Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peca62

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó ideje töröm a fejem, hogyan mondjam el, hogyan tálaljam, vezessem fel, miért nincs, miért nem alakult ki az elmúlt években egy hiteles, emberbarát, értékadó és értékelhető politikai felület.  Aztán rájöttem miért, de nem mondtam el, mert féltem.  Féltem, hogy mi lesz, ha kimondom a durva és…..
Közeleg a választás, és vele az igazság pillanata. Orbánék már készülnek a kampányra. Bevált recepten ne változtass, ezért a fideszes mesterterv a régi: üveggyöngyökért megvenni a szájtáti nép szavazatát, hogy újabb 4 évig folytathassák az ország kifosztását. A migránsellenes hisztéria kifújt – az…..
peca62 2016.04.30 16:29:40
@Veronika Laska: Valóban szépen össze szedted.Így volt.Nincs mit ragozni rajta.Talán csak annyi hogy nem értelek mért a nyugdíjasokon vered el a port.Nem mindegyik szavazott rá.kb minden réteg képviseli magát.Tehát inkább úgy fogalmazz hogy köszönjük azoknak akik politikai meggyőződés nélkül a nyáj és akol melege miatt tették.Függetlenűl a kemény magtól akik minden helyzetben a fideszre szavaznak.
Az Index Tarlóssal készített interjúját kéretik eltenni, hogy a jövő nemzedéke e kortörténeti dokumentumból megismerhesse Viktor világát. Először azonban dicsérjük fel a bikát, mielőtt ledöfnénk. Viktor huszonnyolc éve van a politika élvonalában, erre büszke, alkalmanként kérkedve emlegeti, hogy ő…..
peca62 2016.01.19 19:01:42
@ungabunga: Egyetértek, jól látod.Színjáték volt az egész.mint minden amit előadnak úgymond az emberek érdekében.Kisróka.