Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neaira

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poliamória egy olyan kapcsolati forma, ahol több, mint két ember szerelmes egymásba. Itt írtam róla, ha nem hallottatok még róla, akkor előbb ezt olvassátok el. Ezek az emberek vagy együtt élnek, vagy nem, vagy egyszerre szexelnek vagy nem, vagy mindenki mindenkivel vagy nem, ezt…..
neaira 2015.05.29 14:18:19
nem ez az egyetlen párkapcsolati témájú posztod, amit most hirtelen végigolvastam, és baromira tetszik. illetve ezzel egy kicsit lefokoztam, inkább úgy mondanám, hogy felszabadító erővel hatottak rám, mert azt hittem, valami baj van velem.
elég fiatal vagyok (24), és egy csomó mindenről lószart sem tudok, de az előző kapcsolatomban majdnem megindultunk a házasság-gyerek-kocsi-ház-jelzálog dolog felé, amitől én menekülőre fogtam, aztán hónapok óta csak azon őröltem, hogy el vagyok baszva, mert ezt akarni kell, sőt, igazából én is akarom, a félelmet le lehet és le is kell győzni, mert ha szenvedsz valaki mellett, az azt jelenti, hogy mennyire szereted... micsoda lószar. pedig intelligens emberek vagyunk mindketten, mégis majdnem beszoptuk, sőt, kizárólag az ösztöneimnek köszönhetem, hogy nem lett rosszabb.
azért azóta már kezdtem rájönni, hogy ez az egész egyáltalán nem nekem való, én utazni szeretek, meg a munkámat végezni, meg kutatni, meg olvasni, meg együtt lenni valaki olyannal, aki önszántából van velem, és nem azért, mert az anyukája azt mondta neki, hogy ez a normális. persze, nem megy olyan könnyen a belém ivódott konvencióktól való szabadulás, de hál' istennek találkoztam egy olyan fickóval, aki sokat segít oldani a dolgokon. igazán furcsa, és nagyon jó tapasztalat olyasvalakivel lenni, aki békén hagy, de azért érezteti veled, hogy fontos vagy, néha feláll mellőled és megy a dolgára, akivel tisztázottak a keretek, és nincs fölösleges számonkérés. bár baromira nem tudom elképzelni, hogy legyen még valaki ebben a kapcsolatban (az eleje-dinamika szerintem nem kívánja, ezért is áll közelebb az általam ismert realitáshoz a szituáció, amit leírtál: hogy egy már meglévő párhoz csatlakozik még valaki), kizárni sem tudom. és ahogy egy másik írásodban amúgy nagyon szépen mondtad: ebben a kapcsolatban pontosan úgy van értve a ki nem mondott 'szeretlek': éppen most, amíg tart, és ez számodra semmiféle kötelezettséggel nem jár.
szóval egy kicsit elkalandoztam, de a lényeg az, hogy köszi, egy csomó mindent kimondtál, amit én is éreztem, csak képtelen voltam megfogalmazni.
+1 olvasó a 63242847 mellé :D