Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endreKovacs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtartom jó szokásom és erre a hétvégére is egy toplistával ajándékozlak meg benneteket. Bár tulajdonképpen eme összeállítást vehetitek filmajánlónak is hiszen lefogadom, hogy a benne szereplő filmek nagyobb részét még nem láttátok. Ezzel azonban semmi baj nincs, hiszen Magyarországra csak nagyon…..
Néhány napja nem csak Orbán Viktor mutatta meg, hogy gondja van a józan valósággal, de március 15-én kedvenc borásza, Tiffán Zsolt is kidugta a fejét abból a pállott biciklibelsőből, amelyben él. A fideszes országgyűlési képviselőként és sikertelen miniszteri biztosként is ismert Tiffán szerint az…..
Az előzményeket ismeritek. Túlizgultam a dolgokat, viszont ezáltal normálisan tisztességesen rápihentem a versenyre. Feltöltöttem a vitaminraktáraimat és szerintem a vasraktáraim feltöltésével is jól haladtam. Idén sokkal kevesebb futással a lábamban álltam rajtba. Nem azért…..
endreKovacs 2015.06.04 10:00:36
Szia Zsófi! Amikor egyik versenyre elmentem lerohadt lábbal, az ottani fiziós csávó ezt ajánlotta: Lökés hullám kezelés (www.harmonia-centrum.hu/lokeshullam-kezeles-kerdesek) (mondjuk kibaszottul ezósan hangzik :D )
De végülis hamarabb meggyógyult a lábam, mint elmentem volna ide.
Remélem minel hamarabb rendbejössz!
A tavaszom eddig olyan, mint az NB1-es csapatokról szóló Nemzeti Sport cikkek: Erős kezdés után visszaesés. És újabb sportnyelvi fordulattal: De van fény az alagút végén. Barcelona és Pozsony maraton, 21, 11, 10 kilométerek egyre hanyatló formában, plusz egy kellemes élményű…..