Regisztráció Blogot indítok
Adatok
börb

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
börb 2018.04.11 22:22:17
@venember83: halistennek nem vagtam le :)

Buffon is akarja azt a kovetkezo meccset :D
Nehéz napok előtt áll a Juventus, hiszen előbb szombat este az AC Milan csapatát fogadva kell begyűjtenie a három bajnoki pontot, majd jövő kedden a Real Madrid látogat majd Torinóba a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonására. A Milan elleni mérkőzés legfőbb…..
börb 2018.03.31 21:14:58
@börb: gyonyoruen leirtam :D
Pokolian nehéz december vár a Juventusra, olyan hónap, amely során a zebramezes csapat nagyon sokat nyerhet vagy szerencsétlen forgatókönyv esetén akár nagyon sokat is veszíthet néhány hét leforgása alatt. A torinói csapat ma este az éllovas Napoli otthonában próbál faragni a…..
börb 2017.12.01 20:44:38
@Magyar Közöny: en is azt nezem mi a szarert nincs.
Pocsék főpróbát követően, a Juventus elszántan készülődhet az FC Barcelona elleni hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, amelyen az olasz rekordbajnok bebiztosíthatja a továbbjutást a sorozat egyenes kieséses szakaszába. A Juventus keretében, a régóta hiányzó Marko Pjaca mellett, nem kapott…..
A Juventus a Dinamo Zagreb otthonába látogatva próbálhatja meg kiköszörülni azt a csorbát, amit a Sevilla elleni hazai döntetlen jelentett a csoportkör első játéknapján, s egyedül a győzelem, valamint a három pont lehet elfogadható a zebramezes együttes számára, amely idén már bevallottan is az…..
börb 2016.09.27 21:18:03
A vasárnapi könnyed győzelem után, a Juventus egy szinte már tét nélküli mérkőzésen látogat az Inter otthonába, ahol nincs más dolga, mint megőrizni a Juventus Stadiumban szerzett 3:0-ás előnyt. Tegnap este az is eldőlt, hogy az Olasz Kupa döntőjében a sorozat…..
börb 2016.03.02 21:04:38
Bár már csütörtök van, még mindig mindenki a keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésről beszél, ahogy a Juventus hazai pályán kétgólos hátrányból mentette döntetlenre a Bayern München elleni párharcot. Az élet azonban megy tovább, nem is akárhogy, hiszen a következő egy héten belül kétszer is megrendezik…..
A tavalyi finálé és a csoportkör után, a Juventus most ismét az európai labdarúgás legrangosabb sorozatának egyenes kieséses szakaszához ért, ahol egy igazi nagyágyú, a végső győzelemre is esélyes Bayern München ellen kell továbblépni a legjobb nyolc együttes…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
A bajnoki címvédő Juventusnak a Genoa ellenében kell folytatnia a győzelmi sorozatot, amely a középmezőny aljáról mostanra az élbolyba emelte a csapatot- A zsinórban elért tizenharmadik győzelemmel a Zebrák tovább üldözhetnék, vagy a déliek esetleges botlásával, meg is…..
Az AS Roma elleni bajnoki diadalt követően, a Juventusnak az Olasz Kupa elődöntőjében kell helyt állnia, s az Inter testén keresztül vezethet az út a finálé és a címvédés felé. A továbbjutás kérdéséről két mérkőzés dönt, a milánói visszavágó március 3-án kerül majd megrendezésre. A Juventus…..
börb 2016.01.27 22:14:56
börb 2016.01.27 22:28:36
börb 2016.01.27 22:34:54
Miután a Juventus hét közben legyőzte a Lazio csapatát az Olasz Kupa negyeddöntőjében, vasárnap este már a másik fővárosi egyesület, az AS Roma ellen próbálja majd megszerezni zsinórban tizenegyedik bajnoki győzelmét, ezzel elégtételt véve az őszi vereségért.  Massimiliano…..
börb 2016.01.24 19:47:32
@börb: akkoris megnézem. ;-)
Massimiliano Allegri csapata egygólos győzelmét követően elismerően beszélt a Lazio teljesítményéről, majd elmondta, milyen nehézségekkel áll szemben a kezdők megnevezésekor az egyes meccsek előtt. A szerdai találkozón Stephan Lichtsteiner szerezte az egyetlen gólt, amivel…..
A Juventusra nehéz hét vár, hiszen egy héten belül mindkét római csapattal megmérkőzik majd. Előbb szerda este a Lazio lesz az ellenfél az Olasz Kupában, majd vasárnap este az edzőváltáson átesett AS Roma látogat majd a Juventus Stadiumba. A sérülés miatt hiányzó Roberto…..
Olasz források szerint a Juventus vezetőségénél felmerült Álvaro Morata értékesítésének a lehetősége, amely révén az Öreg Hölgy számára lehetővé válna a PSG egyik csillagának, Edinson Cavaninak a leigazolása. A La Gazzetta dello Sport mai beszámolója szerint a Mersey-parti együttes az elmúlt…..
A Juventus a kisebbik zebramezes csapathoz, az Udineséhez látogat, s bármi is lesz az eredmény, ezzel bevonul a történelembe, hiszen első vendégegyüttesként mérkőzhet meg a házigazdával a holnapi bajnoki mérkőzésen bemutatkozó Dacia Arena Friuli gyepén. Az Öreg Hölgy a zsinórban elért tizedik…..
A zsinórban elért kilencedik győzelmére készülő Juventusnak a Sampdoria otthonából kell elhoznia az újabb három bajnoki pontot, amire nagy szüksége lesz, mert a címvédő kihívói egyelőre makacsul tartják a lépést a zebramezes együttessel. A Juventus mestere, Massimiliano Allegri nem számíthat majd a…..
A bajnoki címvédő Juventus a kiesés elől egyre reménytelenebbül menekülő Hellas Verona együttesét fogadva kezdheti az új esztendőt, s egy esetleges győzelemmel tovább nyújthatja azt a nagyszerű sorozatot, amely a zebramezeseket a szégyenteljes tizenkettedikből a negyedik…..
börb 2016.01.06 13:39:05
börb 2016.01.06 15:37:53
börb 2016.01.06 16:08:29
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus mindent egy lapra téve indít támadást a Borussia Dortmund középpályásáért, İlkay Gündoğanért, s 30 millió euro feletti ajánlatot is tehet a német klubnak. Az elmúlt napok pletykái arról szóltak, hogy a dortmundiak…..
Ezzel a poszttal szeretnénk minden kedves Juventinónak boldog és sikerekben gazdag új évet kívánni! Köszönjük, hogy idén is követtétek a legnagyobb hazai Juve-blogot! Igyekeztünk a kedvetekre tenni, ezért 2015-ben összesen 1362 db posztot írtunk Nektek azért, hogy első kézből…..
börb 2016.01.01 00:01:22
A Juventus FC blog szerkesztői Nagyon Boldog és Békés Karácsonyt kívánnak minden kedves Olvasónak! A mézeskalács és a forralt bor mellett idézzük fel a sikerekkel teli esztendőt, az elhódított trófeákat és az izgalmas szurkolással telt perceket, órákat. Az ünnepekre…..
börb 2015.12.26 18:59:49
börb 2015.12.27 09:58:06
@Juve82: akkor reméljük, hogy gólzáporos győzelem lesz :-)
Paulo Dybala mélyreható interjút adott a La Repubblica munkatársainak, melyben elmondta milyen érdekes dolgokat hallott csapattársától, Claudio Marchisiotól. A 21 éves támadó a talján napilapnak olyan témákról beszélt, mint az olasz életmód és olasz, illetve lengyel felmenői,…..
A 2015-ös esztendő, amely tavasszal szédületes Bajnokok Ligája-menetelést, bajnoki győzelmet és kupagyőzelmet, majd ősszel előbb elképesztő botladozást, majd fantasztikus feltámadást hozott a Juventus számára, most az újonc Carpi elleni idegenbeli bajnoki találkozóval…..
börb 2015.12.20 12:05:06
börb 2015.12.20 14:10:19
börb 2015.12.20 14:20:38
Az év még tartogat néhány megvívandó bajnoki csatát a Juventus számára, s ma este a címvédő Juventus bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe is, a csapatra ráadásul rögtön egy városi rangadó vár a Torino ellen.  Massimiliano Allegri gyakorlatilag szinte teljes kerettel…..
A Juventust a klub alelnöke, Pavel Nedvěd képviselte a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorolásán Nyonban, azonban a torinói legenda ezúttal nem hozott a tavalyihoz hasonló szerencsét, a zebramezesekre a sorozat egyik nagy esélyese, a Bayern München vár majd a legjobb tizenhat…..
börb 2015.12.14 17:50:24
@Rocky80: Oké-oké ott a pont! Egyébként amikor otthon közöltem a sorsolás eredményét a többiekkel, kb így mondtam:
"A Juve ELSŐ ellenfele az egyenes kieséses szakaszban a Bayern!"