Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danubia

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
V. Naszályi Márta Elmaradt 2011.05.06 13:25:00
 Ma délelőtt lett volna a Mikó utcai "Szitakötő játszótér" megnyitója a Vérmezőn. De elmaradt. Először csak a táblát nézegettük tanácstalanul a kisgyerekekkel érkező anyukákkal együtt a bejáratnál.Felhívtam a tábla alján olvasható zöld számot. A…..
 Csütörtökön fog szavazni az I. kerületi képviselő testület a vári behajtási és parkolási koncepcióról. Ennek okán ragadtattam magam egy módosító csomag szerkesztésére. Idemásolom a tervezetemet, és megkérek mindenkit, hogy az utána található szavazással, és,…..
Az előző új rovat után ismét újdonsággal jelentkezik a blog. Az új rovat megszületésének legfőbb apropója az volt, hogy a hazai közlekedési cégeknél egyre jobb minőségű, már a nyugati színvonallal összehasonlítható térképeket készítenek a hálózatról, a Volánbusz…..
Nem csak a Nagykörúton uralkodik egyfajta retró-hangulat manapság, hanem a piros hetesen is. Itt ugye '98 óta a jellegzetes piros-kék festést és "7-173 GYORS" feliratot hordó, direkt erre a vonaltörzsre felújított, csuklós, "régi" Ikarusok közlekednek, melyek…..