arra a felismerésre vezetett volna, hogy egy elmekontroll szektában vagyok, inkább becsaptam saját magam, hogy újra visszakerülhessek a bárgyú, reményekkel teli tündérmesébe, ahol a világ minden problémájára meg van a válasz, és megtarthatom a hamis magabiztosságom, csak ezért cserébe nem szabad kérdezősködnöm és a hídon, arra kell rájönnöm, amit elvárnak, néha fizetnem az IAS-nek és tapsolni a rendezvényeken.

Olyasmi ez, mint amikor magányos vagy és felhívod az exed, mert az akkor jobb, kényelmesebb.
A szükség kielégülésének vágyához rendeződnek az észérvek. (De basszus ez tényleg így van!!!!!!!! Ha csak nem vagy nagyon tudatos beszopod. És ez az élet bármilyen területére igaz.)

Ez csak egy eset. Sok ilyen volt, de mindig inkább visszaszenderültem az álomba.
Mígnem egy napon elolvastam egy levelet Debbie Cook-tól.
Neki nagyon hálás vagyok, mert nélküle valószínűleg elbasztam volna még rengeteg évet az életemből.

Aztán belekerült pár évbe, míg rájöttem, hogy nem csak hogy a szci vezetésben van baj, hanem már az LRH tanokban is sántítanak dolgok. Ahogy megengedhettem magamnak, hogy mást is olvassak és azt össze tudjam hasonlítani a szcientolgiával rájöttem, hogy az öreg csak egy kritikát nem tűrő, szófosó egotista*, aki Sci-fi-be gányolt olyan ragyogó gondolatokat, amiket mások is felfedeztek csak ők nem a világ megváltásának kulcsaként adták el ezeket,és nem is a teljes időnyomon kellett billió évekre visszamenniük az infóért. Pusztán gyakorlati megfigyeléssel jöttek rá és szívesen megosztották ezt az emberiséggel ingyen, mindenféle "jogos" korlátozás és az egyéni szabadságok feladása nélkül.

KB 15 év klotyó. Nagy lecke volt az élettől.

*Ezt a szót a KSW1ben szótisztáztam. Köszönöm LRH-nak, hogy megismertette velem azt a szót, amivel őt a legjobban le lehet írni.
Az utóbbi napok legjobb szcientológus online kommunikációi:   0. Eltűnt a dátum a Váci út 169. megnyitójának hivatalos oldaláról Az oldal már nyolc nyelven elérhető, de a dátum már lekerül. Szóval a június 4. is ugrott... vagy csak meg akarják téveszteni az olyan rosszindulatú wogokat, mint…..
Jettero 2016.05.29 02:51:54
@mindless and simple:
Szerintem van, aki tényleg segíteni akar.
De ők nem jutnak messze a ranglétrán.
Ugyanis a kívánatos személy a Tone 40, mindenen áttaposó, célkitűzéseket elérő személy.
Az, aki tényleg kíváncsi a másikra, érdeklődik és megért embereket, és ezért nem adja el nekik a 700 ezer forintos alapok csomagot, az egy degradált lény. Alacsony statisztika.

Csak az jut feljebb, aki elnyomja az empatikus énjét, és csak "a cél szentesíti az eszközt" elv alapján végig tapos mindenkin. Persze ez meg van igazolva azzal, hogy ez a világ egyetlen technológiája ami működik, meg ezen múlik a szellemi szabadságod.
A szcientológia "egyház" hivatalos magyar oldala alig készült el, és máris kiverte nálam a biztosítékot - az egyik első bejegyzésben védelmére kelt a család intézményének. Az az "egyház", ahol a kapcsolatmegszakítás egy intézmény, melynek óvatos becslések szerint is több száz család esett már…..
Jettero 2016.05.29 02:42:44
@mindless and simple:
Persze, tudom. Csak leírtam a nyilvánvalót.

El kéne mennünk a megnyitóra beszélgetni. Social Experiment -nek is jó lenne.
Ki jön?
Én pont ráérek aznap.
Előzmények: Magyarországon is nyomul a Narconon Forgács Ági a mi hősünk. Le a kalappal a ripost.hu újságírója előtt, aki vette a fáradságot és komolyabban utánament a szcientológia egyház és a Drogrmentes Maraton kapcsolatának, és ennek során egészen elképesztő dolgokra derített fényt. Ezért…..
Jettero 2016.05.29 02:35:52
@mindless and simple:
Igen, igen, de azt nem tudtad, hogy Buddha az maga L Ron Hubbard volt az előző életében?
Csak ő volt képes koldusként megvilágosodni. De egy egyszeri Joe szcientológus nem tudja ezt megcsinálni, neki nagy pénzeket kell fizetnie érte.
Előzmények: A szcientológus egyházfő magándetektívekkel figyeltette saját apját és hagyta volna meghalni Ha meghal, hát meghal - könyvet ír David Miscavige-ről az apja "A könyörtelen" címmel fog megjelenni a Miscavige-könyv Kapcsolódó cikkek: Kitálalós könyvet írt a főszcientológus apja -…..
Gyakori vád a szcientológiával kapcsolatban, hogy csak a pénzről szól (amit persze az "egyház" hevesen tagad). Mike Rinder közzétett ma egy érdekes cikket a blogján a témában, és ennek kapcsán én is megemlékeznék erről. Talán a legegyszerűbb a szcientológia egyház óceánjárójának példáján át…..
Él egy olyan kép bizonyos emberekben a szcientológiáról, hogy bár jól lehúzzák/kifosztják a tagjaikat, de ebből azért a szcientológia "vezetői" profitálnak (bárkik is legyen ezek a "vezetők".) Nos, az egész rendszer úgy van felépítve, hogy a legtetején lévő emberé legyen…..
Cikk az origo.hu-ról (a szöveget szinte egy az egyben átvettem): Kitálal a szcientológiáról a sorozatsztár A Férjek gyöngye című vígjátéksorozatból ismert Leah Remini egy önéletrajzi könyvben összegezte a tapasztalatait a szcientológia egyházról. A Férjek gyöngye…..
Jettero 2015.09.27 23:10:33
  BEVEZETÉS ÉS HÁTTÉR Ezt a blogot 7,5 évvel ezelőtt, 2008. február 13-án indítottam útjára. Az eredeti szándékom a szcientológia egyfajta reformjának előmozdítása volt (ezt tükrözte a felhasználónevem is), a téma alaposabb objektív tanulmányozása külső szemlélőként…..
Jettero 2015.09.27 22:56:24
@Krisztián Steinbach:
Kedves Krisztián!

Kicsit hosszú lesz, de kérlek olvasd el, neked szántam!

Látom próbáltad alkalmazni a "Lehet igazad" című írást az Etika könyvből, illetve jelezni Reformernek az "átlépett töltést".
Noha megértem, hogy te nyitott módon, talán naiv barátságossággal szeretnéd a problémákat elsimítani, ez nem fog sikerülni, mert a probléma mibenlétéről alkotott véleményedben eleve "alter-isness" van (magyarul: megmásítás). Hamisan látod a helyzetet, mert nem vagy birtokában elég sok elérhető információnak a másik oldalról.

Nem beértékelni akarlak, de mivel én tényleg becsületesen informáltam magam mindkét csoport céljairól, szándékairól, tevékenységeiről és statisztikáiról (míg neked ez tiltva vagyon) úgy gondolom, hogy jogom van útmutatást adni neked egy szélesebb látókörhöz.

Légy őszinte magadhoz: Te tényleg utánajártál minden out-pontnak a pöcegödör legaljáig? Vagy amikor úgy érezted, hogy valami necceshez értél, és nagyot kellett volna nyelned vagy tudtad, hogy nagy lenne rajtad a nyomás az etika részéről, inkább megmagyaráztad magadnak a dolgot, a saját megnyugtatásod érdekében?
Ilyenekre gondolok pl:
"Ajjaj több RTC-s is kijött a SO-ból és csúnya dolgokról számolnak be az Int-ben történtekről. ..... öhhmmm.....Biztos nincsenek visszaélések a felsőbb vezetésben, hiszen LRH egy hatalmas OT volt és tökéletesen kidolgozta, hogy ne kerüljenek SP-k a vonalra. Jajj most megnyugodtam. "

"Ez biztosan nem lehet igaz, mert érzem, hogy ez levisz a tónuson. Tehát az SP-k csak enthetát akarnak tenni a vonalaimra, hogy megakadályozzák a teljes szellemi szabadságomat... hmm... de jó, hogy végeztem a PTS/SP-t és ezt felismertem, megint van egy nyereségem ennek a tanfolyamnak elvégzéséből. Ezt majd leírom nyereségbe, és elküldöm az akadémiának."

Ha tényleg akarod használni a kivizsgálási techet, és meg akarod találni a Sherman Tankot, akkor menj le a legaljáig.

Egy-két kérdés, ami levezet a nyúl üregébe:

Ha az elmúlt egy évben többet terjeszkedtünk mint az összes azt megelőzőben, akkor miért nem látok ebből Magyarországon semmit? Miért látom ugyanazokat az arcokat az orgban, mint 5-10 évvel ezelőtt, esetleg eg-két új arc, akik vidéki missziókból jöttek fel?
Értem én, hogy az SRD statok az egekben, de ez azért van, mert annyira terjeszkedünk vagy mert mindenkinek, még az OT-knak is most újra kell csinálni?

Mi van a Hubbard családdal? Miért csak Diana Hubbard foglalkozik szcientológiával (Sea Org tag), amikor LRH olyan nagy OT volt, akkor biztos a többi gyereknek is kellett ezzel foglalkoznia.
Miért nem lehet semmit hallani Mary Sue Hubbardról? Miért ült börtönben?

A Miscavige családban miért van 4 SP? Pedig mind Sea Org tagok voltak. Többek között Miscavige apja, aki veterán szcientológus és a NEw York-i terjesztési minta kitalálója. Miért lógott meg az Int bázisról, és ír könyvet a fiáról?

A régi motorosok tudják (értsd: szcientológusok 2000 előttről) hogy a nemzetközi rendezvényeken több Int terminál is beszélt az aktuális projectekről, nem csak DM. Pl: Herbert Jentzsch - A Szcientológia egyház elnöke, Ray Mithoff - Snr C/S int, Marc Yager - WDC chairman, Mike Rinder - OSA Int és az egyház nemzetközi szóvívője.
Ők hova tűntek?
Miért van az, hogy az új szcientológusok nagy része nem is ismeri kik ezek az emberek? Számukra csak Miscavige létezik, meg néha megjelenik Dan Sherman a szülinapi rendezvényen, hogy többszörösen összetett terpeszkedő mondataival mindenkit elkápráztasson.

Miért növekedik azon előfeltételek listája, ami az OT 9 és 10 kiadásához kell?
Az eredeti eventen 86-ban, szó sem volt ilyesmiről, aztán kiderült a 80-as évek végére, hogy akkor adják majd ki, amikor folyamatosan zárnak majd ot 7-esek, aztán kiderült, hogy 10 000 OT 7-es kell.
Aztán 150 Saint Hill méretű org. Aztán el kell törölni előtte a pszichiátriát a földről, aztán most már ideális orgoknak kell lenniük... s.t.b.... Miért?

Hogy lehet az, hogy több RTC-s és technikailag magasan képzett terminál jön ki, és mondja el történetét, hogy DM milyen etikátlan dolgokat csinál.
www.youtube.com/watch?v=VSS8Vqd_0bE
www.youtube.com/watch?v=sOv0LtzXlx4
www.youtube.com/watch?v=S2qAdTbHNDU
EX-RTC MAA!!! www.youtube.com/watch?v=wg-W6KKxl9M

Az LRH halálának rendezvényén Miscavige miért úgy konferálja fel Pat Broekert mint akiben LRH utolsó éveiben a legjobban megbízott. Ki ez az ember egyáltalán? Hol van?
www.youtube.com/watch?v=x4ij_s9XU4s

Ez csak pár tipp volt. Hosszú a lista.

Az a baj, hogy féligazságok és édesen csengő valótlanságok, önámítások hada védi egymást. Amikor az egyiket kilövöd, és bebizonyítod, hogy hazugság egy másik lép a helyére, ami újra visszaépíti a védelmet. De egyik sem bebizonyított tény, ezért lehet lerombolni.

Ha mersz "konfrontálni", és meg mered nézni, hogy milyen mély is a nyúl ürege, akkor rájöhetsz, hogy hogyan is csaptad be magad. Először fáj, de aztán erősebbé tesz.

Ez egy meghívás volt a túloldalról.
1. 1986 L. Ron Hubbard Emlékünnepség /Pat és Anne Broeker Ez volt az a rendezvény amikor Miscavige bejelentette hogy Hubbard "elhagyta a testét" és amely során bemutatta az Egyház "új" vezetőségét, köztük Pat Broekert aki Anne Broekerrel a feleségével együtt Hubbard gondozója…..
Jettero 2015.07.01 05:41:50
www.youtube.com/watch?v=fsItIQjxsn0
Itt a híres event.
DM 21:40 körül konferálja fel Pat Broekert. Érdemes megnézni milyen magabiztosan beszél a felsőbb OT szintekről.
A testbeszédéből pedig mindenki döntse el, hogy mennyire mond igazat.

Ann Broeker meghalt rákban pár éve.
Patről semmit nem tudni.
A megtörhetetlen „Miss Lovely”. A hölgy, aki már akkor harcolt a szcientológia ellen, amikor még senki nem mert. „Nem fogod elhinni, de írhatsz olyat, amit néhány csoport nem engedélyez és ezután az életed negyede romba dől. Tudom, mert velem ez megtörtént” – Paulette…..
Jettero 2015.05.31 04:30:31
@Navarone: Like!

Bár hozzáteszem, hogy különböző szekták történeteit olvasva nekem nem úgy tűnik, hogy Hubbard egy zseni volt, aki már az elejétől megtervezte ezt az egészet.
Általában egy szekta vezér, vagy adott esetben diktátor, egy pozitív szándékkal indít, de mivel képtelen szembenézni a kritikákkal, vagy azzal, hogy lehet, hogy nincs igaza, elkezd megszorító intézkedéseket tenni, hogy ő maradjon hatalmon, és hogy tovább élhessen a saját, képzelt valóságában. Egyre drasztikusabb lépéseket hozva.
Szép lassan, egyiket a másik után.
Hubbard esetében pl, már 1950-ben, a Dianetika könyv kiadása után kapott kritikákat.

1953-ban bejön az "aberráló személyiség" fogalma, aki megpróbál lebeszélni a terápiáról, és persze ez egyben egy magyarázat is a terápia kudarcára.

Majd 1958-59-ben, amikor a fia, ifj. L. Ron Hubbard otthagyta az egészet, és ezzel botrányt okozott Szcientológia körökben, megjelentek kulcsfontosságú HCOB-k pl: Meglógások, amik magyarázattal szolgáltak a történtekre. (Röviden, azért távozol minden esetben, mert ártó tetteket követtél el a szervezet ellen, ez a "Vastörvény")

1965-ben, amikor Angliában sokan kezdtek területi praxist és olyan csoportok alakultak, amik fölött Ronnak már nem volt (pénzügyi) kontrollja, beütött a KSW 1.
A témában nem járatosaknak mondom, ez egy olyan kiadvány, ami minden haladóbb tanfolyam elején ott van, és arról szól, hogy egyedül L Ron Hubbard volt képes felülkerekedni a "reaktív" elméjén, és megtalálni az egyetlen utat a teljes szellemi szabadsághoz, és erre korábban soha senki nem volt képes. Tehát tudd hol a helyed.

A 70-es évek elején pedig igazán engedelmessé kellett tenni azokat az Apollóra érkezett, álmodozó kaliforniai hippiket, s lám Ron megteremté nekünk az RPF-et. Ami egy olyan "szellemi program", ami a pavlovi kondicionálás és a náci munkatáborok tökéletes kombinációja a négyzeten. Hitler örült volna egy ilyen módszernek.

Egyébként, Navarone, ha dobogóra kellene tenni őket, agymosás (nem szeretem ezt a szót, inkább a befolyásolást használnám) szempontjából akkor az arany szerintem Lafayettenek megy.
Kimondhatjuk, hogy a Michael Kors a szőke nő szcientológiája. Nem tudom, kinek rosszabb ez, egy szőke nőnek vagy egy szcientológusnak? Igen, néha az ember arra ébred, hogy megvilágosodott, más szóval Clearré vált és minden kitisztult az élettel kapcsolatban. Egy szőke nő jóval…..
  A Szcientológia Egyház 1991-ben elért adómentessége és jótékony szervezeti státusza nem jött ár nélkül. Nem csak hogy több millió dollárba került az ezernyi privát per amit az IRS, azaz a USA Adóhivatal ellen indítottak és az érintett bírók és adóügyi szakemberek…..
Ezt az emailt Debbie Cook küldte el 12 ezer szcientológusnak 2011 December utolsó napján, és habár eredetileg nem szánta a szélesebb nem-szcientológus közönségnek, az üzenet heteken belül robbanásszerűen árasztotta el az internetet, és a Szcientológia Egyház beperelte, majd Elnyomó Személynek (SP)…..